rsowa Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 z ostatniej chwili: pani Alfreda właśnie wróciła z konkursu kulinarnego , który odbył się na Białorusi. zawodników było sporo i to prawie z całej europy. i zgadnijcie które miejsce zajęła:) ? wybrani co posiłkowali się na śniadanku u naszej gospodyni pewnie już wiedzą widząc jej dyplomy i to co nam zaserwowała rano to samo przez się ... NUMERO UNO ONCHO wygrała !!!!!!!! a zrobiła zmażonego śledzia na słono ( a gdzie oni te śledzie łowią?) i kiszkę ziemniaczaną - pychota. jeżeli bedzie okazja to trzeba będzie P Alfredę odwiedzic - zaprasza nas bo byliśmy grzeczni pozdro sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 czy to nie czasami od tamtego lokum mamy zaczynać przyszłoroczny rajd ? patrząc na zdjęcia p.Alfreda musi powiększyć basen:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 czy to nie czasami od tamtego lokum mamy zaczynać przyszłoroczny rajd ? patrząc na zdjęcia p.Alfreda musi powiększyć basen:D:D:D pomysł przedni. śmigamy do chełma pociągiem ( Alig!!!) potem Alfreda i do lublina , potem jakis pociąg (Alig )i już jesteśmy w bieszczadach po których mamy posmigać. taki jest plan na dziś, a co będzie jutro to się zobaczy zresztą to już rola organizatora. pozdro sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ...i już jesteśmy w bieszczadach po których mamy posmigać. taki jest plan na dziś, a co będzie jutro to się zobaczy O tak Robercik, Edyta jak przeczytała że Ty będziesz śmigać to mało z krzesła nie spadła , a tak przy okazji - czy znalazło się to czego pani Alfreda szukała po naszym wyjeździe? Jakaś chustka czy coś? (pamiętasz, dzwoniła jak byliśmy w knajpie w Chełmie) Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 dobrze mi się z Wami rowerowało. Fajnie odpocząłem na tym wypadzie rowerowym. Dzięki WSZYSTKIM. I do następnego razu. ( a może jeszcze w tym roku ??????????? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 O tak Robercik, Edyta jak przeczytała że Ty będziesz śmigać to mało z krzesła nie spadła , a tak przy okazji - czy znalazło się to czego pani Alfreda szukała po naszym wyjeździe? Jakaś chustka czy coś? (pamiętasz, dzwoniła jak byliśmy w knajpie w Chełmie) Pozdrawiam marioo wszystko sie znalazło w ...Wawie jak sie uda to jutro będę miał pamiątke po mamie P Alfredy u siebi i jej wyślę. i powiem wam że jest bardzo z tego powodu szczęśliwa. i ja też bo noclegi i jedzonko zawsze u niej mamy , a takie jedzenie to miam, mniam!!!!!!!!!!!! pozdro sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 pomysł przedni. śmigamy do chełma pociągiem ( Alig!!!) potem Alfreda ... a może potem na Ukrainę i trasę ck 200km poprzez Pojezierze Szackie :confused: (taki plan również był) PS można to zrobić w czerwcu a bieszczady w sierpniu;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 A może by pójść na całość????????-4 kraje? Przecież to pesteczka dla nas!!!!!!!! http://www.bieszczad...-regulamin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 I, przepraszam koleżanki i kolegów za opóżnienia w zdjęciach.To moja wina,nie zapisałam adresu latamitka/hi,hi,hi/.Ale jutro już mu wysyłam ,nawet z kopertą zwrotną ,aby przypadkiem nie pominął mnie przy podziale!!! No,ale podobno jak się dłużej czeka ,to lepiej smakuje. A propos smakowania to my w Dubience spożywaliśmy zapiekaną kapustę i zupkę rano na śniadanko.A mióóóóóód -nie do opisania!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 kapucha jak kapucha ale ten smalec co późnym w lodówce zdobyłem a śniadanie pyszne -szczególnie w tej cenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ...-szczególnie w tej cenie :) i już nie trzeba pytać skąd kolega pochodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 nawet mi zatwardziałej pyrze ,sknerusowi ,szkotowi itp było głupio :eek::eek: a tego smalcu ze skwarkami to mi zazdrościsz Użytkownik latamito edytował ten post 30 sierpień 2010 - 20:16 lll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 nawet mi zatwardziałej pyrze ,sknerusowi ,szkotowi itp :eek::eek: z tym Twoim sknerstwem nie jest tak najgorzej - przecież postawiłeś piwo dla wszystkich:) a tego smalcu ze skwarkami to mi zazdrościsz nie ujmując Waszemu smalczykowi, uwierz, że stołując się u Pani Fredzi niczego nikomu się nie zazdrości:p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi