bajer Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Czy może mi ktoś polecić dobry sprawdzony serwis nart we Wrocławiu, mam do naprawy uszkodzenie ślizgu? Znajomy polecił serwis narciarski MAZUR ul. Robotnicza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajer Napisano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat tego serwisu Serwis narciarski MAZUR ul. Robotnicza 1 we Wrocławiu Mam do zrobienia wklejkę i chciałbym mięć to zrobione porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat tego serwisu Serwis narciarski MAZUR ul. Robotnicza 1 we Wrocławiu Mam do zrobienia wklejkę i chciałbym mięć to zrobione porządnie. Moim zdaniem to jeden z trzech najlepszych serwisów, obok Koenig'a i Baranowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajer Napisano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2010 I to mi wystarczy, Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Czy ktoś serwisował swoje narty u Mazura na Robotniczej? PS. Czy można oddać na Stalowej? Czeka mnie po/przedsezonowy serwis więc pytam? Czy lepiej na Hallera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Czy ktoś serwisował swoje narty u Mazura na Robotniczej? PS. Czy można oddać na Stalowej? Czeka mnie po/przedsezonowy serwis więc pytam? Czy lepiej na Hallera? Kiedyś serwisowałem u Mazura i nie miałem najmniejszych uwag. Od 3-4 lat robię to Koeniga i także jestem bardzo zadowolony. Powodem przeniesienia było to, że robię tam też sprzęt turowy (w tym ustawianie wiązań). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Narty oddane do Mazura, jedne mają być zrobione na dziś... Pradziad kusi. Ten sam człowiek od kilkunastu lat, sympatyczny, starszy gościu. Zobaczymy. Ocenił, że narty w niezłym stanie. PS. Kolejkowo tuż obok, na Świebodzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 lat później... star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Teraz na Krzemienieckiej. Gościu ten sam. Ekspres usługa na jutro, wszak śnieg pada, a brunet zwykle wieczorową porą. Ubytek przy krawędzi. Widać jakie to próchno. Lekko zniekształcona krawędź, bez przerwania, rokowania dobre, zobaczymy. To efekt kończenia sezonu w Szklarskiej, gdzieś na dole Puchatka szarpnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 @star trochę się zbierałeś z tą naprawą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) 50 minut temu, brachol napisał: @star trochę się zbierałeś z tą naprawą... Ja wiem? Raz na koniec sezonu pojechałem na Studicni i teraz na początku na Czarną Górę, w maju serwis był już nieczynny, wiec tylko ten jeden zjazd kontrolny wczoraj na trasie B w Czarnej Gorze, gdzie śniegu sztucznego wbrod i ryzyko pogłębienia usterki az tak nie wielkie. Nomen omen narty maja już lat kilka pewno 100 dni, wiec wg niektórych to szrot, winienem kupić drugie. Nangi kupione w Annecy w Alpach wysyłka. Latem 2018. Tanie były. Może Fischer transalp kupić takie krótkie dla odmiany, bo te przydługie na zlodzone lub zwykle laski. Ale nie chce podążać ścieżka konsumpcjonizmu i mieć tyle skiturowych co zjazdowych, jedne wystarcza. Zobaczymy co gościu zmajstruje, zwykle był czujny i delikatny, bo i krawedzi już niewiele, choć i fabrycznie była dość cienka prawie jak w masterach czy innych komórkach;-) ważne ze wbiłem się w termin, a roboty chyba jeszcze nie za dużo. Dziś wybor tez był zacny bo z rana mogłem jechać np do Rzeczki na świeży opad, a tak popołudniem po pracy i nart doborze... Szklarska czy Czarna Góra tego nie wiem... boje się Szklarskiej bo tam może być tylko naturalny niezwiązany i powrót do serwisu może być szybki:-) Edytowane 28 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 24 minuty temu, star napisał: Ja wiem? Raz na koniec sezonu pojechałem na Studicni i teraz na początku na Czarną Górę, w maju serwis był już nieczynny, wiec tylko ten jeden zjazd kontrolny wczoraj na trasie B w Czarnej Gorze, gdzie śniegu sztucznego wbrod i ryzyko pogłębienia usterki az tak nie wielkie. Nomen omen narty maja już lat kilka pewno 100 dni, wiec wg niektórych to szrot, winienem kupić drugie. Nangi kupione w Annecy w Alpach wysyłka. Latem 2018. Tanie były. Może Fischer transalp kupić takie krótkie dla odmiany, bo te przydługie na zlodzone lub zwykle laski. Ale nie chce podążać ścieżka konsumpcjonizmu i mieć tyle skiturowych co zjazdowych, jedne wystarcza. Zobaczymy co gościu zmajstruje, zwykle był czujny i delikatny, bo i krawedzi już niewiele, choć i fabrycznie była dość cienka prawie jak w masterach czy innych komórkach;-) ważne ze wbiłem się w termin, a roboty chyba jeszcze nie za dużo. Dziś wybor tez był zacny bo z rana mogłem jechać np do Rzeczki na świeży opad, a tak popołudniem po pracy i nart doborze... Szklarska czy Czarna Góra tego nie wiem... boje się Szklarskiej bo tam może być tylko naturalny niezwiązany i powrót do serwisu może być szybki:-) Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, grimson napisał: Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. To mnie przekonałeś. Mam wielki sentyment do tego miejsca. Dziś na kamerce widziałem ze tam ludzie się ślizgają ale pewności nie miałem. Wbijam jutro do SzG w takim razie. Wizja lokalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, star napisał: To mnie przekonałeś. Mam wielki sentyment do tego miejsca. Dziś na kamerce widziałem ze tam ludzie się ślizgają ale pewności nie miałem. Wbijam jutro do SzG w takim razie. Wizja lokalna. Jak wysoko podchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 15 minut temu, grimson napisał: Jak wysoko podchodzisz? Wieczorem lajtowo, rano do skutku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 30 minut temu, grimson napisał: Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. Skad bierzesz raporty śniegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 8 minut temu, star napisał: Skad bierzesz raporty śniegowe? Z FB Ski Arena Szrenica oraz Karpacz Kopa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 W dniu 28.11.2023 o 20:35, star napisał: Teraz na Krzemienieckiej. Gościu ten sam. Ekspres usługa na jutro, wszak śnieg pada, a brunet zwykle wieczorową porą. Ubytek przy krawędzi. Widać jakie to próchno. Lekko zniekształcona krawędź, bez przerwania, rokowania dobre, zobaczymy. To efekt kończenia sezonu w Szklarskiej, gdzieś na dole Puchatka szarpnęło. I po naprawie, testowanie... choć wiaterek wiał do 70. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 (edytowane) Dalej bez rysy… na charakterze… wczoraj miś Puchatek dziś dziewczynka Śnieżynka… Edytowane 30 Listopada 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Narty oddane do Mazura, jedne mają być zrobione na dziś... Pradziad kusi. Ten sam człowiek od kilkunastu lat, sympatyczny, starszy gościu. Zobaczymy. Ocenił, że narty w niezłym stanie. PS. Kolejkowo tuż obok, na Świebodzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Teraz na Krzemienieckiej. Gościu ten sam. Ekspres usługa na jutro, wszak śnieg pada, a brunet zwykle wieczorową porą. Ubytek przy krawędzi. Widać jakie to próchno. Lekko zniekształcona krawędź, bez przerwania, rokowania dobre, zobaczymy. To efekt kończenia sezonu w Szklarskiej, gdzieś na dole Puchatka szarpnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 @star trochę się zbierałeś z tą naprawą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) 50 minut temu, brachol napisał: @star trochę się zbierałeś z tą naprawą... Ja wiem? Raz na koniec sezonu pojechałem na Studicni i teraz na początku na Czarną Górę, w maju serwis był już nieczynny, wiec tylko ten jeden zjazd kontrolny wczoraj na trasie B w Czarnej Gorze, gdzie śniegu sztucznego wbrod i ryzyko pogłębienia usterki az tak nie wielkie. Nomen omen narty maja już lat kilka pewno 100 dni, wiec wg niektórych to szrot, winienem kupić drugie. Nangi kupione w Annecy w Alpach wysyłka. Latem 2018. Tanie były. Może Fischer transalp kupić takie krótkie dla odmiany, bo te przydługie na zlodzone lub zwykle laski. Ale nie chce podążać ścieżka konsumpcjonizmu i mieć tyle skiturowych co zjazdowych, jedne wystarcza. Zobaczymy co gościu zmajstruje, zwykle był czujny i delikatny, bo i krawedzi już niewiele, choć i fabrycznie była dość cienka prawie jak w masterach czy innych komórkach;-) ważne ze wbiłem się w termin, a roboty chyba jeszcze nie za dużo. Dziś wybor tez był zacny bo z rana mogłem jechać np do Rzeczki na świeży opad, a tak popołudniem po pracy i nart doborze... Szklarska czy Czarna Góra tego nie wiem... boje się Szklarskiej bo tam może być tylko naturalny niezwiązany i powrót do serwisu może być szybki:-) Edytowane 28 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 24 minuty temu, star napisał: Ja wiem? Raz na koniec sezonu pojechałem na Studicni i teraz na początku na Czarną Górę, w maju serwis był już nieczynny, wiec tylko ten jeden zjazd kontrolny wczoraj na trasie B w Czarnej Gorze, gdzie śniegu sztucznego wbrod i ryzyko pogłębienia usterki az tak nie wielkie. Nomen omen narty maja już lat kilka pewno 100 dni, wiec wg niektórych to szrot, winienem kupić drugie. Nangi kupione w Annecy w Alpach wysyłka. Latem 2018. Tanie były. Może Fischer transalp kupić takie krótkie dla odmiany, bo te przydługie na zlodzone lub zwykle laski. Ale nie chce podążać ścieżka konsumpcjonizmu i mieć tyle skiturowych co zjazdowych, jedne wystarcza. Zobaczymy co gościu zmajstruje, zwykle był czujny i delikatny, bo i krawedzi już niewiele, choć i fabrycznie była dość cienka prawie jak w masterach czy innych komórkach;-) ważne ze wbiłem się w termin, a roboty chyba jeszcze nie za dużo. Dziś wybor tez był zacny bo z rana mogłem jechać np do Rzeczki na świeży opad, a tak popołudniem po pracy i nart doborze... Szklarska czy Czarna Góra tego nie wiem... boje się Szklarskiej bo tam może być tylko naturalny niezwiązany i powrót do serwisu może być szybki:-) Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, grimson napisał: Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. To mnie przekonałeś. Mam wielki sentyment do tego miejsca. Dziś na kamerce widziałem ze tam ludzie się ślizgają ale pewności nie miałem. Wbijam jutro do SzG w takim razie. Wizja lokalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, star napisał: To mnie przekonałeś. Mam wielki sentyment do tego miejsca. Dziś na kamerce widziałem ze tam ludzie się ślizgają ale pewności nie miałem. Wbijam jutro do SzG w takim razie. Wizja lokalna. Jak wysoko podchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 15 minut temu, grimson napisał: Jak wysoko podchodzisz? Wieczorem lajtowo, rano do skutku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 30 minut temu, grimson napisał: Dziś jeździli po Puchatku, do tego Puchatek dostał trochę z armatek. Trzy dni temu na Szrenicy raportowani 70cm naturalnego białego, którego tylko przybyło na dniach. Skad bierzesz raporty śniegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 8 minut temu, star napisał: Skad bierzesz raporty śniegowe? Z FB Ski Arena Szrenica oraz Karpacz Kopa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 W dniu 28.11.2023 o 20:35, star napisał: Teraz na Krzemienieckiej. Gościu ten sam. Ekspres usługa na jutro, wszak śnieg pada, a brunet zwykle wieczorową porą. Ubytek przy krawędzi. Widać jakie to próchno. Lekko zniekształcona krawędź, bez przerwania, rokowania dobre, zobaczymy. To efekt kończenia sezonu w Szklarskiej, gdzieś na dole Puchatka szarpnęło. I po naprawie, testowanie... choć wiaterek wiał do 70. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 (edytowane) Dalej bez rysy… na charakterze… wczoraj miś Puchatek dziś dziewczynka Śnieżynka… Edytowane 30 Listopada 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi