bajer Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam, wczoraj miałem okazje oglądać serial „Szpilki na Giewoncie odcinek 7 ” mam pytanko, na jaki stoku było to kręcone, początek filmu wygląda na Gubałówkę, ale dalej mi się cos nie zgadza. Wycinek filmu umieściłem na: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Szymoszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Polana Szymoszkowa, też pasmo Gubałówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajer Napisano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Faktycznie na Szymoszkowej dzieki za naprowadzenie,Często jeżdżę w Zakopane na narty, ale na Polane Szymoszkową jakoś nie doszło. Bywam tam tylko latem. Użytkownik bajer edytował ten post 15 październik 2010 - 15:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Szymoszkowa - jak już wiadomo, ale ja chciałem tylko dorzucić 2 uwagi - różnej wagi: - na filmie "koncertowy" przykład jak nie należy kogoś uczyć :) - w życiu prywatnym aktorka (Schejbal) akurat umie jeździć na nartach, chyba nie najgorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 ...aktorka (Schejbal) akurat umie jeździć na nartach, chyba nie najgorzej nie wiem jak jeździ na nartach - nie widziałem za to na snowboardzie, jeździ ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi