Harpia Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Cytuje jeszcze raz opis ze strony Markera "Biometric: System wielokierunkowego wypięcia przodu." Czyżby tez jednak stosowali ten paskudny marketing? A gdzie Misja? Nie mam niestety takiego wiązania pod ręką żeby go pomacać. Dlatego mogę się opierać tylko na tym, co znalazłem na stronie Markera. Pozdr Marcin Wielokierunkowego nie oznacza wszech-kierunkowego:) Miałem multum wiązań Markera. Są w ich przodach Biometric takie sprytne pionowo ustawione dwa małe pręciki które ZABEZPIECZAJĄ PRZED PIONOWYM WYPIĘCIEM. Prawdopodobnie jesteś humanistą albo nawet poetą Inaczej nie miał byś z tym problemu. p.s. to tylko słowne "utarczki" nie chcę nikogo obrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wielokierunkowego nie oznacza wszech-kierunkowego:) Tak jak pisałem. Nie maiłem, nie macałem. Przeczytałem tylko to, co napisali na swojej stronie. Wracając do moich Tyrolii - przód buta przy szarpnięciu nie uciekła na boki, lecz ładnie wyszedł do góry między szczękami. Jak to inaczej nazwać jak nie wypięciem do góry? Prawdopodobnie jesteś humanistą albo nawet poetą Inaczej nie miał byś z tym problemu. Mylisz się. Nie tylko prawdopodobnie, ale i na pewno Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ne ma potrzeby aby wiązanie wypinało do góry. Może zaraz napiszemy : "Nie ma potrzeby,aby wiązanie wypinało się na boki :D" Nie łapmy za słowa producentów,przecież wypinanie do góry w warunkach stokowych wiąże się zawsze z powstawaniem rożnych innych sił z tyłem włącznie i jeżeli producent pisze,że w Atomic Race 1018 można przód ustawić w pozycji backward release i lecąc na plecy przody zaczną pracować do góry uwalniając je ,a zawodnicy w World Cup mają możliwość przekręcenia zamka w tych wiązaniach (zblokować b.r.) i dojechania jutro do mety zjazdu Kitzbi,to tak jest. Nie mogę zluzować wiązań i przeprowadzić próby ,bo skala zaczyna się od 10 DIN,a w warunkach domowych nie wygeneruję takiej siły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wracając do moich Tyrolii - przód buta przy szarpnięciu nie uciekła na boki, lecz ładnie wyszedł do góry między szczękami. Jak to inaczej nazwać jak nie wypięciem do góry?Uwierzylbym, ze bylo to wypiecie przodu do gory, gdybym zobaczyl iz tyl pozostal niewypiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi