decent Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Może ktoś się orientuje czy już w outletach w Ursusie lub Piasecznie pojawiły się ciuchy narciarskie mieszkam w Łodzi i nie chciałbym jechać w ciemno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 W Piasecznie ( rosignol) mówili, że wyprzedaże ubiegłorocznych kolekcji zaczną dopiero w połowie października.... w Ursusie byłam w ostatnia sobotę - jest trochę dla narciarzy ale na moje oko niewiele -raczej wszędzie ciągle oferta letnio-jesienna. Ja skorzystałam z wyprzedaży w ski teamie-tam już zaczeli zimę Pozdrawiam ale szukałam głównie spodni i to oglądałam... ale sprzętu też widać nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Chcę kupić kurtkę i może spodnie dla ładniejszej połowy i głównie chodzi o ciuchy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja kupiłam spodnie na Karolkowej i kurtkę (chociaż nie szukałam) na 17 stycznia .... maja wyprzedaż na spydera od 50 % do nawet 80....można kupić całkiem fajne spodnie za 300-400 zł i kurtkę za 500-600 zł -no można też wydać więcej A przeceny są nie tylko na tą markę. Proponuję zaglądać u nich na strone -zawsze tam ogłaszają wyprzedaże. W pozostałych sklepach sportowych, tak jak pisałam niekoniecznie widać zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Byłem w zeszłą środę w ski teamie na Okęciu, żwirki i Wigury, jest wszystko, dokładnie wszystko ale niestety oni chyba pozamieniali się nie powiem z czym na co:( takie mają ceny. Inter Sport w Arkadii i Piasecznie też już ma sprzęt zimowy, na razie z zeszłego sezonu ale jednak. Jeśli chodzi o buty to jest super sklep, nawet niedrogo w Pruszkowie na ul. Świerkowej, są na Allegro, byłem w zeszłym tyg mają wszystkie modele z zeszłego sezonu w dobrych cenach. Trochę butów jest już w Decathlonie ale u nich coś kupić to raczej ryfa:( To na razie tyle:(:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Zapewne ten duży sklep o którym mówisz to Feel Free, oprócz tego sklepu który rzeczywiście ma dobre ciuchy zimowe w dobrych cenach jest tylko Campus i Ski Team, zatem to pewnie o ten sklep chodzi. Byłem tam z kolei 2 tyg temu nie mieli jeszcze ciuchów narciarskich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dla tych co mają blisko to w Piasecznie Fashionhouse od dzisiaj do 28 X W sklepie 4F Kurtki zimowe nawet do 50%taniej, czapki od 4,90 zł. oraz sklepie 360outlet Kurtki snowboardowe i narciarskie do 50% taniej takich firm jak: Volcom, Burton, Ride, 686 a w sosnowcu HiMountain od 22.10.2010r. do 28.10.2010r. Obniżka na nową kolekcje zimową 2010/2011 - polar męski NorthFinder 259 zl/179 zł, polar damski NorthFinder 249 zł/169 zł. Atrakcyjna cena na kurtki zimowe dziecięce Dare2B - 299 zł/150 zł, 289 zł/145 zł. Rękawice narciarskie ZANIER z membraną GORE-TEX już od 149 zł . Pozdrawiam Użytkownik decent edytował ten post 22 październik 2010 - 21:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi