Lukaszo86 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 W takim razie 17 wjazdów krzesłem zajęłoby więcej niż 4h, a na tyle ponoć mieliście skipass. To miałem na myśli. No to może krócej jeździ. To było w zeszłym sezonie i nie zapisałem tego nigdzie. Ale 17 zjazdów na trasie o długości 2,2 km było bo była największa ilość zjazdów jaką pokonaliśmy wtedy. 2,2 km * 17 = 37,4 km po trasie (nie licząc jazdy po łuku zakrętami) i przy (nie wiem ilu minutach na krzesełku - ale wolno szło). Tutaj podsyłam link do strony: http://www.laskowa-s...ji-narciarskiej pozdravka. p.s. proponuję zająć się tematem głównym, czyli "Ostrzenie nart Warszawa" a nie drążyć temat, który nic nikomu nie da poza satysfakcją. Czy się pomyliłem od statystycznego ogółu o 15-20% to nie ma większego znaczenia. Większość z nas to narciarze amatorzy, którzy jeżdżą dla przyjemności. Jedni wolą pojeździć 2h i iść do knajpy a inni wycisnąć z wyjazdu ile się da. Więc proszę Was zajmijmy się meritum tematu, a temat ilości kilometrów przenieśmy do innego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Odpowiedzi 77 Dodano 14 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 3 8 4 14 Popularne dni 27 Lis 15 28 Lis 14 8 Mar 8 25 Lis 4 Top użytkownicy w tym temacie nera 3 odpowiedzi kolo 8 odpowiedzi labas 4 odpowiedzi Lukaszo86 14 odpowiedzi Popularne dni 27 Lis 2013 15 odpowiedzi 28 Lis 2013 14 odpowiedzi 8 Mar 2019 8 odpowiedzi 25 Lis 2013 4 odpowiedzi narciarz70 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Poniżej masz namiary na profesjonalny serwis. http://superserwisntn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Hansio Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Pytanko. Czy ktoś korzystał z serwisu na Modlińskiej 227F w Warszawie. Jakoś na forum nie zaistniał. A mam po drodze do pracy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Gabrik Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Gdzie w stolicy posiadają maszynerię do sprawdzania siły wypięcia wiązań ( i oczywiście umieją jej używać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Skiteam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 W życiu bym nie zaufał takiej maszynie ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W życiu bym nie zaufał takiej maszynie ; / Ciekawy pogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Ciekawy pogląd Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Panie, podziel sie szczegolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Panie, podziel sie szczegolami No nie wiem, sprawa musi się o bufet oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Poniżej masz namiary na profesjonalny serwis. http://superserwisntn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansio Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Pytanko. Czy ktoś korzystał z serwisu na Modlińskiej 227F w Warszawie. Jakoś na forum nie zaistniał. A mam po drodze do pracy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Gdzie w stolicy posiadają maszynerię do sprawdzania siły wypięcia wiązań ( i oczywiście umieją jej używać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Skiteam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 W życiu bym nie zaufał takiej maszynie ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W życiu bym nie zaufał takiej maszynie ; / Ciekawy pogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Ciekawy pogląd Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Panie, podziel sie szczegolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Panie, podziel sie szczegolami No nie wiem, sprawa musi się o bufet oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Ciekawy pogląd Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Panie, podziel sie szczegolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Panie, podziel sie szczegolami No nie wiem, sprawa musi się o bufet oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Panie, podziel sie szczegolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Panie, podziel sie szczegolami No nie wiem, sprawa musi się o bufet oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Panie, podziel sie szczegolami No nie wiem, sprawa musi się o bufet oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa?
Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa?
labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 I najważniejszy parametr który wzięto pod uwagę ustawienia. Jeździsz także na "2" !!! Wiem bo widziałem p.s. poważnie to ustawienie wydaje się OK. Kolega @kexx86 określił swoje umiejętności na "początkujący" i do tego dostosowano ustawienie. Ważę od Was "trochę " więcej ( 82-84) i ustawiam na co dzień na 8-8,5. Jak jadę na bramki a tym bardziej w zawodach to natychmiast podkręcam do 11-12 i rzeczywiście zdarza się, że narty wypinają jak gdyby za szybko A, że Ty z tyczek nie schodzisz to nie dziwię się temu co piszesz. No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 No, tydzień temu ustawienia nie sprawdziły się, złapałem tyczkę, obrłóciło mnie, prawa narta się wypięła, lewa niestety nie i lewe kolanko ucierpiało. A to wiąże się tym że w finałach pojutrze nie będę jechał - na mojej trasie. Fatalnie. Mam jednak nadzieję, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
labas Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Tylko naciągnięte, mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie pojeżdzę, ale jutro będę Tobie kibicował w SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Normalny, też maszynie nie wierzę bo przy tych ustawieniach wyleciałbym z wiązań przy pierwszym skręcie - mam podobne parametry wagowe do tych z wydruku, no może jestem wyższy o 4 cm. W inny sposób testuję wypięcie wiązań. Labas, mi bardziej chodziło o sprawdzenie faktycznej wartości wypinania wiązań czyli sprawności sprężyn, a nie stricte wyznaczenie wartości ustawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi