beednar Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam. jestem ciekawy waszych opini na temat wyzej wymienionych butow, flexik maja 90-100, cena mnie jeszcze zastanawia (oczywiscie czy spadnie) w intersporcie do wyrwania za 800zl... warto zainwestowac w te buty? smiga ktos moze w nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Odpowiedzią na Twoje pytanie jest to czy te buty w ogóle dobrze leżą na Twojej stopie(czy dobrze ją trzymają) druga sprawa to czy Twoje umiejętności i waga są odpowiednio dobrane do twardości buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beednar Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 buty przymierzalem i lezaly dobrze... i twardosc jest dobrana do umiejetnosci i do wagi... ale slyszalem jeszcze jedno ze buty dalbello maja zanizony flex... tzn ze sa miekciejsze od butow z tym samym niby flexie. czy to prawda? Użytkownik beednar edytował ten post 29 styczeń 2010 - 10:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybalski Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Flex flexowi nie równy to prawda i to zależy od producenta ale nie jest powiedziane że flex w dalbello będzie twardszy niż np w nordice a miększy w head o tych samych parametrach flexu. Jak miałeś te buty na nodze to sam wiesz na ile pozwoliły Ci na ugięcie przód tył. Pamiętaj tylko że w temperaturach niższych niż pokojowe czy sklepowe but twardnieje i staje się twardszy niż przy przymiarkach sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beednar Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no dzieki za pomoc zobaczymy czy sie skusze na te buty...mam nadzieje ze cena jeszcze troche spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi