Niciatko Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Mam pytanie odnośnie wyjazdów zimowych z biurem podroży funclub. Był Ktoś, gdzieś z nimi? może nawet w Val Thorens i może się podzielić opinią na temat organizacji ich wyjazdów i dotrzymywania świadczeń... dodam że w zeszłym roku byłem w Livigno z biurem Tour Club i z ich usług nie skorzystam już nigdy więcej... szczególnie ze względu na rezydenta który w ******* miał wszystko i wszystkich którzy potrzebowali od niego pomocy w jakiejkolwiek sprawie! W apartamencie nie działały kaloryfery i były nieszczelne okna przez co było niesamowicie zimno! Gdy moja Dziewczyna zachorowała, miała 40 stopni gorączki i nie była wstanie stać o własnych siłach zadzwoniłem do niego (odebrał za którymś razem) z prośbą o zawiezienie do szpitala to stwierdził tylko, że jest teraz na stoku więc niewiele może zrobić i żebyśmy na własną rękę się dostali do lekarza!!! PARANOJA! oczywiście do lekarza nie dotarliśmy bo nie było jak i Dziewczyna leczyła się tylko lekami które wzięliśmy z polski! W kolejnych dniach rozchorowali się już wszyscy z naszego apartamentu a rezydent miał całą sytuację głęboko w *******! Jeszcze kilka minusów tego biura byłym w stanie wymienić ale myślę, że napisałem o rzeczy bezsprzecznie najważniejszej czyli dbałości o zdrowie uczestników... a z tego tour club kompletni się nie wywiązał... Użytkownik jark edytował ten post 25 październik 2010 - 10:43 usunięte wulgaryzmy ..... zmień język, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niciatko Napisano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2010 po tych wszystkich opiniach widzę że popularne biuro podróży wybraliśmy...;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volta2 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 a to najpierw wybrałeś biuro (już finansowo przyklepane?) a potem dopiero rozpytujesz o opinię? no, niezbyt to rozsądne, szczególnie że już raz wybór nie był udany. a w ogóle to do czego to biuro ci potrzebne? apartamentu nie umiesz zaklepać ani nikt z twobich znajomych? no chyba że chodzi o dojazd autokarem, to jeszcze bym zrozumiała, ale skoro macie ekipę do apartamentu to i jakieś auto by się chyba znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niciatko Napisano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2010 właśnie mogę jeszcze zrezygnować z usług tego biura podróży wiec pytam:) a niestety nie mamy możliwości wybrania się autem więc wybór jest taki a nie inny... wiem że autem lepiej bo już taki wyjazd mam za sobą ale cóż... siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volta2 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to może zajrzyj na fora na gazecie, tam sporo ludzi o biurach pisze, jest chyba takie forum biura podróży. jeśli nikt nie był z nimi na nartach to może był latem. inna sprawa, że chyba jest coś takiego jak "biała linia", może sobie kupicie dojazd autokarem, znajdziecie miejsce przy gondoli(lub przystanku skibusa) i wrócicie autokarem. fakt, do francji nie widziałam ofert. ja korzystałam z takiej linii latem, wybrałam biuro z opola, spisali się bez zarzutu. zimą robią rejsy dla narciarzy w alpy i dolomity. porównaj kalkulację i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magi67 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nie przejmuj się.Jedziemy z fanclubem do VT na ślepo.Zgodnie z zasadą że nigdy nie było tak źle aby nie mogło być gorzej,jesteśmy niepoprawnymi optymistami. Być może do zobaczenia. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niciatko Napisano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2010 no to dobrze że jest jeszcze ktoś odważny;D My jedziemy 10 grudnia do rezydencji "Les Chalets du Soleil" więc jak coś to do zobaczenia na stoku;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 kiedyś jakieś 9 lat temu byłem z nimi w hiszpanii - tragedia, hotel syf w pokoju mrówki i grzyb , może przez te lata się zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niciatko Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niciatko Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 opinie są podzielone z tego co widzę... tylko że wszystkie dotyczą wyjazdów letnich... ani jednej wzmianki o jakichkolwiek "ski-wczasach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 BYŁEM w zeszłym roku w Valmeinier mogę wysłać zdjecia - było zeje....cie. Autobus piętrowy wygodny i nowy. Apartamenty obok stoku. Czysto. W budynku basen i sauna, Spokojnie można jechać. Karnet ok 130 euro 6 dni - warty ceny.Poza tym zapomniałeś pewnie dodać, że pracujesz w Fun Clubie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 sezon narciarsko-wyjazdowy za pasem, to i nowych, "obiektywnych" zadowolonych z różnego rodzaju usług biur turystycznych, na forum przybędzie ... j:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldi_l Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 BYŁEM w zeszłym roku w Valmeinier mogę wysłać zdjecia - było zeje....cie. Autobus piętrowy wygodny i nowy. Apartamenty obok stoku. Czysto. W budynku basen i sauna, Spokojnie można jechać. Karnet ok 130 euro 6 dni - warty ceny. Zapomniałeś dodać że na końcu przyszedł wielki smok i wszystkich zjadł . . . http://www.goldenlin...odrozy-fun-club tu coś więcej na temat tego biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 O jeny, dzięki, że się specjalnie zarejestrowałaś, żeby wygrzebać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi