Szabir Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Szanowni Koledzy i koleżanki: Z związku z Waszymi naciskami na mnie jako organizatora tego wypadu, dotyczącymi jedynego przykrego incydentu jaki tam nastąpił z Piotrem Ż. "NERĄ" w roli głównej, napisałem tak jak chcieliście "OSTRZEŻENIE", starając się zachować maximum obiektywności ale i konkretności w mej wypowiedzi za Was wszystkich: pełen tekst możecie przeczytać tutaj: http://www.skiforum....6754#post336754 Oczywiście tam temat jest otwarty i jeśli ktoś tylko chce, może coś dodać lub ująć od siebie. --------------------------------------------- P.S. przykro mi to było pisać tym bradziej, że znalem Piotr lata i to też z tej dobrej strony, ale sam nawarzył sobie piwa które musi wypić amen. Jeśli admin postanowi zmienić miejsce docelowe ostrzeżenia to prosimy o info i linka w tym temacie tutaj. Użytkownik Szabir edytował ten post 17 styczeń 2011 - 21:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 czytam i wnioskuje ze sie podobalo elita narciarska dala o sobie znac na wyjezdzie, pieknie Pozdrawiam wszystkich z tego wyjazdu i tylko żaluje ze nie moglam z wami byc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 My choć jeszcze nie wracamy do ojczyzny też dołączamy się do podziękowań. Nie da się wymienić wszystkich bo wszyscy byli zajefajni. Nawet nie wiecie jak nam nudno bez Was w tym Chamrouse - z taką ekipą na koniec świata i jeszcze dalej. Mam nadzieję, że filmy, które czasem kręciłem zadowolą część ekipy i będą fajną pamiątką. Po powrocie coś poskładam i chętnym wyślę. Dziękujemy!!! Na zdjęciu nudy bez naszej ekipy. PORTER - cóż za fotka! ...aż lekko się podnieciłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś w Internecie sprawdzenia zjazdów wg nru karnetu z Les Sybelles (coś jak we Włoszech)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Gdzie sa te obiecywane zdjecia ? wstawcie coś dobrzy ludzie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Porter czy to jest reklama Tyskiego?? I skad u Ciebie polskie piwo w 9 dniu podróży Browaru Ci u nas było dostatek od pierwszego dnia do dzisiaj - właśnie się skończył. Przybytku tego jednak nikomu nie szczędziłem dzieląc się z chętnymi po przyjeździe, przez imprezy, do ostatniego dnia. Aby zapewnić sobie taki luksus należy zakupić porterowóz, który posiada w podłodze specjalne przemytnicze schowki mieszczące ok 8 zgrzewek. Okazuje się też, że nasz paliwożerca, dzięki jeździe do 130 km, dotychczas mieści się w 12 litrach co znacznie poprawiło nam humory:cool: Kilka szt. losowo wrzuconych na prędce przy słabym zasięgu:cool: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zgodnie z szabirowymi ustaleniami przedwyjazdowymi wątek przenosze do działu "Relacje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Okazuje się też, że nasz paliwożerca, dzięki jeździe do 130 km, dotychczas mieści się w 12 litrach co znacznie poprawiło nam humory:cool: [/ATTACH] 12 literków? znaczy się kolego Porter starzejesz się, oj starzejesz i nie masz siły odpowiednio głęboko prawej nogi wyprostować by pedał z podłogą spotkać p.s. a schowki porterowozowopodobne dobrze znam! Dobra sprawa... w reklamach mówią, że idealne dla zabawek wiezionych pociech... a i dorosły je lepiej potrafi wykorzystać! p.s.2 - dzięki za kabanosy w knajpce! Rewelacyne... nie chciałem być zbyt brutalny na pierwszym wspólnym wyjeździe ale zamierzałem "zakosić" całą foliową torebkę i sam je "zeżreć":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Dobra, podziękowania dla Szabira - krótko i zwięźle. Za wzorcową organizację od pierwszego postu, za wszystko jasno i klarownie napisane etc. Dzięki dla całej ekipy, za jazdy, imprezy, wspólne granie i śpiewanie oraz głupoty na stoku.... Finał był taki jaki był - dzięki za wszystkie życzenia- ale by nie psuć atmosfery na temat kolana nie będę tu się rozpisywał. Generalnie nie jest fajnie. Trochę multimediów w pakiecie: http://www.youtube.com/watch?v=p77KRsmQxJ4 http://www.youtube.com/watch?v=1-baxbY1c50 http://www.youtube.com/watch?v=D0CgndVsMpI ..... i zdjęcia PICASSA (można pobrać album w całości lub części na swój komputer): http://picasaweb.goo...ybellesFrancja# PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 parę fotek z wyjazdu Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 To wszechobecne piwko to "bezalkoholowe, oczywiście..." ??? Dużo męskiej golizny na tych masowych wyjazdach... hmmmm Użytkownik HesSki edytował ten post 18 styczeń 2011 - 23:56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hes, my tylko bez alkoholowe pijamy, a co do golizny, to cóż my poradzimy że jesteśmy piękni i zgrabni, a nasze ciała wzbudzają żądze w kobietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 dzisiaj wieczorem będzie wszystko wiadomo, mamy jednak ograniczoną mocno ilośc miejsc, sprawy dogrywam teraz. przez weekend decyzja i tylko 100% pewniaki idą na listę. w ślad za tym, w poniedziałek będzie zaliczka po 250zł/os więc uprzedzam zaraz, żeby takie środki sobie zostawić wolne na koncie.. Użytkownik Szabir edytował ten post 21 styczeń 2011 - 12:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam serdecznie Bardzo zainteresowaly mnie wasze wyjazdy niestety nie bylem nigdy jeszcze za granica na nartach. I tutaj moje pytanie yyy jak wy to robicie ze jedziecie za tak niska cene? czy w tych cenach 600-700zł sa noclegi z skipasami? Chyba w takim razie predzej czy pozniej sie wybiore Do dyspozycji jest Fiat Doblo Maxi 5os z bagaznikiem 2000l Z nieciepliwoscia czytam kolejne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam serdecznie Bardzo zainteresowaly mnie wasze wyjazdy niestety nie bylem nigdy jeszcze za granica na nartach. I tutaj moje pytanie yyy jak wy to robicie ze jedziecie za tak niska cene? czy w tych cenach 600-700zł sa noclegi z skipasami? Chyba w takim razie predzej czy pozniej sie wybiore Do dyspozycji jest Fiat Doblo Maxi 5os z bagaznikiem 2000l Z nieciepliwoscia czytam kolejne posty Ty się nie pytaj! Ty plać i nie marudź! Okazja to okazja.. a komu Szabir zrobił za to "dobrze" to jego słodka tajemnica! w kazdym razie - mimo ze nie jest zarejestrowany w urzędzie marszałkowskim... - "Szabir Travel" daje radę p.s. jedna uwaga - na wyjazd też "odśwież wątrobę" bo będzie miała co robić wieczorami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 czy w tych cenach 600-700zł sa noclegi z skipasami? dokladnie tak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 chcieliście to macie http://www.skiforum....7918#post337918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O3Q6GLe5kMU Dodaje jeszcze raz bo mi zablokowali za ścieżkę dźwiękową znowu zablokowane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 zmień fonie bo blokuja go z sony entertaiment no właśnie wyjaśnij mi dlaczego, jestem laikiem w tych sprawach. Przecież nie zastąpi się oryginalnych dzwięków mlaskaniem świń, a z drugiej strony to są prywatne dzwieki niczego się sony nie kradnie ( jak no. muzyka fimowa etc.) o co chodzi z tym blokowaniem i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no właśnie wyjaśnij mi dlaczego, jestem laikiem w tych sprawach. Przecież nie zastąpi się oryginalnych dzwięków mlaskaniem świń, a z drugiej strony to są prywatne dzwieki niczego się sony nie kradnie ( jak no. muzyka fimowa etc.) o co chodzi z tym blokowaniem i dlaczego http://www.youtube.c...howto_copyright "Upewnij się, że wszystkie składniki filmu wideo są Twojego autorstwa — dotyczy to także ścieżki dźwiękowej. Na przykład w przypadku użycia ścieżki dźwiękowej wchodzącej w skład nagrania dźwiękowego, stanowiącego własność wytwórni płytowej bez zgody wytwórni płytowej, film wideo może naruszać prawa autorskie i zostać usunięty.YouTube oferuje bibliotekę autoryzowanej muzyki, za pomocą której można uatrakcyjnić filmy wideo. Wypróbuj teraz funkcję Podmień dźwięk!" Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Na specjalne zyczenie Freda... jego ostatni zjazd pod hotelik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Turbo ladnie mnie zalatwiles. Flaga na sedesie vel maly sowka wszystko spitolil. Miala byc pokazowa synchroniczna jazda, a skonczylo sie na gonieniu z Marcelem sowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Turbo ladnie mnie zalatwiles. Flaga na sedesie vel maly sowka wszystko spitolil. Miala byc pokazowa synchroniczna jazda, a skonczylo sie na gonieniu z Marcelem sowkiNie wiesz Fredo, ze TDM tylko w pisaniu mocny hehehe Ps. tdm nie przejmuj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Masakra, kolano mi do środka sie wykrzywia :/ amatorszczyzna :/ M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Masakra, kolano mi do środka sie wykrzywia :/ amatorszczyzna :/ M.Marcel jak sie nauczysz jezdzic hehe to dopiero pozwo sie filmowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi