yanosik Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Sezon na nizinach rozpoczęty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 witam Chyba nie trzeba dużego wiatru by polatać. A mnie ciągle po głowie chodzi cuś takiego. Żagle maszty bomy mam, tylko by mi została deska. Postrufka Użytkownik metaal edytował ten post 13 grudzień 2010 - 17:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Rzeczywiście, ten pierwszy filmik to zły przykład do zobrazowania snowkitingu, natomiast dobry przykład na to, czego i jak się nie powinno robić!!! Zima nam nieco odpuściła, więc może kilka wspominków z ostatniego "ataku" zimy: Czekamy na powrót zimy!!! Pozdrawiam!!! Yanosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Rzeczywiście, ten pierwszy filmik to zły przykład do zobrazowania snowkitingu, natomiast dobry przykład na to, czego i jak się nie powinno robić!!! Zima nam nieco odpuściła, więc może kilka wspominków z ostatniego "ataku" zimy: Czekamy na powrót zimy!!! Pozdrawiam!!! Yanosik Dlaczego pokazujesz odpalanie kita przed budynkami i w ich pobliżu.( drugi film) Doskonale wiesz, że tak nie wolno robić. Ktoś Cie bedzie naśladowac i nieszczęście gotowe. Takie filmy to na Kiteforum, tam są ludzie, którzy widzą jak można używać kite. My tu narciarze i nie każdy wie jak to potrafi pociągnąć. Użytkownik Maciej S edytował ten post 21 styczeń 2011 - 15:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Masz rację!!! W pełni się z Tobą zgadzam!!! Po prostu z rozpędu wkleiłem ostatnie owoce mojej radosnej twórczości. UWAGA!!! Drugi filmik to jest trochę hardkor - taka moja mała akcja na WOŚP, ale zdecydowanie odradzam takie próby, szczególnie gdy ktoś nie ogarnia jeszcze tematu!!! Pamiętajcie, latawiec to nie zabawka i może być niebezpieczny!!! Bezpieczny snowkiting to tylko otwarte przestrzenie: pola, łąki, jeziora... Użytkownik yanosik edytował ten post 23 styczeń 2011 - 23:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nie ma to jak jazda na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi