Iven Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czy ktoś z forumowiczów wie ,gdzie w Poznaniu można odbarczyć but narciarski? Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie i jaki jest koszt takiej operacji ? Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilo1984 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Sprawdź http://www.muszakski...ge/kontakt.html Z tego co się orientuję robią tam takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kilo , dzięki za szybką odpowiedz . Znam ten sklep i mam niestety złe z nim doświadczenia po zakupie roweru u nich . Jeśli nie będzie nic innego to udam się właśnie tam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilo1984 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 A gdzie serwisujesz narty, chodzi mi o dobre ostrzenie ręczne? Będę to robił pierwszy raz w Pzn i zastanawiam się właśnie nad tym serwisem, ale może są lepsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nie mam żadnego doświadczenia w tym względzie . Raz ostrzyłem narty w skiteamie na Bułgarskiej , ale zmienili mi tam kąt ostrzenia (bez mojej wiedzy) i trochę się do nich zraziłem . Jest też serwis w Intersporcie na Bukowskiej w King Crossie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Autoryzowane serwisy Windsportu - można wybrać zakres usług i województwo: http://www.windsport...ZOWANE SERWISY/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czy ktoś z forumowiczów wie ,gdzie w Poznaniu można odbarczyć but narciarski? Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie i jaki jest koszt takiej operacji ? Z góry dzięki... cześć, a dlaczego szukasz w Poznaniu , w Toruniu na długiej //postój taxi// pan Najder za punkt chyba 80 zł lub 50 nie jestem pewny ewentualne poprawki w cenie rok temu robili mi buta i jest gitara fachowa i miła obsługa , możesz tam tez zrobić wkładki pod //odlew// stopy za około 200 zł ps zadzwoń i zapytaj 604778377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StruÅ› pÄ™dziwiatr Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 W tym temacie opisałem to i owo odnośnie odbarczania butów http://www.skiforum....6441#post316441 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi