hollly Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was miał coś podobnego. Wczoraj coś mi się przestawiło w kostce. Tak same od siebie, ruszałem sobie stópkami w pracy, nagle mnie coś zabolało. Jak ruszam teraz tą co boli, to czuję, że coś mi tam przeskakuje-dziwne uczucie i ogranicza ruch stopą. Tak jakby jakaś kość nie wpadła w swoje miejsce. Zastanawiam się czy iść do ortopedy czy poradzić sobie samemu np. ktoś pociągnie mocna za nogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Może spróbuj ją uszywnić mocnym bandażem. Są specjalne, które zachowuja sie jak gips. Może to pomoże, ale jak zawsze radze skonsultować się z lekarzem. PzD:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mam wrażenie, ze to po prostu nie wyleczone kontuzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Miałeś w przeszłości jakiś poważny uraz??:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sposób rozwiązania Twojego problemu jest raczej oczywisty – wizyta u ortopedy tym bardziej że wspominałeś o przebytych kontuzjach. Myślę że warto odwiedzić lekarza chociażby po to by rozwiał Twoje wątpliwości. życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Też skłaniałbym się do wizyty u ortopedy i zrobienia zdjęcia Roentgen'owskiego albo USG. Lepiej dmuchać na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Też skłaniałbym się do wizyty u ortopedy i zrobienia zdjęcia Roentgen'owskiego albo USG. Lepiej dmuchać na zimne. tym bardziej, ze sezon sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was miał coś podobnego. Wczoraj coś mi się przestawiło w kostce. Tak same od siebie, ruszałem sobie stópkami w pracy, nagle mnie coś zabolało. Jak ruszam teraz tą co boli, to czuję, że coś mi tam przeskakuje-dziwne uczucie i ogranicza ruch stopą. Tak jakby jakaś kość nie wpadła w swoje miejsce. Zastanawiam się czy iść do ortopedy czy poradzić sobie samemu np. ktoś pociągnie mocna za nogę..... Starość niestety (ja mam podobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 starość nie radość.... tak miałem już kilka kontuzji kostki, to za młodu jak aktywnie uprawiałem siatkówkę. Sezon się zbliża a mnie coś na...prza, szlag!! to chyba jakieś zaszłości mnie nachodzą, zacznie się sezon, włożę raz nogę do buta i jak zwykle będę umierać z bólu ( boli mnie również od kilku lat śródstopie-ale to tylko w butach narciarskich). No cóż jutro chyba czas na ortopedę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Nie łam się! Mnie w ubiegłym roku wysiadło kolano- tak bez powodu, chodzić nie mogłem ale w jeździe w ogóle nie doskwierało, więc nie wszystko stracone. A but to trzyma lepiej niż bandaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 starość nie radość.... tak miałem już kilka kontuzji kostki, to za młodu jak aktywnie uprawiałem siatkówkę. Sezon się zbliża a mnie coś na...prza, szlag!! to chyba jakieś zaszłości mnie nachodzą, zacznie się sezon, włożę raz nogę do buta i jak zwykle będę umierać z bólu ( boli mnie również od kilku lat śródstopie-ale to tylko w butach narciarskich). No cóż jutro chyba czas na ortopedę.... Nie ma się co łamać, prawie każdemu coś doskwiera, mnie tez boli noga w kostce jak krece stopa jakies pewnie mikrourazy, sam też tak mam że na poczatku jak włoże buty narciarskie to "umieram", ale po dniu jazdy można się przyzwyczaic i już się o tym nie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kurcze ból przechodzi, dziś już tylko trochę...a ja się umówiłem w poniedziałek do ortopedy. Czy jest sens iść jak już przez weekend przstanie boleć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli miałeś problem, a już ci przechodzi to nie zaszkodzi spotkać się z ortopedą chodźby dla zaspokojenia nerwów. Będziesz wiedział czym to było spodowane i co dalej robić. Nie rezygnuj tylko idź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Olas ma rację! Idź zrób profilaktycznie badania, to będziesz spał spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Holly maszeruj do lekarza i już. Jak nie pójdziesz i zacznie Cię znów boleć to trochę głupio będzie facetowi znów głowę zawracać. Ponadto z tym Twoim bólem jest pewnie tak jak z bolącym zębem – zawsze przestaje jak wchodzisz na poczekalnie do stomatologa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Olas ma rację! Idź zrób profilaktycznie badania, to będziesz spał spokojnie Jak ci coś znajdzie to w ogóle nie bedziesz spał!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No przegiąłem, lepiej idż i sobie chociaz przeswietlenie zrób, nie takie defekty się naprawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Alez teraz dałeś Jasne idź do prześwietlenia tak jak pisalismy!! Bedzie dobrze:D PzD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi