jahu Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 :D, hej Szabirek - taką "explorację głęboką" zrobiłeś na Forum, że już chyba wszyscy, którzy słyszeli o tym wyjeździe na niego jadą.. :D - aż nie chce się wierzyć, że jeszcze jakieś wolne miejsca się pojawiają.. bawcie się wszyscy dobrze na wyjeździe .. i zdrowi wracajcie.. , przy okazji, już Noworocznie pozdrawiam.. !! jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Turbo miej litość i przestań już odpowiadać potokiem słów na każdą pierdołę.. Jak Turbowomen z Tobą wytrzymuje to nie mam pojęcia.. Proponuję choć w podróży zachować powściągliwość języka bo autostop przy tej pogodzie to nieziemskie wyzwanie.. E tam jak co to popyta na gorąco Maarcel'a co i jak ,kto sie zatrzymuje szybciej a do jakich kierowców lepiej nie wsiadać Turbo do Berlina dojedzie potem wsiada Fredowski i sie okaże jak daleko zajedzie ale trzymajcie kciuki za Turbo co by sie na te utęsknione przez was Zielone Noce nie spóźnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wcześniejszy wyjazd - z zapasem - jest wskazany. Wskazuje na to doświadczenie zarówno ubiegłego, jak i tego roku - przynajmniej moje Pzdr Maarcel Lubię tego Marcela ,ale tak jakoś dziwnie sie składa ,że psuje się zawsze samochód ,którym ON!!!!!!!!! jedzie. I jedziemy teraz razem!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba i ja bedę potrzebowała duzo mleka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Szabirku sprawa sie rypla. Stracilem czujnosc. Krysia dostala sie w szpony niko130 Chyba bedzisz musial zorganizowac skipass dla Krysi. Zeby tylko skipass to bym "przezyl" A tu bielizny termoaktywne. jakies odlo, softshell od bognara, dechy co najmniej atomiki D2, zloty kask i cala masa narciarskich gadzetow Niko130 puszcza mnie z Torbami a ja juz mialem nadzieje, ze sie nie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Szabirku sprawa sie rypla. Stracilem czujnosc. Krysia dostala sie w szpony niko130 Chyba bedzisz musial zorganizowac skipass dla Krysi. Zeby tylko skipass to bym "przezyl" A tu bielizny termoaktywne. jakies odlo, softshell od bognara, dechy co najmniej atomiki D2, zloty kask i cala masa narciarskich gadzetow Niko130 puszcza mnie z Torbami a ja juz mialem nadzieje, ze sie nie nauczy nikt nigdy nie mówił, ze posiadanie kobiety jest tanie masz info na pw. i wyrazy współczucia :cool: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Uwaga pilnie transport poszukiwany Carlos75 coś narobił z nogą i odpada. Szukamy zatem pilnie miejsc w dorożce dla 3 jego kompanów których miał zabrać swoim carlobusem ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mamy dalej dwa miejsca wolne: 1 miejsce w ap. u Jaro 1 miejsce w ap. u Ivory Użytkownik Szabir edytował ten post 31 grudzień 2010 - 12:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 E tam jak co to popyta na gorąco Maarcel'a co i jak ,kto sie zatrzymuje szybciej a do jakich kierowców lepiej nie wsiadać Turbo do Berlina dojedzie potem wsiada Fredowski i sie okaże jak daleko zajedzie ale trzymajcie kciuki za Turbo co by sie na te utęsknione przez was Zielone Noce nie spóźnił Spoko Wodza:) Autostopu nie będzie... zapłacone za transport - znaczy się, że w ramach opłaty rSwoa ma dostarczyć "przesyłkę" z pkt. A do pkt.B bez problemów, przestojów, dłużyzn, a dodatkowo ma zabawiać współtowarzyszy rozmowy w miarę nieżenującymi historiami z przeszłości:) Również pełen asistance mam nadzieję zapewnia jakby co... znaczy jak coś nawali to stawia dopóki nie naprawią browara na własny koszt w przydrożnej knajpce:) p.s. TurboWomen wytrzymuje! ja w naturze przyjemny jestem dość... ino na skiforum lubię troszkę zamętu wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 [ATTACH=CONFIG]16949[/ATTACH] No ja tez .....moze nie trenuje...ale szykuje sie pilnie do wyjazdu. Mleczko sie produkuje My w Łodzi też mamy Mlekomat http://szymczak.jogg...w-manufakturze/ http://lodz.naszemia...lodzi,id,t.html Pzdr Maarcel Użytkownik Maarcel edytował ten post 31 grudzień 2010 - 15:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Pewnie zmieniła go pielgrzymka do kraju stopem.. Nawrócił się i przemyślał w swym życiu wiele brutalnych prawd.. Spotkał krowę która rzekła do niego ludzkim głosem o wyższości mleka z dużą zawartością wapnia.. i zmienił się chłop.. ) [quote name='jaroo'][quote name='Maarcel']My w Łodzi też mamy Mlekomat http://szymczak.jogg...w-manufakturze/ [url]http://lodz.naszemia...lodzi,id,t.html[/url Marcelku czy cos sie w Twoim zyciu zmienilo ?:D latem jeszcze miales inne poglady na temat "mleczka"...[/QUOTE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULA Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wypadł jeden z pojazdów , więc poszukujemy transportu: dwie dziewczyny z Zielonej Góry (możemy dojechać do Wrocławia ) kolega z Rzeszowa (też naturalnie dojedzie gdzie będzie trzeba). Jeśli ktoś ma jakies mozliwości bardzo proszę o wiadomość lub telefon nr 608526285 Pozdrawiam ps. możemy też jechać dzień wcześniej - dostosujemy się!!! POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 [quote name='jaroo'][quote name='Maarcel']My w Łodzi też mamy Mlekomat http://szymczak.jogg...w-manufakturze/ [url]http://lodz.naszemia...lodzi,id,t.html[/url Marcelku czy cos sie w Twoim zyciu zmienilo ?:D latem jeszcze miales inne poglady na temat "mleczka"...[/QUOTE] latem jeszcze miales inne poglady na temat "mleczka"... a w zime pojechał do livigno hihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Lubię tego Marcela ,ale tak jakoś dziwnie sie składa ,że psuje się zawsze samochód ,którym ON!!!!!!!!! jedzie. I jedziemy teraz razem!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba i ja bedę potrzebowała duzo mleka!!!!! Kasiu!!! Spokojnie.... byłam u szepciochy urok zdjęty A teraz już proszę nie krakać :mad: Korzystając z okazji: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i szampańskiej zabawy dla wszystkich miłośników białego szaleństwa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Uwaga pilnie transport poszukiwany Carlos75 coś narobił z nogą i odpada. Szukamy zatem pilnie miejsc w dorożce dla 3 jego kompanów których miał zabrać swoim carlobusem ! Wypadł jeden z pojazdów , więc poszukujemy transportu: dwie dziewczyny z Zielonej Góry (możemy dojechać do Wrocławia ) kolega z Rzeszowa (też naturalnie dojedzie gdzie będzie trzeba). Jeśli ktoś ma jakies mozliwości bardzo proszę o wiadomość lub telefon nr 608526285 Pozdrawiam ps. możemy też jechać dzień wcześniej - dostosujemy się!!! POMOCY ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mamy dalej dwa miejsca wolne w apartamencie: 1 miejsce w ap. u Jaro 1 miejsce w ap. u Ivory kontakt w sprawie wolnych miejsc ze mną na pw. ------------------------------------------------------------- ,.. i przy okazji, NAJlepszego Roku jaki może się Wam trafić, życzę od serca. Użytkownik Szabir edytował ten post 31 grudzień 2010 - 18:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Co prawda jadę wcześniej Berlingo z Opola ale dla ratunku mogę w ostateczności zabrać także Zafirę i udzielić niezbędnej pomocy, potrzebny jest tylko pełen skład 4 osoby. WSZYSTKIM DOSIEGO ROKU Użytkownik zechar edytował ten post 01 styczeń 2011 - 13:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Nowy Rok dobrze rozpocząć dobrymi wiadomościami, a dobre wiadomości to takie, że klaruje nam się powoli pogoda: http://www.myforecas...467&metric=true ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mamy jeszcze miejsca wolne w apartamencie: 1 miejsce w ap. u Jaro 1 miejsce w ap. u Ivory 1 miejsce w ap. u Sowy kontakt w sprawie wolnych miejsc ze mną ( Szabirem) na pw. P.s. jest możliwość roszad, gdyby jakaś parka płci dowolnej chciała razem byś w jednym ap. ---------------------------------------------------------------------------- Transport - wolne miejsca 1 miejsce odjazd Kościan > Wrocław = Nordicobus 2 miejsca odjazd Warszawa > Katowice > Wrocław = 4 rumakowóz 1 miejsce odjazd Warszawa > Katowice = 9"Nerobus 4 miejsca odjazd Opole/Wrocław = 4" Zecharowóz ( może odstąpić cały samochód) 2 miejsca odjazd Gdynia =7 "Porterowóz tylko w jedną stronę 3 miejsca w 7"Porterowozie tylko na powrót do kraju 22.01 do Gdyni Użytkownik Szabir edytował ten post 01 styczeń 2011 - 14:36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 właśnie jadę na pogotowie :/ i to nie z powodu kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Sądzę, że to nie pierwszy Twoj wyjazd na narty - zabierasz to co zwykle. Jedynie z uwagi na temperatury polecam dobry krem do twarzy i do ust - np: Neutrogena / ewentualnie maseczke - nie każdy to lubi, ja wręcz nie znoszę, ale jak jest -15 i dobrze wieje to nie ma wyjścia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A mnie najstarsi górale podpowiedzieli, że od środy Les Sybelles będzie lampa Zechciu po co komu od srody lampa , nam jest potrzebna od poniedzialku do soboty gdybys nie wiedzial hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 -------------------------------------------- 1 miejsce w ap. u Jaro 1 miejsce w ap. u Ivory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zechciu po co komu od srody lampa , nam jest potrzebna od poniedzialku do soboty gdybys nie wiedzial hihihi Byłem nieprecyzyjny od środy tj od, 12.01 a z tym najstarszymi góralami tak jest jak mówia to mówią hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witajcie! Widzę, że w sobotę wyjeżdżacie do odpowiedniego kraju. Jeśli jest taka możliwość chciałbym dołączyć do kolumny swoim autem i wspólnie z Wami podróżować. My wyjeżdżamy w sobotę po południu. Czy macie jakieś miejsce i godzinę spotkania w Warszawie?? Jaką trasą lecicie?? Wiem, że jest to na pewno napisane, ale jest już tyle stron, że pewnie nie łatwo będzie znaleźć. My wyruszamy do Tignes, więc do Annency mamy ta samą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witajcie! Widzę, że w sobotę wyjeżdżacie do odpowiedniego kraju. Jeśli jest taka możliwość chciałbym dołączyć do kolumny swoim autem i wspólnie z Wami podróżować. My wyjeżdżamy w sobotę po południu. Czy macie jakieś miejsce i godzinę spotkania w Warszawie?? Jaką trasą lecicie?? Wiem, że jest to na pewno napisane, ale jest już tyle stron, że pewnie nie łatwo będzie znaleźć. My wyruszamy do Tignes, więc do Annency mamy ta samą trasę. zdecydowana większość tnie trasą z 1 posta Ale w grupie raźniej i bezpieczniej wiec narciarze wszystkich landów łączcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witajcie! Widzę, że w sobotę wyjeżdżacie do odpowiedniego kraju. Jeśli jest taka możliwość chciałbym dołączyć do kolumny swoim autem i wspólnie z Wami podróżować. My wyjeżdżamy w sobotę po południu. Czy macie jakieś miejsce i godzinę spotkania w Warszawie?? Jaką trasą lecicie?? Wiem, że jest to na pewno napisane, ale jest już tyle stron, że pewnie nie łatwo będzie znaleźć. My wyruszamy do Tignes, więc do Annency mamy ta samą trasę. Pisz do Nery i umów się z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witajcie! Widzę, że w sobotę wyjeżdżacie do odpowiedniego kraju. Jeśli jest taka możliwość chciałbym dołączyć do kolumny swoim autem i wspólnie z Wami podróżować. My wyjeżdżamy w sobotę po południu. Czy macie jakieś miejsce i godzinę spotkania w Warszawie?? Jaką trasą lecicie?? Wiem, że jest to na pewno napisane, ale jest już tyle stron, że pewnie nie łatwo będzie znaleźć. My wyruszamy do Tignes, więc do Annency mamy ta samą trasę. witam w sobote będziemy startować z żoliborza o 16.00 w hotelu górskim na 120 km planuje byc o 17.30 około 19.30 przed katowicami M1. możemy lecieć we dwójke ale ja nie poszalej moja prędkość przelotowa to 120-130 km\h (Nero-bus). więc jeśli dorównasz kroku;-) to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 witam w sobote będziemy startować z żoliborza o 16.00 w hotelu górskim na 120 km planuje byc o 17.30 około 19.30 przed katowicami M1. możemy lecieć we dwójke ale ja nie poszalej moja prędkość przelotowa to 120-130 km\h (Nero-bus). więc jeśli dorównasz kroku;-) to zapraszam. Moja prędkość przelotowa będzie podobna. Dodatkowo będę pobierał gaz co około 350 km:( Wysyłam Ci na PW mój nr telefonu. Prośba o przesłanie mi również. Będziemy się łapać na wylocie ze stolycy. My startujemy z Radzymina, następnie około 16:00 zabieram brata z Ursynowa, więc czas startu pasuje idealnie. Mam jeszcze pytanie czy zabierasz kogoś ze Ślaska bo jeśli nie to może w Częstochowie odbijemy na Lubliniec, Opole?? Mi oczywiście wszystko jedno, więc ja się dostosuje. Tutaj proponowana trasa--> http://maps.google.c....44529&t=h&z=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 nie smuć się MAN wprost przeciwnie- dojazd może i w deszczu (co lepsze niż śnieg), ale w samym St.Sorlin i wyżej ma już padać śnieg Meteofrance widzi to trochę inaczej Nie dość, że mało śniegu i sporo fajnych tras zamkniętych, to jeszcze szykują się ulewy i + 10 przed przyjazdem... F.....k ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi