dziamdziak Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam. Po wielu poszukiwaniach odpowiednich nart wybór pada na jedną z ww. nart. Tylko którą? Gwoli ścisłości: 1. M 2. 22 lata 3. 80 kg 4. 186 cm 5. 5 sezonów 6. 7 7. Dolomite (niestety nie wiem jaki flex) 8. używane Kneissl'e, długość 172cm 9. preferuje dłuższe skręty, przy większej prędkości 10. trasy wyłącznie w Polsce, rzadko Słowacja, głównie czerwone i czasami czarne 11. to będą moje drugie narty, chciałbym przy nich podszlofować technikę 12. kondycja dobra, około 10-15 w ciągu sezonu Nie jeździłem na żadnej z wymienionych nart w tytule. Nie wiem jak sprawdza się system w Mutixie, może ktoś ma doświadczenie z tą nartą? Jaka długośc byłaby polecana do mojego wzrostu? Wierzę, że skiforumowa brać doradzi mi co mam wybrać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi