andrzejd69 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 witam wszystkich kupiłem nowe buty mx pro 95 bardzo proszę o opinie na ich temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 witam wszystkich kupiłem nowe buty mx pro 95 bardzo proszę o opinie na ich temat pozdrawiam Po co Ci opinie jak już je kupiłeś:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 doświadczenia z jazdy-bezcenne czyż nie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 doświadczenia z jazdy to rzecz bardzo subiektywna...my czekamy na Twoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ile ważysz, ile spędzasz czasu na nartach, jaki jest Twój poziom umiejętności gdzie jeździsz na jakich stokach? To wszystko wpływa na to czy dobrze wybrałeś buty nie mówiąc już o prawidłowym ich dopasowaniu do budowy swojej stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 witam na stoku około 35 dni w roku waga 85kg umiejętności 6 narty fischer rx8 fire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 doświadczenia z jazdy-bezcenne czyż nie? pozdrawiam A jakie byłoby twoje samopoczucie jakby 20-tu użytkowników napisało, że są do ***** i do niczego sie nie nadają a ty wydałeś na nie właśnie kupe kasy? Moje zdanie jest takie: 1. Pytam o opinię przed zakupem bo chcę o danym produkcie coś wiedzieć i dopiero po zebraniu opini decyduje się na zakup 2. Nie pytam, kupuję i później opowiadam wrażenia z użytkowania A tak na marginesie życzę "owocnego" użytkowania. Użytkownik jark edytował ten post 28 sierpień 2010 - 19:24 język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dlaczego myślisz,że kupiłem buty nie zasięgając opini,wrzuciłem temat z ciekawości co napiszecie,w końcu jest lato i trochę nudy na forum, moim zdaniem szukasz dziury w całym kolego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 szukasz dziury w całym kolego pozdrawiam Chyba masz racje, ale to chyba właśnie z nudy. Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj spadł pierwszy śnieg. Z niecierpliwością czekam na więcej. Dużo śniegu=mało nudy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ok, w takim razie przerywając te niepotrzebne waśnie:) ja się zapytam PRZED ZAKUPEM:) co sądzicie o butach ROSSIGNOL RADICAL flex100???? Nie pytajcie mnie ile czasu na stoku, jaki poziom itd wszyscy wiemy o co chodzi, prosto, są git czy nie git? Chodzą słuchy, że flex Rossi jest mniejszy niż np Atomów??? He? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 .są git... pod warunkiem, że Twoje nogi tez tak będą uważały mierz, mierz i jeszcze raz mierz .... na stoku nie liczy się wygląd a wygoda (nie dotyczy płci pięknej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Akurat wyględne to one nie są)) Ale dzięki, krótko i konkretnie:)) I to mi wystarcza:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ok, w takim razie przerywając te niepotrzebne waśnie:) ja się zapytam PRZED ZAKUPEM:) co sądzicie o butach ROSSIGNOL RADICAL flex100???? Nie pytajcie mnie ile czasu na stoku, jaki poziom itd wszyscy wiemy o co chodzi, prosto, są git czy nie git? Chodzą słuchy, że flex Rossi jest mniejszy niż np Atomów??? He? Mierzyłem je bo mi się spodobały. Niestety na moją nogę nie pasowały. Jeśli chodzi o twardość w sklepie rzeczywiście siakieś takie miękkie, ale na mrozie sytuacja może się zmienić. Mają taka śmieszną regulację twardości (śrubka na klucz imbusowy). W dwóch egzemplarzach które mierzyłem nie działała i wspomniana śrubka została ukręcona. Pozdrawiam Użytkownik Aztek edytował ten post 01 wrzesień 2010 - 20:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jeśli dobrze dobrałeś rozmiar (długość wewnętrzną oraz szerokość) pamiętając o tym że but zawsze jeszcze troszeczkę się rozciśnie. To do Twojej jazdy która trwa mniej więcej 35 dni w roku umiejętności i wagi będą ok jeszcze raz podkreślam o ile ten model będzie współgrał z Twoją stopą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi