daro109f Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tak krótko:))) Szukam naprawdę dobrego serwisu ostrzenia nart w tym smutnym jak .... mieście Warszawie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Możecie mi poradzić jakiś dobry serwis anty Decathlon-owy )):D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 na ogrodowej, na szczęśliwicach są to serwisy nart godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cezść Jan Piela Szczęśliwice. Pogadaj jaki serwis Cię interesuje i tak narty zostaną przygotowane. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ten serwis co to jest na tym zielonym stoku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 [Quote = daro109f ; 303351 ] Ten serwis co żartować zielonym Tym na: ) Stoku ? / [quote] jasne prawie jak "szymoszkowa":) Użytkownik nera edytował ten post 03 wrzesień 2010 - 19:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ten serwis co to jest na tym zielonym stoku ??A konkretnie to poniżej zielonego i pod daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 śmiało mam wrażenie że nie stanowi to większego problemu na ogrodowej. a w intersporcie fakt może mają super maszyny ale czy fachowiecc jest tak dobry jak ta maszyna i czy ogarnie to i nie zbierze ci połowy krawędzi. nie ma to jak serwis ręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berry Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Odświeżę trochę temat. Dosyć blisko mam do Intersportu w Arkadii, trochę dalej (ale też bez tragedii) do Ogrodowej. Mam dwie pary nart, jedne masakrycznie tępe drugie w sumie to sam nie wiem, czy potrzebują ostrzenia - jeżdżone ok. 5 dni w ostatnim sezonie. Do tego jeszcze obie pary na pewno trzeba nasmarować. W sumie wszyscy polecają Ogrodową, ja się na tym kompletnie nie znam, ale Intersport się chwali, że ma super nowoczesne urządzenia. Cena bardzo podobna. Gdzie lepiej zanieść? EDIT Orientuje się ktoś, czy ten serwis na ogrodowej już działa? serwis na ogrodowej już działa... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Odświeżę trochę temat. Dosyć blisko mam do Intersportu w Arkadii, trochę dalej (ale też bez tragedii) do Ogrodowej. Mam dwie pary nart, jedne masakrycznie tępe drugie w sumie to sam nie wiem, czy potrzebują ostrzenia - jeżdżone ok. 5 dni w ostatnim sezonie. Do tego jeszcze obie pary na pewno trzeba nasmarować. W sumie wszyscy polecają Ogrodową, ja się na tym kompletnie nie znam, ale Intersport się chwali, że ma super nowoczesne urządzenia. Cena bardzo podobna. Gdzie lepiej zanieść? EDIT Orientuje się ktoś, czy ten serwis na ogrodowej już działa? Trzymaj się z daleka od serwisu INTERSPORT o ile nie jesteś w Austrii... W Warszawie zdecydowanie Jan Piela potem długo, długo nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulikowski Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Polecam zdecydowanie Bronikowskiego na Poznańskiej ew. serwis przy b. skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyprian Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jako, że to mój pierwszy post to witam wszystkich.. Ja od długiego już czasu serwisuj na solidarności i szczerze polecam bardzo duże dbanie o sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulikowski Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Cezść Jan Piela Szczęśliwice. ...IMO kiepski ten serwis - jakoś nie umieli wyregulować wiązań dla kolegi (niestety upadł i wiązanie nie wypięło). Dno i wodorosty, Zdecydowanie najlepszy jest Bronikowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 http://skiandboardtuning.pl/ (warto wpaść chociaż na pogawędkę, narty ew. potem ) Pozdrawiam i polecam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
32magic Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 witajcie, jak w temacie - gdzie przygotuje w wawie narty do sezonu? pzdr Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aligator Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 http://www.skispa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kite Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A ja polecam Ateńską 19 - Dehnel Sport, ostrzenie tylko ręczne, kąty na życzenie. Wysoka klasa i fachowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagi Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a ja w miescie Warszawa nie serwisuje, tylko pod stokiem w Austrii, ale czesciej we Włoszech, zostawiam wieczorem i od rana smigam i nigdy sciemy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansio Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jeszcze jakieś opinie na temat serwisu w Warszawie mile widziane:) A tak przy okazji to pytanko czy nowe nart wymagają OSTRZENIA bo smarowanko to raczej oczywiste, że tak - choć może się mylę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jeszcze jakieś opinie na temat serwisu w Warszawie mile widziane:) A tak przy okazji to pytanko czy nowe nart wymagają OSTRZENIA bo smarowanko to raczej oczywiste, że tak - choć może się mylę???? To zależy od modelu nart. Jeśli fabryczne krawędzie wg specyfikacji producenta Ci odpowiadają to nie musisz ich ostrzyć. Jeśli jednak chcesz zmienić kąty krawędzi pod konkretne swoje preferencje - ostrzenie niezbędne. pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 A ja pomimo że w Wawie nie mieszkam spakowałem 3 pary nart i wysłałem do obecnego na forum Marcina ze SKISPA na serwis i wygrzewanie w termookrowcu. Jak wrócą zdam relację co z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowrider Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nowe narty nie wymagają ostrzenia może że masz specjalne życzenie co do kąta to wtedy można zmienić. Polecam Serwis Pod byłą skocznią w Warszawie. Najstarszy serwis i najwięcej doświadczenia. spojrzyj na datę A tak na marginesie to nasz forumowicz KSS ma ręczny serwis skispa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Boczną krawędź "obnażysz" Pazurem, a poziomą => odpowiedź poniżej Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Najrzadziej raz na 2 lata a optymalnie raz do roku powinno się dać narty na maszynę w celu splanowania ślizgu (wtedy także ostrzona jest krawędź pozioma) i nałożenia struktury. W narcie alpejskiej nie nałożysz struktury ręcznie. Są to 2 elementy, których się nie zastąpi ręcznym serwisem. Pozostałe jak najbardziej. Tak naprawdę to wszystko zależy od tego czego oczekujecie po serwisie. Jeżeli ma być "na szybko" to ręcznego serwisu tak nie przeprowadzicie- zabawa z ostrzałką ręczną to żmudna robota, jeżeli ktoś się do niej przykłada i efekt jest o niebo lepszy od maszynowego: Trudno się nie zgodzić z argumentacją pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Nie jakieś pojęcie tylko ten serwis prowadzi Tomek Nagalski, który od lat jest kierownikiem serwisu podczas testów narciarskich magazynu NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 A ja pomimo że w Wawie nie mieszkam spakowałem 3 pary nart i wysłałem do obecnego na forum Marcina ze SKISPA na serwis i wygrzewanie w termookrowcu. Jak wrócą zdam relację co z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowrider Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nowe narty nie wymagają ostrzenia może że masz specjalne życzenie co do kąta to wtedy można zmienić. Polecam Serwis Pod byłą skocznią w Warszawie. Najstarszy serwis i najwięcej doświadczenia. spojrzyj na datę A tak na marginesie to nasz forumowicz KSS ma ręczny serwis skispa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kolo Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Boczną krawędź "obnażysz" Pazurem, a poziomą => odpowiedź poniżej Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Najrzadziej raz na 2 lata a optymalnie raz do roku powinno się dać narty na maszynę w celu splanowania ślizgu (wtedy także ostrzona jest krawędź pozioma) i nałożenia struktury. W narcie alpejskiej nie nałożysz struktury ręcznie. Są to 2 elementy, których się nie zastąpi ręcznym serwisem. Pozostałe jak najbardziej. Tak naprawdę to wszystko zależy od tego czego oczekujecie po serwisie. Jeżeli ma być "na szybko" to ręcznego serwisu tak nie przeprowadzicie- zabawa z ostrzałką ręczną to żmudna robota, jeżeli ktoś się do niej przykłada i efekt jest o niebo lepszy od maszynowego: Trudno się nie zgodzić z argumentacją pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Nie jakieś pojęcie tylko ten serwis prowadzi Tomek Nagalski, który od lat jest kierownikiem serwisu podczas testów narciarskich magazynu NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kolo Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ponieważ wszyscy rozczulają się tak nad serwisem recznym, jedno pytanie, co serwis ręczny moze wykonać ze ślizgiem jeśli krawędzie są już poniżej jego. Boczną krawędź "obnażysz" Pazurem, a poziomą => odpowiedź poniżej Pytanie nr 2 co serwis ręczny może zrobić jeśli krawędź jest już zaokrąglona np na o.5 stopnia a ja nadal chcę mieć o,5 stopnia. Jeśli było by tak prosto, to każdy serwis kupiłby worek pilników i nie inwestował w lokal i maszyny, które są koszmarnie drogie. Coś Panowie nieprecyzyjnie opowiadacie, ręcznie pewnych prac wykonać się najzwyczajniej nie da. I opowieści jak ręcznie jest fantastycznie i że tylko ręcznie to chyba ... niech każdy sobie odpowie co jest Najrzadziej raz na 2 lata a optymalnie raz do roku powinno się dać narty na maszynę w celu splanowania ślizgu (wtedy także ostrzona jest krawędź pozioma) i nałożenia struktury. W narcie alpejskiej nie nałożysz struktury ręcznie. Są to 2 elementy, których się nie zastąpi ręcznym serwisem. Pozostałe jak najbardziej. Tak naprawdę to wszystko zależy od tego czego oczekujecie po serwisie. Jeżeli ma być "na szybko" to ręcznego serwisu tak nie przeprowadzicie- zabawa z ostrzałką ręczną to żmudna robota, jeżeli ktoś się do niej przykłada i efekt jest o niebo lepszy od maszynowego: Trudno się nie zgodzić z argumentacją pozdravka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Nie jakieś pojęcie tylko ten serwis prowadzi Tomek Nagalski, który od lat jest kierownikiem serwisu podczas testów narciarskich magazynu NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Ostrzenie nart Warszawa?
narciarz70 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 w Warszawie otwarty zostal serwis NTN, czy ktos ma jakas wiedze nt ponizej info jakie znalazlem na ich stronie http://www.ntn.pl/ar...ie-16-listopada od stycznia bede kurcze sloikiem przez jakis czas przynajmniej Nie jakieś pojęcie tylko ten serwis prowadzi Tomek Nagalski, który od lat jest kierownikiem serwisu podczas testów narciarskich magazynu NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi