jaszczur Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 cześć zawsze dużo piszecie o tym że najlepiej narty przed kupnem przetestować... stąd moje pytanie gdzie na południu polski znajde wypożyczalnie/centrum testowe w którym jest spory wybór nart kilku firm?? załóżmy np że chciałbym przetestowac "pierwszą" gigantkę co najmniej 4 firm i oczywiście najlepiej żeby nie były to narty sprzed 3 lub więcej lat.... pozdrawaim!!! Użytkownik jaszczur edytował ten post 15 marzec 2010 - 23:51 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 obawiam się, że na południu Polski to powinieneś poszukać raczej przejścia granicznego i udać się jeszcze dalej na południe..proponuje najbliższy przystanek zrobić w Austrii, bo u nas takie warunki raczej nie będą spełnione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć zawsze dużo piszecie o tym że najlepiej narty przed kupnem przetestować... stąd moje pytanie gdzie na południu polski znajde wypożyczalnie/centrum testowe w którym jest spory wybór nart kilku firm?? załóżmy np że chciałbym przetestowac "pierwszą" gigantkę co najmniej 4 firm i oczywiście najlepiej żeby nie były to narty sprzed 3 lub więcej lat.... pozdrawaim!!! W Białce znajdziesz każdą nartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 poszperaj w necie, .....wejdź na strony producentów, pooglądaj oferty wyjazdowe (choćby tu na forum), zajrzyj na strony ośrodków etc. informacji o testach nart jest naprawdę sporo ... i dość łatwo dopasować to do własnych planów wyjazdowych. j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, W tym roku w białce moja druga połowa chciała przetestować nartki rossignol-a, chciała Passion byliśmy w wypożyczalni pod patronatem rossignola ale nie mieli tego modelu choć były harmony i attraxion. Takie narty testowe stały na oddzielnym stojaku i było ich dość dużo i nie były to narty rentalowe tylko same katalogowe, musisz odwiedzać wypożyczalnie które są pod patronatem któregoś z producentów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 w Szpindlerovym Mylnie możesz testować narty z tegorocznej kolekcji Heada, Rossignola, Atomica, Blizzarda, Salomona i zdaje się Dynastara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 w Szpindlerovym Mylnie możesz testować narty z tegorocznej kolekcji Heada, Rossignola, Atomica, Blizzarda, Salomona i zdaje się Dynastara wlasnie skonczyl sie wielki tydzien na czarnej gorze gdzie mozna bbylo prztestowac prawie wszystkie produkty volkl'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wlasnie skonczyl sie wielki tydzien na czarnej gorze gdzie mozna bbylo prztestowac prawie wszystkie produkty volkl'a na naszej Czarnej Górze? przecież tam w centrum testowym można przez cały sezon testować narty Volkl'a, http://www.centrumtestowevoelkl.pl/ p.s chyba że chodzi Ci o jakaś inną Czarną Górę, bo trochę tych czarnych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 na naszej Czarnej Górze? przecież tam w centrum testowym można przez cały sezon testować narty Volkl'a, http://www.centrumtestowevoelkl.pl/ p.s chyba że chodzi Ci o jakaś inną Czarną Górę, bo trochę tych czarnych jest to jest TA CG wiem ze volkle sa tam caly sezon, natomiast ostatni tydzien byl tym promocyjnym tygodniem, gdzie pokazano nowosci na przysszly sezon i byly tam wszystkie grube ryby z f-my Użytkownik jan koval edytował ten post 17 marzec 2010 - 14:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to jest TA CG wiem ze volkle sa tam caly sezon, natomiast ostatni tydzien byl tym promocyjnym tygodniem, gdzie pokazano nowosci na przysszly sezon i byly tam wszystkie grube ryby z f-my szkoda, że nic nie wiedziałem, bo pewnie bym wpadł zobaczyć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 szkoda, że nic nie wiedziałem, bo pewnie bym wpadł zobaczyć co i jak jezeli cos bede wiedzial w przyszlosci z wyprzedzeniem dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi