monky33 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dla bardziej obeznanych z prosba o pomoc . Może mi ktoś powiedzieć na pierwszy rzut czy orginał czy podróba . Gość podobno paragon daje ale gwarancji i już nie i podobno z wyprzedaży sklepu . ale z ta gwarancja dość dziwne a nigdzie nie mogę znależ takiego modelu z tym oznaczeniem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 aha link http://allegro.pl/ph...318846548.html;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 sprawdź ten link..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3rt Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 wystarczyło ";" usunąć http://allegro.pl/ph...1318846548.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 mozna jasniej bo nie jarzę jaki link mam sprawdzić jak go sam włożyłem i liczę na odpwoiedz konkretna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 mozna jasniej bo nie jarzę po prostulink z Twojego postu nr 2, nie działa ten drugi - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kolego nigdy komplet Kjusa nie będzie kosztował 1000 pln. Na alegro np jest pełno podróbek goldwina, ale sama firma fordex która jest dystrybutorem ma to w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi