gajowy01 Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Na początek narty: Produkcja Dynastara - oczywiście z programu How it's Made z Discovery: i Elana - choć to raczej materiał promocyjny: i jeszcze narty biegowe: Użytkownik gajowy01 edytował ten post 23 wrzesień 2010 - 20:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Buty narciarskie (Lange): i gogle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jeszcze dwa zimowe tematy czyli snowboard i łyżwy: PS. Chyba wcześniej nie było podobnego tematu - nie znalazłem, aż się zdziwiłem bo dość oczywisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Odświeżam wątek bo znalazło mi się video z produkcji nart Atomic Race ST i GS 2D sprzed roku. Sporo ręcznej roboty (?), i jest też pokazane jak się uzyskuje napis na ślizgu (mogawka 1'05") - może się przydać w tym wątku ;) http://www.youtube.com/watch?v=LLxiT3mzxJ8&feature=related Przy okazji inne filmy z małych manufaktur - Wagner i Moment (USA) i Kingswood (Nowa Zelandia!) - trochę inna technologia :) http://www.youtube.com/watch?v=Gkbr5Djtie8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=mHi5PcORHp8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=l_vo8pua5yk&feature=related W sumie to prosta sprawa takie narty :) można nawet samemu próbować jak wynika z innych filmów - jest parę na youtube, np. ten (3 części): to kto pierwszy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 W sumie to prosta sprawa takie narty można nawet samemu próbować jak wynika z innych filmów - jest parę na youtube, np. ten (3 części): to kto pierwszy? W sumie prosta, nie każdy jednak ma miejsce na prasę i trochę sprzętu stolarskiego Ciekawy jestem, która para nart zrobionych samodzielnie nadaje się do jazdy? Bo że pierwsza to zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 W sumie prosta, nie każdy jednak ma miejsce na prasę i trochę sprzętu stolarskiego Ciekawy jestem, która para nart zrobionych samodzielnie nadaje się do jazdy? Bo że pierwsza to zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Pozdr Marcinz Z filmu wynika że wiedzą co robią, więc pewnie wszystkie się nadają do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Z filmu wynika że wiedzą co robią, więc pewnie wszystkie się nadają do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif[/url] No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Jasne, jasne tak trochę pośmieszkowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Pogrzeb w ustawieniach telefonu, aby się nie dołączało "Wysłane....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski How It's Made czyli Jak to jest zrobione [video]
FerraEnzo Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Z filmu wynika że wiedzą co robią, więc pewnie wszystkie się nadają do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif[/url] No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Jasne, jasne tak trochę pośmieszkowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Pogrzeb w ustawieniach telefonu, aby się nie dołączało "Wysłane....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski How It's Made czyli Jak to jest zrobione [video]
gajowy01 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif[/url] No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Jasne, jasne tak trochę pośmieszkowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Pogrzeb w ustawieniach telefonu, aby się nie dołączało "Wysłane....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Zibi28 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 No i..? Fajnie że odkopał bo ten temat co prawda stary ale ma chyba więcej sensu niż parę najnowszych, aktywnych imho PS. A swoją drogą teraz to nie wiem czy by mi się chciało Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Pogrzeb w ustawieniach telefonu, aby się nie dołączało "Wysłane....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność