cocaineride Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam, mam pewien problem z techniką biegania na nartach stylem klasycznym. Na gładkich powierzchniach (tzn. śnieg ubity po pługu) narty mi uciekają na boki i do tyłu jak chcą przy odbiciu. Jeżeli można to nazwać odbiciem, bo wygląda to bardziej jak próba zrobienia szpagatu. Teraz pytanie czy to łuska narty jest do du*y, czy ja nie potrafię się odbic w dobrym momencie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam, mam pewien problem z techniką biegania na nartach stylem klasycznym. Na gładkich powierzchniach (tzn. śnieg ubity po pługu) narty mi uciekają na boki i do tyłu jak chcą przy odbiciu. Jeżeli można to nazwać odbiciem, bo wygląda to bardziej jak próba zrobienia szpagatu. Teraz pytanie czy to łuska narty jest do du*y, czy ja nie potrafię się odbic w dobrym momencie . Pozdrawiam Raczej to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi