efcia_xD Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Mam takie pytanie do osób, które lubią obijać się o tyczki. Czy do jazdy giganta zakładacie jakieś specjalne ochraniacze? Jak duża jest ich skuteczność (chodzi mi szczególnie o takie na nogi)? Pytam bo ostatnio udało mi się wyskoczyć na krótki trening, po którym moje uda i biodra są zielono-niebiesko-bordowe i chyba czas zainwestować w jakieś ochraniacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ostatnio oglądałem Head Crash Pants i Head Crash Pants Plus. Zerknij w googlach. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Efcia... ale obiecaj, że na zawody ich nie weźmiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Efcia... ale obiecaj, że na zawody ich nie weźmiesz... Nieee, ja je specjalnie wezmę na zawody- wtedy tyczki się mnie przestraszą i będą się same uginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Mam takie pytanie do osób, które lubią obijać się o tyczki. Czy do jazdy giganta zakładacie jakieś specjalne ochraniacze? Jak duża jest ich skuteczność (chodzi mi szczególnie o takie na nogi)? Pytam bo ostatnio udało mi się wyskoczyć na krótki trening, po którym moje uda i biodra są zielono-niebiesko-bordowe i chyba czas zainwestować w jakieś ochraniacze. ja mam takie spodenki z rehbanda ale raczej zawsze miałem problem z ramionami i przedramionami dzisiaj przyszła zamówiona zbroja 661 więc powinno być już ok zobacz coś takiego http://www.allegro.p...z_s_damski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nieee, ja je specjalnie wezmę na zawody- wtedy tyczki się mnie przestraszą i będą się same uginać ja mam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam, pragnę się wybrać na szkolenie, gdzie będę jezdzić na tyczkach...czy powinna zainwestować w ochranicze ? są one nie zbędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3rt Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam, pragnę się wybrać na szkolenie, gdzie będę jezdzić na tyczkach...czy powinna zainwestować w ochranicze ? są one nie zbędne? ochraniacze GS raczej nie są niezbędne, natomiast ochraniacze na golenie SL oraz na kijki jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mam takie pytanie do osób, które lubią obijać się o tyczki. Czy do jazdy giganta zakładacie jakieś specjalne ochraniacze? Jak duża jest ich skuteczność (chodzi mi szczególnie o takie na nogi)? Pytam bo ostatnio udało mi się wyskoczyć na krótki trening, po którym moje uda i biodra są zielono-niebiesko-bordowe i chyba czas zainwestować w jakieś ochraniacze.Ewuniu ty tak pięknie jeździsz bez tych ochraniaczy że naprawdę ci nie są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ewuniu ty tak pięknie jeździsz bez tych ochraniaczy że naprawdę ci nie są potrzebne Dzięki, ale wiesz nie ma być pięknie tylko skutecznie PS chyba się nie boisz, że Cię przy najblizszej okazji objadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 zauważyła że są rózne ochraniacze do kiji... jakie są najlepsze ? ( w moim przypadku gdy będę pierwszy raz jezdzic na tyczkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dzięki, ale wiesz nie ma być pięknie tylko skutecznie PS chyba się nie boisz, że Cię przy najblizszej okazji objadę? Wcale się nie martwię bo przeanalizowałem piątkowe zawody i był to pierwszy i ostatni przypadek przede wszystkim to: byłem po chorobie, nie pojechałem na jajo, zaatakowałem zewnętrzną tyczkę i miałem źle naostrzone narty co dziś odczułem i to była ta minimalna strata ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi