Ein Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam. Jako że okazało się, że muszę na gwałt kupić nowe buty (poprzednie są trochę za duże -- źle je dobrałem), to szukam dobrego sklepu we Wrocławiu z przystępnymi cenami i przyjazną obsługą Polećcie jakieś punkty! Pozdrawiam, Ein. PS. Jeżeli to zły dział, to przepraszam, ale nie wiedziałem, gdzie dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ein Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 intersport prowadzi wyprzedaż, ski team w factory ceny okSprawdzę. poza tym mniejsze sklepy np. quatro sportAkurat cenom w Quattro daleko do przystępnych... sprawdź allegro, giełda z Jeleniej Góry wystawia trochę butów....Allegro całkowicie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ostatnio we Wro kupowałem buciki i największy wybór jest w Intersporcie - przejedz się po wszystkich - Hallera,Pasaż i Magnolia A jakiego buta szukasz (flex i rozmiar)? http://www.skiforum.... Użytkownik lukas63 edytował ten post 07 marzec 2010 - 18:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ein Napisano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A jakiego buta szukasz (flex i rozmiar)?Nie mam konkretnego modelu upatrzonego. Rozmiar 26.5 a flex ok. 70-80. Zależałoby mi, żeby but był jak najlżejszy... http://www.skiforum....O, dzięki. Zaraz to przejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 nie wiem jaki wybór o tej porze roku będą mieli, ale z reguły są dobrze zaopatrzeni i potrafią doradzić - sami dobrze jeżdżą na nartach, w przeciwieństwie do większości doradców w "sieciówkach" - więc ich porady można uznać, za cenne Serwis Mazur ul. Robotnicza 1 pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Rozmiar 26.5 a flex ok. 70-80. Zależałoby mi, żeby but był jak najlżejszy... To się śpiesz, bo z 26 i 26,5 to bardzo mały wybór jest. Większy jest od 27 do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi