barby Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 HesSki Masz całkowitą rację! Lepszy dopasowany miększy but niż za duży twardy. Ale...jeszcze lepszy dopasowany twardszy:)Chyba późno już - harpia, Ty już wszystko pomyliłeś - tak to jest, jak się czyta tylko ostatni wpis w wątku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Chyba późno już - harpia, Ty już wszystko pomyliłeś - tak to jest, jak się czyta tylko ostatni wpis w wątku:D Nasza Basiu Kochana! Faktycznie odniosłem się tylko do wypowiedzi HesSki. Czy jest za późno? Raczej nie bo zwykle wstaję ok. południa....... no chyba że jadę na narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barby Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 ...no i jak tu zareagować takie miłe słowa od nieznajomego:D Mnie też o poranku jest w stanie zerwać tylko perspektywa białego szaleństwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Hesski czy ja coś pisałam o za dużych butach czy ci się wątki pomyliły:D Wiadomo, że but ma być wygodny i dopasowany to taka "oczywista oczywistość":) Ehh... wątki mi się nie pomyliły, nie traktuj mojej wypowiedzi jako całkowicie skierowanej do ciebie, bo opowiedź na twój post jest w niej zawarta - owszem - ale cała reszta to moje zdanie jak najbrdziej w temacie. Poczyniłam stwierdzenie, z którym zgodził się harpia, i nie rozumiem, czemu na niego z tego powodu naskakujesz. A co do oczywistych oczywistości, to coś takiego nie istnieje, dla mnie stwierdzenie oczywiste jest dopiero wtedy, kiedy zostanie powiedziane na głos. I widać tak trzeba, skoro mnożą się tutaj wątki pytające właśnie o tą "oczywistą oczywistość" a ludzie piszą w nich, że wolą niedopasowany twary but, niż miękki doasowany i inne bzdury tego pokroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi