misia53 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 szkoda ze Was tak pozno poznałam, chetnie wybrałabym sie z Wami na tyczki. Ale teraz zaczyna byc wiosennie wiec juz chyba rower nam pozostaje, po igielicie nie ma przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czy jest szansa na otrzymanie zdjęć z treningu 9-10 stycznia 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no proszę, właśnie wszedłem żeby znaleźć jakieś info o szkoleniach, pamiętałem o tym wątku, wchodzę, a tu już jest !!! data ustawiona. Chyba będę, może nie w piątek ale w sobotę raczej na pewno;)))) A czy ktoś orientuje się jakie warunki panują na górce?. Ładnie sypie od wczoraj, leży tam trochę śniegu? Pozdrawiam i do zobaczenia na szkoleniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 hej Tomek, daj znać, kiedy tyczki będą na "białym" postawione a nie na igielicie.. . pozdro jahu Użytkownik jahu edytował ten post 29 listopad 2010 - 22:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 czy szkolenia w ten weekend aktualne? czy jeździł ktoś z Was wczoraj/dzisiaj? Jaka jest sytuacja śniegowa na górce? Ja byłem w środę i na dole fajny śnieg, na górze (od połowy) prawie łyso, igielit. To tak dla zainteresowanych sytuacją na naszym warszawskim Nosalu;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 http://wosir.waw.pl/...php?topic=319.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Czy w niedziele 2 stycznia odbędzie się trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 hej Piotrek, nie wiem, czy Tomek, Magda do tego czasu Tu zerkną, dlatego pozwolę sobie w ich imieniu - pisała mi Magda mejla - w niedzielę jeździmy. Użytkownik jahu edytował ten post 01 styczeń 2011 - 08:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 co z treningami w ten weekend? wiadomo cos? będą czy nie? a juz widze na stronie skigroup, ze odwolane. szkoda. Użytkownik spiechu edytował ten post 21 styczeń 2011 - 14:36 wejscie na strone z info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi