Sencei Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Która z tych firm jest najlepsza i dla czego??Doradźcie jakie narty sobie kupić do 800zł i czy nowe czy używki. Odpisujcie w wątku "Atomic Race8 czy Fischer ctx200" oraz w tym. Wszystkim co będą uprszejmi i napiszą mi ciekawie dam podziękowanie!!! Swoje umiejętności oceniam na 10 w pierwszej tabeli oceniania.Mam 13lat(10 lat jeżdżę na nartach)157cm wzrostu i 43,5kg wagi. DORADŹCIE DOBRE NARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Bardzo wysoko oceniasz swoje umiejetnosci... 13 lat... 43,5kg :confused: hmmmmm, nie napisales czego od narty oczekujesz.... ale w ciemno Ci moge polecic jakas narte juniorska, bo z topowa narta raczej sobie nie poradzisz jak uzupelnisz dane o oczekiwania, opiszesz swoj styl jazdy itd. to wtedy otrzymasz wiecej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 O to czy sobie poradze mi nie mów bo sobie poradze. Mam 13 lat a na nartach jeżdżę od trzeciego roku życia na wyciągach, a na górkach we wsi od 2.Na nartach myślę jeździć i typu slalom i typu gigant, ale i tak chcę jak największy carving9ale bez przesady ale spokojnie ok. 10,11m skrętu możę być) więc jak doradzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie poradzisz sobie, chocby ze wzgledu na Twoja wage i sile w nogach najwiekszy carving? co to kurcze jest? 10-11m to tylko slalomki maja, badz jakies funcarvery. to nie sa raczej narty do giganta tak jak chciales badz poza trase. w drugim temacie podalem Ci 2 propozycje naprawde bardzo dobrych nart w calkiem przyzwoitej cenie. Jezeli interesuje Cie krotki agresywny skret to wybierz sl11 junior, jak chcesz poszalec nieco dluzszymi skretami na trasie, i pojezdzic poza trasa, poskakac itp. to cx8 polecam (mowa o funduszach ~800zl.). w drugim temacie podalem linki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zgadzam się z Temudzin.Nie poradzisz sobie na topowej slalomce , ponieważ jesteś za lekki , i nie miałbyś czym tej narty docisnąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Sencei-nie ośmieszaj się z tym 10 poziomem:) Narty dla ciebie? Gigantowe abyś nauczył się pokory. Fischer RC 4 WorldCup GS junior bądź Atomic GS 11 Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja z 10 się nie ośmieszam ale sumienie mnie nawet gryzie jakbym miał kłamać i mówić załóżmy 9. 9,5 w pierwszej skali to najmniej ile dać mogę a jak sięupieracie to ewentualnie 9, ale ja nie oceniam niewiadomo jak surowo tylko średnio dlatego 10, mniejsza z tym. Nie widziałem na żywca supercross-ów, ale widziałem race8 i jest to lekka narta. Jakbbyście mieli jakieś dlamnie propozycje to piszecie(najlepiej linki).Patrzyłem też na ctx-200 i też wydają mi się nie najgorsze. Doradżcie PLZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W drugim temacie pokazałem Ci Fischer'a WC Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 to mam rozumiec ze jezdzisz na 10 to mozesz szkolic instruktorow itp?? jak tak to moze udzielisz mi paru lekcji co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja też moge udzielać , bo jeżdze na 16,99~17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Odpowiedziałem ci co do tych nart a miejsce najlepiej żeby było w podkarpaciu np. MAGURA(koło Gorlic) albo karlików(NIE PUŁAWY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mogę ci sprzedać za 700zł Fischery RC4 WorldCup GS Jr, używane, sezon 04/05. Stan B.dobry. Co ty na to? Dł. 163cm Ty jeszcze rośniesz więc długość odpowiednia:) Dla twoich umiejętności idealna narta:) Promień 14 więc różny skręt tym pojedziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Odpowiedziałem ci co do tych nart a miejsce najlepiej żeby było w podkarpaciu np. MAGURA(koło Gorlic) albo karlików(NIE PUŁAWY)o jak magura to bardzo dobrze bo spotkamy sie tam na zawodach to zobaczymy ile uda mi sie zalozyc ci czasu:). nie kompromituj sie bo powoli juz przestaje to byc smieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wyślij mi zdjęcia na [email protected] powiedz jaką mają talie i więcej info.(waga, twardość itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zrozum że pierwsza skala nie była udoskonalona, a ja niewiadomo czy pojade na magure bo mam do niej 60km., a poza tym to ja na serio jeżdżę sobie po muldach i wogóle ale ty jesteś niewierny, ale żeby ci pasowało daje sobie w pierwszej i drugiej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ale dlamnie mozesz miec nawet 12. mnie to obojetne.tylko to ze jezdzisz po muldach wcale nie znaczy ze jestes swietnym narciarzem.jaki jestem ?? nie wierny?? o to to musial bys sie spytac mojej dziewczyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mi nie chodzi o znajomoœć nart tylko o umiejętnoœć może z 10przesadzam ale na 9,5 zasługuje ewentualnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafka-ski Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 hehe a moze 8. ty chyba jestes instruktorem co nie? ?? ej chłopie chcesz sobie ostro poszalec to kup sobie Fischer Rx-FIRE najkrutszą długosc 150cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi