eqiupe Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam! Pomyślałem że warto kupić nowe buty a że wiosna idzie to może być taniej wiecie może o jakichś ciekawych przecenach? Szukam butów o twardości równej lub większej od 130. Myślałem o niemieckim Ebay ale nic ciekawego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jaki przedział cenowy jest dla Ciebie do zaakceptowania ? Jaki rozmiar ? Użytkownik Lobo edytował ten post 19 marzec 2010 - 17:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kolego w tym temacie dość obszernie wypowiedziałem się na temat nordici speedmachine 130 mam nadzieję że nie będziesz zły jak wyślę tylko link do tematu : http://www.skiforum....ead.php?t=30798 PS. Teraz często ludzie wystawiają prawie nowe buty na allegro, ktoś kupi jeden wyjazd coś mu nie pasowało i sprzedaje za dobrą cene myślę że jak w taki coś celujesz to możesz zaoszczedzić kilka stówek Użytkownik B4ME edytował ten post 29 marzec 2010 - 10:44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi