andrzejd69 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witam wszystkich chciałbym w tym sezonie zmienić buty rozważam dwie opcje head raptor115 supershape rs oraz fischer soma progresor 100 moje obecne buty nordica są już zbyt miękkie mam narty fischer rx8 fire jeśli ktoś posiada w/w buty bardzo bym prosił o opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witam wszystkich chciałbym w tym sezonie zmienić buty rozważam dwie opcje head raptor115 supershape rs oraz fischer soma progresor 100 moje obecne buty nordica są już zbyt miękkie mam narty fischer rx8 fire jeśli ktoś posiada w/w buty bardzo bym prosił o opinie pozdrawiam Endrju, head rs 120 mogę dać Ci przymierzyć o ile chodzisz w 27 w specyfikacji 27,5 Ale jak chcesz je porówna to musisz sam oba na nogi założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 kolego andrzejd69,a powiedz jeszcze ile ważysz..... Mimo braku tych danych proponowałbym but twardszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 kolego andrzejd69,a powiedz jeszcze ile ważysz..... Mimo braku tych danych proponowałbym but twardszy.... A ja lepiej pasujący ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ważę 86kg wybrałem buty o niskiej twardości z uwagi na to że nie jeżdziłem na nartach 9 lat to jest mój pierwszy sezon po przerwie obecnie swoje umiejętności oceniam na 6 kolega pożyczył mi swoje buty flex 100 jeżdziło się rewelacyjnie stąd moja decyzja o zmianie butów może jakieś inne propozycje juice chętnie przymierze te buty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja lepiej pasujący ;) o tym nawet nie piszę,bo to PODSTAWA! 100 w zupełności powinien wystarczyć....Najlepiej mierzyć,próbować,mierzyć,próbować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi