temudzin Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam. Chcial bym sie dowiedziec gdzie jako (prawie) amator moge kupic stroj zawodniczy, oraz ile mniej wiecej takowy kosztuje. Dzieki za wszystkie info :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Chodzi ci o tzw "gume"? W dziale "Ogloszenia" bylo kilku sprzedawcow... Albo tu: http://www.beyondx.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 tak, chodzilo mi o gume nie moglem wlasnie nic znalezc, bo nie moglem sobie przypomniec jak sie nazywa ten stroj juz przegladam ogloszenia thx o kurcze... pisalem, ze dla amatora!! te gumy sa troszke za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 yyy z tego co sie oreintuje w gumach jezdza zawodowcy no i ludzie ktorzy uprawiaja narciarstwo bardziej wyczyno, tzn jazda w klubie a w tym start w zawodach... jesli chodzi o amatorstwo tzn? zwykla jazda po stoku to po pierwsze gumie jest zimno po drugie czy masz taka potrzebe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 kamila: jako zawodnik-amator po kiego mi jezdzic w gumie po stoku? chodzi mi o tyczki i zawody... kiedys trenowalem (ale tez jezdzilem bez gumy, glownie ze wzgledow finansowych, ale to mi nie przeszkadzalo w dokopywaniu tzw. polskim profesjonalistom ) a teraz mam zamiar dalej sobie rekreacyjnie trenowac i startowac jak dotychczas w zawodach, bo to bardzo lubie (glownie wtedy, gdy dostaja ze mna osoby co trenuja po 5x w tyg. w klubach ). Odlozylem sobie troszke ipeniedzy i chce kupic gume, jednak nie potrzebuje pro kostiumu, no i nie chce za duzo wydac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja 2 seziny temu kupilem gume beyondX nowa rozmiar m na wysokosc ok. 170-175cm za 560zl z oczraniaczami na rece barki i kolana.ceny sa rozne. widzialem ostatnio gume schneidera za 1800zl bez zadnych ochraniaczy. mam dokaldnie ten model:) a tak sie w niej prezetuje ja:D http://swiderek.patrz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 U nas najtaniej chyba kupisz Energiapura na allegro za ok 500 zł .BeyondX to wydatek 700 w górę mowa oczywiście o nowych a i Sportful krztałtuje się podobnie.Na allegro są uzywane ale bardzo rzadko i małe rozmiary.Za to na ebay dużo większy wybór nowych i używanych w rozsądnych cenach od 10 do 200 euro.Widziałem promocję gumę z Dainese za 200 euro nowka a u nas w katalogu 1500zł. http://cgi.ebay.at/w...ME:B:WNA:AT:132 http://cgi.ebay.pl/w...type=osi_widget http://cgi.ebay.de/w...DME:B:WNA:DE:12 tu masz przykłady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 to sorrka myslalam, ze poprostu chcesz sobie jezdzic w gumie dla wlasnego widzimisie ale skoro tak to jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kamilla: nic sie nie stalo Wiertar: nono, calkiem niezle sie prezentujesz w tym stroju Tyson: wielkie dzieki! powiedz mi tylko, jak bym zamawial z innego kraju, to ile przesylka kosztuje? ok. juz widze ile kosztuje przesylka... ogolnie podoba mi sie ta guma spydera, ale do konca aukcji jeszcze jakies 20h, wiec pewnie cena ostro skoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Niemcy Austria ok 10-12 euro Stany ok 22euro zresztą generalnie oni to podają na aukcjach musisz wejść przez polską stronę a wszystkie waluty przeliczy ci na zł ale i tak się opłaca wg. mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 poszedlem sobie wczoraj do sklepu z uzywanymi nartami itd., i akurat byl prawie nowy stroj Rossignola... zakupilem, razem ze spodenkami. Teraz jeszcze odkladam na kurteczke tak btw.. orientuje sie ktos ile kosztuje taki stroj Rossignola bialy z czarno zlotymi napisami Rossignol, do tego spodenki wiatroszczelne i kurtka wiatroszczelna do tego stroju?:confused: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 3-4 lata temu ogladalem ta gumei kosztowala w okolicach 2 ys zl w firmowym sklepie rossignola w zakopanym. to gratulacje .teraz pochwal sie ile ty zaplaciles:) i ile czy nuie maja jeszcze spodenek jakichs:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 700zl. za gume R (koles mowil, ze uzywal kilka razy, i w sumie moge mu wierzyc, bo wyglada jak nieruszana ) 130zl. za spodenki R - te to wygladaja jak nowe ze sklepu 400zl. za kurtke (specjalna do stroju, nie przepuszczajaca wiatru i inne bajery, ale, ze kupilem juz gume i spodenki to chce za nia 300zl., moze starguje na 250 ). Tylko teraz nie pisz, ze nie warto bylo, bo juz kupilem i bym sie wkurzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi