Szabir Napisano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A tak z innej beczki... czy ktos zna ten model nart ? wygląda mi, że to narty NIE dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 najlepsze jest w srodku, kolejna niespodzianka po odpakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
at9 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 To są narty gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 [quote name='Szabir']--------------------------------------------------------------------------------------------- opcja +1 dzień we Francji http://www.skiforum....779#post302779 Samochody które jadą +1 dzień ( R oznacza już zabukowany hotel) R 8"VWT5 = Les 2 aples R 9" Opel = Les 2 alpes - 4"Jetta = Val D'Isere - 2"mazda = Val D'Isere - 8" Tranzit = a kto ich tam wie gdzie oni jadą - 4" Bogumiłobus - 4" Rav4 = chyba Chamonix > jedzie bezpośrednio bez noclegu ------------------------------------------------------------------------------------------- dzień wcześniej jedziemy do Chamonix Piter . widzę że Rosoły też tam jadą tylko nie kumam co to znaczy: "jedzie bezpośrednio bez noclegu" pozdro sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 p.s. Oj Oj Oj... czy tak trudno się domyślić? To twardziele, którzy Chuckowi Norrisowi się nie kłaniają! Po prostu wyjeżdżają 12 godzin później od nas, olewają nocleg noc przed Chamonix, a jadą non stop te 15 godzin w autku, rano pkt 8:00 meldują się w kasie pod stokiem i na...ają po białym że hej! Taka nowa wersja "półprzytomnego" narciarza, którego jedno piwko na stoku rozwali zupełnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 to ja myslalem ze my tak samo czyli przyjezdzamy rano i od razu na narty wtedy wieczorkiem cos zjesc wtedy nocleg w hotelu i w niedziele do sorlina Użytkownik mm2 edytował ten post 12 listopad 2010 - 18:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 to ja myslalem ze my tak samo czyli przyjezdzamy rano i od razu na narty wtedy wieczorkiem cos zjesc wtedy nocleg w hotelu i w niedziele do sorlina myśl dalej... z tego co wiem, a wiem na 150%! (albo się mylę równie znacznie), jedziemy tam - nocleg gdzieś w hoteliku, z rana na stoki Chamonix, a potem do auta i jedziemy pić zapoznawcze mleko w Saint Sorlin... ...jak się mylę, to niech ktoś mnie z tego błędnego matrixa wyrwie i wyjaśni co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 to ja nawet tej wioski nie zdążę zwiedzić no ale w końcu jedziemy na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 z tego co wiem, a wiem na 150%! (albo się mylę równie znacznie), jedziemy tam - nocleg gdzieś w hoteliku, z rana na stoki Chamonix, a potem do auta i jedziemy pić zapoznawcze mleko w Saint Sorlin... ...jak się mylę, to niech ktoś mnie z tego błędnego matrixa wyrwie i wyjaśni co i jak... Dobrze Turbo prawi taki sam jest plan załóg R 8"VWT5 = Les 2 alples R 9" Opel = Les 2 alpes przynajmniej taki stan wiedzy ja również posiadam chyba że kierownictwo coś zmieni w ostatniej chwili bo czasu sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 P.S. Nabiliście masę postów w tym temacie. Rekordziści... Oni tak juz drugi rok z rzędu... Litości nie mają... Ale cel mają szczytny - wpis do księgi rekordów tego pana od ciemnego piwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Widzę ze nie nudziliście się i żyjecie coraz namiętniej zbliżającym się wyjazdem. Z wątłej wiedzy jaką mam, to są jeszcze wolne miejsca 2 miejsca po Dorin w ap u Ivorego 1 miejsce w ap. u Julity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czy Turbocośtam wróci z tej Francji w takim stanie jak przedstawiają to już media ??? Ale jaja. To będzie 150% kalectwa... Ja to Cię normalnie ubóstwiam Maarcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 [quote name='Szabir']Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Czekamy na piękną relację i foty z wyjazdu do Solden. No może być nawet w innym miejscu na forum. Hi hi u nas też już jest pełno śniegu ( w Opolu ) - czas na biegówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czy Turbocośtam wróci z tej Francji w takim stanie jak przedstawiają to już media ??? Ale jaja. To będzie 150% kalectwa... Ty to się lepiej "czep" swojego faceta! A Turbo da już sobie radę... pomimo licznych kontuzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry? Sowa! Już kupiłem węgiel aktywny... wyczytałem, że przelewając przez niego "jagodziankę" kupioną w drogerii (wystepuje jako paliwo do kuchenek turystycznych) wychodzi produkt czysty i klarowny... może "bukiet" ma nie najładnijeszy, ale zakładam, że "starzy wyżeracze" nie skupiają się nad takimi drobnostkami jak bukiet mleczka.... po drugie z kulturą mi tu proszę! Sam nie jadę! I tak nie mam najlepszej opinii u "połówki"... a Wy tu mnie jeszcze chcecie upodlić na maska:) Użytkownik TurboDymoMan edytował ten post 29 listopad 2010 - 12:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry?No chyba grubo przesadziles hehe ,nie ma takiej ilosci mleka za ktora mozna by tych co czekaja na zielona noc przekupic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Widzę ze nie nudziliście się i żyjecie coraz namiętniej zbliżającym się wyjazdem. Z wątłej wiedzy jaką mam, to są jeszcze wolne miejsca 2 miejsca po Dorin w ap u Ivorego 1 miejsce w ap. u Julity To nie byloby glupie. Niech tu i tam zostanie pare wolnych miejsc. W taaaakiej grupce narciarzy zdarzy sie, ze zona, kochanka, konkubena czy przyjaciolka bedzie miala objekcje co do wyzej wyminionych polowek. Tam w Sorlin parkow z lawkami nie ma wiec gdzie bidulki maja pojsc? Nie ma tez lokali nocnych wiec gdzie dumni faceci pojda? Kto za? (tymi wolnymi miejscami niech sie uderzy w piersi) (wlasne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wspomnień czar 1) taniec po tym jak pozbyliśmy się natręta w zieloną noc... Załączone miniatury Użytkownik PEPE_X edytował ten post 29 listopad 2010 - 21:56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam wszystkich Udało mi się wskoczyć na wolne miejce po "dorin" na ten wyjazd, ale mam problem z dojazdem, może ktoś ma lub wie o wolnmym miejcu w samochodzie na ten wyjazd, najlepiej z Rzeszowa lub z Krakowa. Pozdrawiam zapytaj Trinity. Miała do parę dni wstecz miejsca w autokarze z Krakowa. Może znajdzie jeszcze jedno miejsce i Cię upchnie. Swoją drogą szukamy miejsca wśród naszych, coś się znajdzie nie martw się, ale musisz się przypominać. P.S. A dorechowóz pełen ? bo były też tam jakieś roszady ostatnio ? Dorechowóz zgłoś się Użytkownik Szabir edytował ten post 30 listopad 2010 - 09:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Patrze na zdjęcia Pepego i na pogode za oknem i juz nie mge sie doczekac wyjazdu po cichu odliczam dni... swoja droga przydałoby sie zaczac siedziec przed komputerem w butach narciarskich zeby troche nogi przyzwyczaic ty przyzwyczajaj nogi a ja ci buty rozjeżdże, będzie jak ta lala...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 z tego co wiem to w apartamencie Karola Ż sa zmiany, będzie nas tam 4 osoby ale co kto i jak nie wiem dokładnie, ja sie do niego dołączyłem i jade Trynitobusem z Krakowa... Tak Tak małe zmiany. Potwierdzam. A mam jedynie taką wiedzę W apartamencie 1. Karol Ż - Jastrzębie Z. 2. Iordi czyli TY 3. od Zechara 4. od Zechara ale to już Karol powinien potwierdzić a snieg sypie i sypie hej Ruszamy dzień wcześniej razem z Szabirem na wspólna jazdę w 2 dolinach ( rezerwacja hotelu zrobiona ) Startujemy z Opola i lecimy przez Niemcy w składzie: 1. Zechar - zecharowóz 2. Karol Ż - zecharowóz 3. od Zechara 1 - zecharowóz 4. od Zechara 2 - zecharowóz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ale Wam zazdroszczę i pozdrawiam wszystkich znajomych!ja już nie jestem tak odważna jak rok temu i pozostaje mi tylko termin w ferie tj. 29.01-13.02. 2011 więc jeśliby coś się udało w tym czasie to ja chętnie! Tylko znajomych? ach te Kelce. bywało się bywało i to często . w winiarni ( na końcu ul Swiętokrzyskiej) na żarkoje - pychota pozdro dla nieznajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiaÅ‚a Dama Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ale Wam zazdroszczę i pozdrawiam wszystkich znajomych!ja już nie jestem tak odważna jak rok temu i pozostaje mi tylko termin w ferie tj. 29.01-13.02. 2011 więc jeśliby coś się udało w tym czasie to ja chętnie! Witam koleżankę ferie u nas w tym roku troszkę wcześniej 16.01-30.01 a szkoda bo jak nie praca, to urlop z dziećmi ale zawsze pozostaje zakończenie sezonu Wariaci, podobnie jak dzieci, nie dają za wygraną, dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 nie dam mu ! miskę albo wiaderko na łeb i się mu na wymiar wyklupie No jak dzieci, kurka jak dzieci... Niby dorośli ludzie... a tak samo niedojrzali jak Turbo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi