BigMonster Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich. Czy może ktoś z Was pomykał na takich deskach? Szukałem i nigdzie nie mogę znaleźć nic oprócz enigmatycznych opisów. Może ktoś jeździ lub jeździł na takich nartach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zapytałem o te narty przed wyjazdem do Zieleńca. Wróciłem właśnie wczoraj i faktycznie sprzęt sprawował się rewelacyjnie. Faktycznie na ostrzejszych zakrętach trzeba uważać, żeby bardziej sie wcinać w stok, gdyż można łatwo wylecieć, jednak jazda na tych nartach daje niesamowite wrażenia i frajdę. Mamy na nich dużą swobodę ale też i ucza pokory w chwilach, kiedy coś innego odwróci naszą uwagę. Wiązania bardzo bezpieczne, niestety miałem okazję wypróbować, podczas chwili nieuwagi przy zjeździe na ściankę. Nawet nie poczułem momentu wypięcia ani najmniejszego szarpnięcia. Wiązania puszczają w bardzo mało inwazyjny sposób. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi