chemik Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wlasnie wrocilem z Intersportu i maja tam ciekawa opcje na narty Tecno Pro dla dzieci (dlugosci 70-110): Kupujesz narty za 379PLN... Za rok w pazdzierniku oddajesz stare i bierzesz nowe o 10 cm dluzsze doplacajac 99PLN... I tak przez 3 lata... W sumie dzieciek ma 4 lata nowe narty (coraz dluzsze) co roku za srednio 169PLN rocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Też to widziałem. Wg mnie bardzo dobry pomysł. System co prawda mógłby funkcjonować do dł. 120 cm- wtedy byłoby to bardziej funkcjonalne (przynajmniej w moim wypadku) ale i tak się opłaca. Na koniec jeszcze 10 % rabatu przy zakupie nart powyżej 110 cm. Myślę że warto z tego skorzystać. http://www.interspor...miana_nart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Bardzo dobre rozwiązanie w przypadku dzieci.Dostępność nartek wzrasta w bardzo dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flurry Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 W NTN w testach nawet nieźle wypadły, najgorsze wyniki miały nartki biednej Quechuy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi