van basten Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Czy ktoś z forumowiczów wie czy w marillevie lub w madonnie skipasy są imienne albo ze zdjęciami? PS. Jak zrobić, żeby tytuł był pogrubiony???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pytasz o tyg czy sezonowy karnet ? a po drugie to nie ten dzial to tak przyszlosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van basten Napisano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Właśnie miałem wątpliwości czy to tu? ewentualnie tygodniowy by mnie interesował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ...nie ten dzial...jest już we właściwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Są imienne i ze zdjęciami. Nawet te 6 dniowe - to jest dość wyjątkowe, bo gdzie indziej skipassy personalizują przy jakimś dłuższym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Gajowy ma racje... Ostatni raz bylem tam pod koniec marca 2010... Karnety sa ze zdjeciami: - jesli przy zakupie pokazesz dowod tozsamosci to ci zdjecie zeskanuja stamtad... - jesli przy zakupie nie pokazesz dowodu tozsamosci to odesla cie abys zrobil sobie zdjecie... Przy kasie stoi maszyna do robienia zdjec... Usluga kosztuje 0,50 Euro i drukuje zdjecia czarno-biale na odpowiedniku papieru toaletowego... Pozniej pani w kasie skanuje to na karnet... Generalnie w efekcie finalnym na karnecie widac tylko jakies zarysy twarzy bez szczegolow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Są imienne i ze zdjęciami. Nawet te 6 dniowe - to jest dość wyjątkowe, bo gdzie indziej skipassy personalizują przy jakimś dłuższym okresie. Mały update: są ze zdjęciem ale nie imienne :) Mam takie drobne dziwactwo, że fotografuję skipassy :) Akurat trafiłem na foto z Val di Sole (w zał.) - tak to wygląda :) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi