moloo Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, Chciałem się jutro wybrać na narty, niestety pracuje do 16.00 więc interesuje mnie tylko jazda wieczorna. Co polecacie w Wiśle lub Ustroniu, trudnośc tras jest mi obojętna, interesują mnie bardziej dobre warunki narciarskie (stok ratrakowany w ciągu dnia) oraz dobre przełożenie wydanej kasy na liczbę zjazdów. Do głowy przychodzi mi Soszów, Nowa Osada, NAT ale szczerze nie wiem co wybrać, żeby na koniec sezonu się wyjeździć w dobrych warunkach. Dzieki za wszelkie sugestie. moloo Użytkownik moloo edytował ten post 16 marzec 2010 - 17:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jeśli jazda ma być w dobrych warunkach to polecam pojechać trochę dalej do Czech. www.kempaland.cz ewentualnie www.skimosty.cz Tylko tam w najbliższej okolicy Wisły ratrakuja stoki. Jazda od 17 do 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi