gordasz Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam , postanowiłem moje fischerki zawiesić na scianie w pokoju , jednakże nie wiem jak się do tego zabrać ... Chcę aby wisiały tak mniej więcej w literę X . Tylko jak to zamocować? wiercić w scianie i na takie haczyki ?? Może ktoś ma narty na ścianie i podeśle jakiś pomysł ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dwuskładnikowy klej epoksydowy! Mieszasz klej z utwardzaczem, nanosisz na ślizgi nart, przykładasz do ściany i trzymasz tak z 30 minut. Potem pięknie i stabilnie trzymają się swojego miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zapomniałem dodać ;p to miejscówka tylko na wiosne , lato i jesień w zimie chce na tych nartach jeździć.... bez tynku ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zapomniałem dodać ;p to miejscówka tylko na wiosne , lato i jesień w zimie chce na tych nartach jeździć.... bez tynku ;D ...może na rzepy przyklejone na miękki-łatwo usuwalny klej? Np butapren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Nawierc cztery haczyki i po klopocie, 15min roboty a nie musisz sie potem bawic w odklejanie czy jezdzenie na tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No gordasz teraz to Twój pokój będzie przypominał pomału świątynie narciarstwa (fototapeta i narty na ścianach) Dobrze ,że nie zajmujesz się np baloniarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No gordasz teraz to Twój pokój będzie przypominał pomału świątynie narciarstwa (fototapeta i narty na ścianach)tylko jeszcze armatki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 zamiast nart będzie tapeta... bo narty za dużo śrub w ścianie i zrezygnowałem z tego pomysłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi