Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Cześć Hehe. Końcówkę to już tam nasz Pan Rafał szedł na rzęsach. Chyba chcieli, żeby powalczył bo ewidentnie Pogacar kasował wszystko na ostatnich 1,5 km i na Rafała czekał. No niestety po pierwsze - nic mu nie ujmując- już troszkę nie te lata. Po drugie Majka nigdy nie był kolarzem zbytnio dynamicznym i końcówka była wyjątkowo nie dla niego. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Cześć Oglądam teraz dzisiejszą końcówkę - byłem na rowerze i nie widziałem - świetne detale w zachowani Alaphilippe'a - znakomity i bardzo ekspresyjny kolarz, choć nie za bardzo go lubię. Ale jego zachowanie fajne, najpierw jak dogonili chłopaków z Politi to zachęcał ich do podpięcia się, później takie naturalne wkurwienie, że go nie odpuścili jak chciał sie oderwać. Świetna i ciekawa końcówka...No ale to jeszcze 17 km... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja Dominator pozamiatał na królewskim etapie. Piękna walka i pokaz mocy Tadeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Cześć A widziałeś dzisiaj... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Nawet nie przyspieszył jak Majka zszedł ze zmiany tylko jechał dalej i nikt wiecej, gość z kosmosu. No i mina młodego Włocha bezcenna, ale na mecie piękny obrazek był między nimi dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A widziałeś dzisiaj... Pozdro Widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Cześć Dla mnie pomimo tej supremacji Pogacara i pewnej jednostronności wyścig jest naprawdę ciekawy. Wiesz może to dlatego, że bardzo lubię tego zawodnika i mu kibicuję ale coś się dzieje. Bardzo fajny był etap i zwycięstwo tego francuza dwojga nazwisk co jeździ z bratem - widać było taka autentyczna radość... No i tereny te w górach... Marzy mi się TdF z Van Der Poelem, Roglicem, Evenwpoelem, Vingegaardem, Pogacarem, Kuss'em - jako liderem a nie liderem z przypadku, może Hindley albo Yates, któryś i każdy nominowanym liderem dobrej drużyny. Ale byłaby rzeźnia... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Albo niewiele by się działo, bo by się wszyscy pilnowali nawzajem. Mam szefa Słoweńca, Roglica zna osobiście. Lubię się z nim trochę podrażnić. Po finiszu w Livigno napisał do mnie "Ach ci Słoweńcy". Odpowiedziałem " ciekawe co biorą" 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Cześć W rankingu UCI Słoweńcy - dzięki nim - są na pierwszym miejscu chyba od pięciu lat, poza jakimiś krótkimi epizodami. Dodam, że najlepszy Polak obecnie czyli Rafał Majka jest 170... Na szczęście jest Pani Kasia i parę dziewczyn, które pukają do czołówki. Rzeczywiście możesz mieć rację z tym pilnowaniem. Wyścig mógłby być taktyczny a nie dynamiczny i dupa z emocji dla nas. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja A dzisiejszy 19 etap Giro kończy się w Sappada . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Cześć Ruszyła Vuelta i nie ma Pogacara w składzie. Pewnie było wiadomo już znacznie wcześniej ale mnie się pomyliło, że to będzie 17.09. Nie rozumiem ale z pewnością jest to decyzja uzasadniona w jakiś sposób. Dzisiaj oglądamy Panią Kasię i walkę o największy sukces w historii polskiego kolarstwa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia I ostatni etap Tour de Pologne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia (edytowane) 16 minut temu, kordiankw napisał: I ostatni etap Tour de Pologne. Cześć No ale tu niestety niewiele ciekawego się dzieje. Cieszy dobra jazda Polaków jak im na to inne drużyny pozwalają ale generalnie obraz słaby. Pan Lang, którego bardzo cenię i podziwiam też już się chyba trochę starzeje bo koncepcja trasy pachnie mi trochę babiarzem. Pozdro Edytowane 18 Sierpnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Września Udostępnij Napisano 20 Września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września (edytowane) Sport to zdrowie… Edytowane 21 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września Też możecie liczyć na doping mamy 🧐? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 5 godzin temu, kordiankw napisał: Nagrabiła sobie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Tadej the great. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Będzie kolejny monument dla Tadeja? https://www.ilombardia.it/en/live/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 57 minut temu, kordiankw napisał: Będzie kolejny monument dla Tadeja? https://www.ilombardia.it/en/live/ Na trzy kilometry do mety taka sytuacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 3:16 przewagi na mecie nad drugim mistrzem olimpijskim Remco Evenepoel. To jest przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi