tenobcy Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam. Problem jest następujący: moja żona mierzyła niedawno buty Salomon Charm 7, takie jak TUTAJ. Pasowały idealnie, ale nie było kasy Pytanie, czy ten model ma taką samą skorupę jak Salomon Charm 6? Wiem, że pytanie powinienem kierować do wróżki, ale może ktoś miał doświadczenia z obydwoma modelami? A może odezwą się fachmani sprzedawcy? Liczę na to i dziękuję Układ górnych klamer w obydwu modelach jest inny, ale może to tylko 'pikuś'? Użytkownik tenobcy edytował ten post 06 listopad 2010 - 23:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Moim osobistym zdaniem to każdy model buta jest troszkę inny. Nie polecał bym kupowania butów w ten sposób. Buty to najważniejszy element sprzętu narciarskiego i (w związku z tym) ich wybór i dopasowanie jest najważniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Są to buty z sezonu 08/09.Są to modele z jednej grupy charm wiec skorupa nie powinna się różnić np na szerokośc ,może być co najwyżej troszke sztywniejsza ta 7 (ale pewności nie mam ).Pozostałe różnice są we wkładce .Szczegółowy opis tych modeli masz na skionline... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi