radcom Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Też sobie wmawiałem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Też sobie wmawiałem... Pozdrawiam, radcom Radku, Alberto Tomba też nie był ułomkiem - obaj macie jeszcze zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oj tam Tomba. J. Cousino i B. Feuz też niezłe bębny mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Mitek, nie chciałbym być złośliwy, ale jeszcze parę kilo i Będziesz musiał buty przykręcać wkrętami do nart. Bo wiązania mają ograniczenia... Pozdrawiam, radcom To była prawdziwa,niepotrzebna,niemiła i bardzo złośliwa osobista wycieczka. A gdyby Mitek był kobietą to byłaby po prostu chamska. Moderator śpi,Mitek się nie obraził,ale ja w jego imieniu i owszem.Chyba nie po to wstawił filmik,żeby czytac takie posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cześć Masz doła Wiesiu??? To były genialne czasy. Wszystko było na miejscu. Góry przecież nie urosły przez 20 lat i śnieg nie zaczął padać nagle. Cały post żałosny (brak przygotowanych tras) - pomyśl chwilkę co piszesz... Najbardziej bawi mnie jednak "brak możliwości wyjazdów w Alpy". Kumpel w tym okresie zwiedził cały świat praktycznie - wystarczyło chcieć. Dal mnie żałosny post i to chłopaka, którego znam i cenię - i jeszcze dzięksy mu równych... Pozdro Cześć Faktycznie mam doła. Właśnie wróciłem z (chyba) ostatnich nart w tym sezonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Dany de Vino Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Coś cokolwieczek smutno/marudnie skończyliście. Nowy sezon tuż przed nami (dla niektórych już się pewnie rozpoczął). Może by tak teraz więcej "fajeru"! Co wspaniałego planujecie na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wiesio właśnie wrócił z otwarcia sezonu z nami i nie nosił na wyjeździe oznak doła A mnie się wydaje że 20 lat temu było mniej gór Teraz chyba sobie Kasztany dobudowały kilka górek, zresztą cały czas coś budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Narciarstwo na trawie, i ten zwrot w powietrzu pod koniec filmu, piękne, rok 1936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... AndRand Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Tu tak do dyskusji, że wszystko już było.No to jak się zmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy 20 lat temu - czy było inaczej ?
polm Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oj tam Tomba. J. Cousino i B. Feuz też niezłe bębny mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Mitek, nie chciałbym być złośliwy, ale jeszcze parę kilo i Będziesz musiał buty przykręcać wkrętami do nart. Bo wiązania mają ograniczenia... Pozdrawiam, radcom To była prawdziwa,niepotrzebna,niemiła i bardzo złośliwa osobista wycieczka. A gdyby Mitek był kobietą to byłaby po prostu chamska. Moderator śpi,Mitek się nie obraził,ale ja w jego imieniu i owszem.Chyba nie po to wstawił filmik,żeby czytac takie posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cześć Masz doła Wiesiu??? To były genialne czasy. Wszystko było na miejscu. Góry przecież nie urosły przez 20 lat i śnieg nie zaczął padać nagle. Cały post żałosny (brak przygotowanych tras) - pomyśl chwilkę co piszesz... Najbardziej bawi mnie jednak "brak możliwości wyjazdów w Alpy". Kumpel w tym okresie zwiedził cały świat praktycznie - wystarczyło chcieć. Dal mnie żałosny post i to chłopaka, którego znam i cenię - i jeszcze dzięksy mu równych... Pozdro Cześć Faktycznie mam doła. Właśnie wróciłem z (chyba) ostatnich nart w tym sezonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Dany de Vino Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Coś cokolwieczek smutno/marudnie skończyliście. Nowy sezon tuż przed nami (dla niektórych już się pewnie rozpoczął). Może by tak teraz więcej "fajeru"! Co wspaniałego planujecie na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wiesio właśnie wrócił z otwarcia sezonu z nami i nie nosił na wyjeździe oznak doła A mnie się wydaje że 20 lat temu było mniej gór Teraz chyba sobie Kasztany dobudowały kilka górek, zresztą cały czas coś budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Narciarstwo na trawie, i ten zwrot w powietrzu pod koniec filmu, piękne, rok 1936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... AndRand Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Tu tak do dyskusji, że wszystko już było.No to jak się zmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wiesio Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cześć Masz doła Wiesiu??? To były genialne czasy. Wszystko było na miejscu. Góry przecież nie urosły przez 20 lat i śnieg nie zaczął padać nagle. Cały post żałosny (brak przygotowanych tras) - pomyśl chwilkę co piszesz... Najbardziej bawi mnie jednak "brak możliwości wyjazdów w Alpy". Kumpel w tym okresie zwiedził cały świat praktycznie - wystarczyło chcieć. Dal mnie żałosny post i to chłopaka, którego znam i cenię - i jeszcze dzięksy mu równych... Pozdro Cześć Faktycznie mam doła. Właśnie wróciłem z (chyba) ostatnich nart w tym sezonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Dany de Vino Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Coś cokolwieczek smutno/marudnie skończyliście. Nowy sezon tuż przed nami (dla niektórych już się pewnie rozpoczął). Może by tak teraz więcej "fajeru"! Co wspaniałego planujecie na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... scatman_wawa Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wiesio właśnie wrócił z otwarcia sezonu z nami i nie nosił na wyjeździe oznak doła A mnie się wydaje że 20 lat temu było mniej gór Teraz chyba sobie Kasztany dobudowały kilka górek, zresztą cały czas coś budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Narciarstwo na trawie, i ten zwrot w powietrzu pod koniec filmu, piękne, rok 1936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... AndRand Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Tu tak do dyskusji, że wszystko już było.No to jak się zmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Dany de Vino Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Coś cokolwieczek smutno/marudnie skończyliście. Nowy sezon tuż przed nami (dla niektórych już się pewnie rozpoczął). Może by tak teraz więcej "fajeru"! Co wspaniałego planujecie na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wiesio właśnie wrócił z otwarcia sezonu z nami i nie nosił na wyjeździe oznak doła A mnie się wydaje że 20 lat temu było mniej gór Teraz chyba sobie Kasztany dobudowały kilka górek, zresztą cały czas coś budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Narciarstwo na trawie, i ten zwrot w powietrzu pod koniec filmu, piękne, rok 1936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Tu tak do dyskusji, że wszystko już było.No to jak się zmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi