Petrol Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Miejsca na kwaterach to raczej są. Nie wiem tylko jak wygląda kwestia transportu z Bydgoszczy. Skontakryj się z Crazym na pw lub telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wtajcie Ja niestety też jestem zmuszona się wycofać, gdyż 13 kwietnia muszę być w Gdańsku , byłam święcie przekonana, że powrót jest 12tego wieczorem. A już śniło mi się białe szaleństwo na nartach. No chyba, że udałoby się przesunąć wyjazd z powrotem wcześniejszym. Pozdrawiam Ania Czy ktoś z ekipy ma coś na przeciw aby wyjazd rozpocząć w czwartek zamiast w piątek (dzień wcześniej) ? Mi pasują oba terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 W P-niu box pożyczysz w punkcie przy Głogowskiej 98 tel. 602280120 ps. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jak zawsze "ten co ma najdalej" pisze pierwszy. Dziękuje wszystkim za wspólne nartowanie. Do zobaczenia w przyszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Więc ten co miał najbliżej pisze drugi. Dojechaliśmy na 0:30 ale jechaliśmy nonstop w totalnym deszczu a momentami śniegu nawet... Wyjazd był przedni, wszystkim dziękuję, Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Hey Wcale nie trzeba dużo spać aby być wyspanym. Nawet ja już wstałem. Było zajefajnie. Doszedłem do wniosku że narciarze to spoko ludzie:D. Dzięki wszystkim. Specjalne podziękowania dla kudi-ego za pomoc w prowadzeniu pojazdu. Gdybyś nie przejechał tak dużej części trasy, to jej końcówka w moim wykonaniu cięgle by trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi