lobo Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dla mnie to deja vie bo jeżdziłem w Salomonach SX ale dla młodszego pokolenia to będzie nowość, podobno wszystko działa jak należy, buty są wygodne, ciepłe i skuteczne. To jakby hybryda: miękkie kapcie snowbordowe umieszczone w supersztywnym szkielecie z carbonu, flex ind szacuje sie na ok. 100, czyli w sam raz. Testerzy masowo odmawiają zwrotu przekazanych do prób egzemplarzy:D Pożyjemy, zobaczymy ale wygląda to obiecująco - koniec z miejscowymi uciskami itd. http://www.apexsport...p.com/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ein Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Butów zawsze zazdrościłem deskarzom; dla mnie buty narciarskie (zjazdowe) to jakiś koszmar i najmniej udany element całego zestawu hehe -- przede wszystkim chodzi mi o strasznie niewygodne chodzenie, które raczej jest męką. W tych Apexach to jedynie cena trochę powala (1300$...), ale pewnie za parę lat będzie na poziomie; jak widać wszystko zmierza w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ta idea wydaje mi sie znajoma mniej wiecej z polowy lat 80-tych. Miekki but i do tego przegubowo umocowane szyny bo obu stronach lydki, a do nich zamocowana obejma otaczajaca ja nieco wyzej niz konczy sie typowy but narciarski. Kojarzy ktos ten patent? Ja widzialem to chyba raz w telewizji w tamtych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ta idea wydaje mi sie znajoma mniej wiecej z polowy lat 80-tych. Miekki but i do tego przegubowo umocowane szyny bo obu stronach lydki, a do nich zamocowana obejma otaczajaca ja nieco wyzej niz konczy sie typowy but narciarski. Kojarzy ktos ten patent? Ja widzialem to chyba raz w telewizji w tamtych czasach. Ten patent promował JCK we Francji, całość bylą jednak zbyt wielka i ciężka, nie przyjęło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Żartobliwie powiem tak!!! Taki "innowacyjny" patent musiał by mieć logo APPLE aby miał szansę na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski_Retry Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Żartobliwie powiem tak!!! Taki "innowacyjny" patent musiał by mieć logo APPLE aby miał szansę na sprzedaż Hhhahahahahahaha. Dokładnie ! I mieć stację dokującą do Ipoda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Nie będzie problemu z dość punktowym naciskiem na piszczel? Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi