PiVi Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dobra... szukam jakiejś propozycji wyjazdu w Alpy (Austria/Włochy) w 1-3 rodziny z 1-3 dziećmi (właśnie namawiam zainteresowanych) z dziećmi 4-7 lat tak by na miejscu były zorganizowane zajęcia dla dzieciaków - szkółka narciarska + ewentualnie jakieś zabawy etc. - oczywiście "polska" opieka by dzieci nie miały problemów komunikacyjnych, a rodzice w tym czasie mogli zająć się sobą .. na śniegu. Znalazłem podobny temat z 2007 roku- ale od tego czasu pewnie trochę się zmieniło Jakieś propozycje ? Ktoś korzystał z tego typu ofert ? Ewentualnie gdzieś (alpy) jest na miejscu jakieś fajne "przedszkole" ? Kwaterki, dojazd etc.. jestem w stanie sam sobie zorganizować - problem, że nie chciałbym jechać w ciemno i "zdawać" dzieciaki do ośrodkowej "przechowalni" PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volta2 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ja niezmiennie polecam dimbo - mają dużo ofert terminowo w alpach, byłam z nimi na kronplatzu, tam dzieciaki się doszkalały, pierwsze kroki na nartach też z dimbo ale w korbielowie, warunki w hotelu znakomite, dzieci na bardzo dobrych warunkach cenowych i w hotelu i na wyciągach. sama zaś byłam w kappl(www.kappl.at) - tam mają narpawdę fajne przedszkole dla dzieci i tych co nie mogą być na nartach cały dzień, bo za małe(wówczas przedszkole nienartowe) i niezła szkółka narciarska(ale oczywiście bez j. polskiego) jeśli uzbieracie więcej dzieci, które się znają do takiego przedszkola stacjonarnego to wtedy niemieckojęzyczna opiekunka nie będzie miała problemu, bo dzieci zajmą się sobą. najgorzej zostawić jednego malucha(byłam świadkiem jak polska mama próbowała malca zostawić i nie bardzo to szło, a moi 2 synowie zostali bardzo chętnie, bo zostali we własnym towarzystwie, mieli lat wówczas 3 i 5) przedszkole jest na stoku na stacji pośredniej, to ważne, bo się jest blisko dziecka, nie trzeba zjeżdżać na sam dół, by się dowiedzieć czy wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drm. Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Pivi - na przedszkole zapraszam z nami - napisz najlepiej mailem ([email protected]) jaki termin Cie interesuje to podesle szczegoly. pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Pivi - na przedszkole zapraszam z nami - napisz najlepiej mailem ([email protected]) jaki termin Cie interesuje to podesle szczegoly. pozdr K a planujecie w tym sezonie coś dla dzieciaków w karyntii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drm. Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Damek - jedziemy do Alpbach, to Tyrol, ale taki stosunkowo blisko PL;) z Warszawy ok 1100km mamy dwa turnusy 29/01-05/02/2011 i 19/02-26/02/2011 wiecej info najlepiej na @ - jest w moim profilu pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 .................... uczą na stoku w Sieprawiu, ..............................Tu jest adres strony ............................... można sobie zobaczyć, co mają w ofercie. Czyżby kolejna forma bezinteresownej pomocy autor pytał ewidentnie o Alpy. Darujcie sobie wciskanie taniej reklamy, bo to robi się niesympatyczne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zjazdomaniak Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobra... szukam jakiejś propozycji wyjazdu w Alpy (Austria/Włochy) w 1-3 rodziny z 1-3 dziećmi (właśnie namawiam zainteresowanych) z dziećmi 4-7 lat tak by na miejscu były zorganizowane zajęcia dla dzieciaków - szkółka narciarska + ewentualnie jakieś zabawy etc. - oczywiście "polska" opieka by dzieci nie miały problemów komunikacyjnych, a rodzice w tym czasie mogli zająć się sobą .. na śniegu. Znalazłem podobny temat z 2007 roku- ale od tego czasu pewnie trochę się zmieniło Jakieś propozycje ? Ktoś korzystał z tego typu ofert ? Ewentualnie gdzieś (alpy) jest na miejscu jakieś fajne "przedszkole" ? Kwaterki, dojazd etc.. jestem w stanie sam sobie zorganizować - problem, że nie chciałbym jechać w ciemno i "zdawać" dzieciaki do ośrodkowej "przechowalni" PiVi PiVi w jakim terminie chcielibyście jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zjazdomaniak Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 w terminie: zima 2010... ktos bezkrytycznie wciska rekalmę i przypadkiem odswiezył wątek anka Anno, nie ja "odświeżyłem" temat. Ostatnie dwa posty w tym podziękowania były aktualne co uśpiło moją czujność i nie dopatrzyłem kiedy temat został założony. Daruj więc uwagi o bezkrytycznym wciskaniu czegokolwiek i "nie odświeżajmy" tematu dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Przedszkole Narciarskie - czyli wyjazd Rodzinny w Alpy z przedszkolem dla Grzyba :)
zjazdomaniak Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dobra... szukam jakiejś propozycji wyjazdu w Alpy (Austria/Włochy) w 1-3 rodziny z 1-3 dziećmi (właśnie namawiam zainteresowanych) z dziećmi 4-7 lat tak by na miejscu były zorganizowane zajęcia dla dzieciaków - szkółka narciarska + ewentualnie jakieś zabawy etc. - oczywiście "polska" opieka by dzieci nie miały problemów komunikacyjnych, a rodzice w tym czasie mogli zająć się sobą .. na śniegu. Znalazłem podobny temat z 2007 roku- ale od tego czasu pewnie trochę się zmieniło Jakieś propozycje ? Ktoś korzystał z tego typu ofert ? Ewentualnie gdzieś (alpy) jest na miejscu jakieś fajne "przedszkole" ? Kwaterki, dojazd etc.. jestem w stanie sam sobie zorganizować - problem, że nie chciałbym jechać w ciemno i "zdawać" dzieciaki do ośrodkowej "przechowalni" PiVi PiVi w jakim terminie chcielibyście jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zjazdomaniak Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 w terminie: zima 2010... ktos bezkrytycznie wciska rekalmę i przypadkiem odswiezył wątek anka Anno, nie ja "odświeżyłem" temat. Ostatnie dwa posty w tym podziękowania były aktualne co uśpiło moją czujność i nie dopatrzyłem kiedy temat został założony. Daruj więc uwagi o bezkrytycznym wciskaniu czegokolwiek i "nie odświeżajmy" tematu dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zjazdomaniak Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 w terminie: zima 2010... ktos bezkrytycznie wciska rekalmę i przypadkiem odswiezył wątek anka Anno, nie ja "odświeżyłem" temat. Ostatnie dwa posty w tym podziękowania były aktualne co uśpiło moją czujność i nie dopatrzyłem kiedy temat został założony. Daruj więc uwagi o bezkrytycznym wciskaniu czegokolwiek i "nie odświeżajmy" tematu dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi