yarra Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć Potrzebuję zmontować kilka t-shirtów narciarskich. Czy może ktoś posiada ( i zechciałby udostępnić) lub wie skąd wziąć kilka fajnych szablonów z motywem narciarskim - najlepiej w stylu freeski ? Oczywiście nie zależy mi na żadnych znakach zastrzeżonych, nie mam zamiaru produkować podróbek Z góry dziękuję i i pozdrawiam całą ekipę. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlmale Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Kolego, jeśli byś chciał mogę ci zaprojektować rysunek i wysłać w corelu za małą odpłatnością powiedzmy 50zł Ja sobie narysowałem taki rysuneczek: Pozdrawiam Użytkownik hlmale edytował ten post 18 kwiecień 2010 - 12:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 http://www.spreadshi...e-t-shirtow-C59 Ja kiedyś tutaj zamówiłam bluzę z narciarskim motywem. Nie wiem czy chcesz koszulki zamawiać przez takie firmy, ale może na coś się przyda. W kategorii sport > sporty zimowe jest dość dużo motywów, ewentualnie wpisz "ski" w wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam, Polecam Ci stronę zdjęcia Jest jeden minus zakładasz konto i musisz wykupić kredyty ale możesz kupić dowolne zdjęcie ceny zależą od rozdzielczości, po kupnie nabywasz prawa do zdjęcia i możesz z nimi robić co chcesz oprócz odsprzedaży itp., ale dalej to przeczytaj w regulaminie. Pozdrawiam Użytkownik decent edytował ten post 28 lipiec 2010 - 17:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi