Tigershark Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Nie miałem z tą firmą wcześniej do czynienia stąd też moje pytanie czy ktoś używa takich kijków? http://www.sportgiga...products_id/469 Jeżeli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dzięki za info. Takie też mi się wydawały na pierwszy rzut oka, ale w związku z tym, że firma ta była mi obca wolałem zapytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek ComeOn.pl SKI TEAM Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nie miałem z tą firmą wcześniej do czynienia stąd też moje pytanie czy ktoś używa takich kijków? http://www.sportgiga...products_id/469 Jeżeli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam Absolutnie górna półka. Bierz śmiało. Cena niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ein Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Miałem okazję używać jakichś rekreacyjnych kijków Gabela z uchwytami Biomatrix (takimi jak te z linka) i były baaardzooo wygodne! Na ten sezon mam zamiar kupić swoją parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim za informacje. Kijki po obejrzeniu przeze mnie w sklepie od razu zostały odłożone celem ewentualnego zakupu. Po uzyskaniu Waszych opinii już są u mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek ComeOn.pl SKI TEAM Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim za informacje. Kijki po obejrzeniu przeze mnie w sklepie od razu zostały odłożone celem ewentualnego zakupu. Po uzyskaniu Waszych opinii już są u mnie Pozdrawiam Krzychu zamieściłbyś fotkę ze zbliżeniem rączki? I jeszcze takie pytanie - zamawiałeś je w tym sklepie w Austrii? Jeśli tak to 2 pytania: jak jest z tym odzyskiwaniem Mehrwertsteuer (MWSt) - ponoć można powyżej 60 cyz 70 oiro? I drugie: ile kasują za wysyłkę? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Cześć Kijki kupiłem w sklepie w Szczecinie. Zdjęcia nie ma sprawy zamieszczę ale ze względu na wyjazd dopiero w niedzielę lub w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomik Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Może się komuś przyda http://malavi.pl/pro...ije-narciarskie http://www.shopatron...917.10086.0.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 jakoś na linkach moich kijków nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ein Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Jeszcze tutaj: http://www.top-narty.pl//gabel/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Proszę - oto zamawiane fotki Jak widać tu już jest różnica, który kijek prawy, a który lewy. Pozdrawiam Załączone miniatury Użytkownik krzychuszczecin edytował ten post 21 listopad 2010 - 16:53 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Uwazac na pelen carbon z kijkow narciarskich jezeli peknie to mozemy sie niezle nadziac na polamana wlocznie. Najbezpieczniej to albo pelne aluminium, albo alu+carbon. np. Leki takie ma ale strasznie drogie (pomijajac ze sa naprawde fajne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3rt Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ja miałem blizzard performance, coś tam carbonu niby miał... cena detal 129zł, byłem zadowolony przez 3 lata... kiedy to kijek się złamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Te kijki Blizzard carbon performance, to złamały Ci się ze "zmęczenia materiału" czy po prostu gdzieś mocno uderzyłeś? Pytam bo znalazłem je przypadkowo w Go Sport za 129 PLN, obejrzałem, wyglądają dość solidnie, są bardzo lekkie, cena przystępna i właśnie zamierzałem je kupić a tu nagle trafiłem na opis, że się "łamią się" :-( A jak w nich sprawuje się ta miękka rączka? (pierwszy raz coś takiego widzę, zazwyczaj jest plastik lub twarda guma, a tu coś a'la twarda gąbka) Miękka rączka jest b. OK, lepszy chwyt niż na śliskim plastiku - na ogół to oznacza większą cenę. Co do samego carbonu - nie wiem, pewnie te tanie się czasem łamią, częściej niż te drogie a na pewno jak się nimi obtłukuje tyczki, np. tak jak w3rt na avatarze ...dlatego slalomowe Leki alu+carbon są takie drogie - żeby się nie łamały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Nie miałem z tą firmą wcześniej do czynienia stąd też moje pytanie czy ktoś używa takich kijków? http://www.sportgiga...products_id/469 Jeżeli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam Bardzo uznany włoski producent!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3rt Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Moje carbony akurat nie jeżdżą na slalomie poprzednie złamały się po włożeniu kijka między nogi w czasie jazdy, więc ewidentnie z mojej winy W tym sezonie kupiłem nowe takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 UWAGA - kijki Gabel te o które pytałem postanowiłem sprzedać, akurat tych kijków jeszcze nie używałem. Jeśli jest ktoś zdecydowany to zapraszam do kontaktu na priv. Cena sklepowa kijków to 330 zł, dokupiłem do nich profesjonalne gardy slalomowe firmy GABEL, które kosztują w sklepie 159 zł. Cena jaka mnie interesuje za zestaw to 390 zł. Nie sprzedaję samych kijków, nie sprzedaję samych gard. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi