arturoarturo Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Buty jak nowe,na nóżkę 43,44 no i 45 też mogą być dobre;) http://www.allegro.p...?item=881617447 Użytkownik arturoarturo edytował ten post 14 styczeń 2010 - 16:49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bucik kolekcjonerski;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski_Retry Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No witam ! Widzę, że problem rośnięcia stopy u tego sprzedawcy został rozwiązany ale tylko do pewnego momentu ! Widocznie jest to but kur..sko uniwersalny i dopasuje się do każdej stopy ! Lepszy niż Hot Form w Tecnicach ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Najgorsze jest to, że jak zrobi promocję na 80zl to ktoś to kupi:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Buty jak nowe,na nóżkę 43,44 no i 45 też mogą być dobre;) http://www.allegro.p...?item=881617447 :D:D o Boskie Fobosy !! :D - "szedł w butach, a na śniegu 5 palcy" :D, to był syf jakich mało :D, ehh.. - dobrze, że już za nami .. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 :D:D to był syf jakich mało :D, ehh.. - dobrze, że już za nami .. Teraz - syf. Kiedyś- marzenie Bardziej kojarzę akcje z odpadająca piętą. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Teraz - syf. Kiedyś- marzenie Bardziej kojarzę akcje z odpadająca piętą. Pozdr Marcin hehh.. - mi się najbardziej kojarzą z widokiem kości goleniowej na wierzchu :D - języki profilował w nich chyba jakiś nawalony sadysta :D pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 języki profilował w nich chyba jakiś nawalony sadysta :D Czy mi się dobrze przypomina- od środka był taki sztruksik na językach? Urywające się klamry to tez był czad Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Co wy od nich chcecie,niewiele firm na świecie mogło sobie pozwolić przeznaczyć tak dużej ilości glinu na jedną klamrę,a to zróżnicowanie odcieni plastiku skorupy robiło wrażenie. Fitipaldi i oni to czołówka światowa:D,a zainteresowanie ofertą było tak duże ,że do zakończenia aukcji,allegro musiało przejść na stary system przeglądarki:eek: . Kto zagląda na allegro wie o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarra Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Te buty to trochę jak kultowe Relaxy, chyba stąd ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Fabosy - moje marzenie i przekleństwo zarazem. Bezpośrednie nawiązanie do średniowiecznych wynalazków z sal tortur hiszpańskie buciki. O używaniu "hiszpańskich butów" w Polsce wspomina Jerzy Kitowicz w "Opisie obyczajów i zwyczajów za panowania Augusta III", gdzie tak opisuje skuteczność takiej tortury: ..."tak więc, coraz bardziej gniotąc i kalecząc nogi, nieznośny ból sprawiały. Utrzymywano powszechnie, że nie było zbrodniarza, którego by obuwie do przyznania winy nie przymusiło" Twardziel ze mnie był - zdarzało się że łykałem środki przeciwbólowe z miłości do nart Az któregoś pięknego dnia, przy 20 stopniowym mrozie, skorupa poprostu ...pękła i poczułem smak wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dla mnie Fabosy były kiedyś szczytem technologii. Przesiadłem się na nie z butów bodaj ze o nazwie "Krosno" - były to skórzane, narciarsko-podobne buty sznurowane, dość twarde na owe czasy. DO tego wiązania Gamma - później Beta - byłem cały szczęśliwy, bo wcale nie było łatwo je kupić (po buty stałem kilka godzin w kolejce, po Bety pojechałem specjalnie 100 km do Bielska) Służyły ładnych kilka lat. Z zazdrością patrzyłem na niektórych w Dachstainach czy innych butach;) Użytkownik moris edytował ten post 03 luty 2010 - 09:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dla mnie Fabosy były kiedyś szczytem technologii. Przesiadłem się na nie z butów bodaj ze o nazwie "Krosno" - były to skórzane, narciarsko-podobne buty sznurowane, dość twarde na owe czasy. DO tego wiązania Gamma - później Beta - byłem cały szczęśliwy, bo wcale nie było łatwo je kupić (po buty stałem kilka godzin w kolejce, po Bety pojechałem specjalnie 100 km do Bielska) Służyły ładnych kilka lat. Z zazdrością patrzyłem na niektórych w Dachstainach czy innych butach;) Ja tez jezdzilem w "Krosnach". Sznurowane, ale faktycznie byly dosc twarde. Potem przesiadlem sie na... nie pamietam. Ponizsze zdjecie pochodzi z 1971 lub 1972 r. Spedzilismy wtedy kilka wiosennych dni na Chocholowskiej. Nawet na slynnym firnie udalo sie pojezdzic. Wlasnie nosze buty klamrowe, ale nie pamietam co to bylo. Chyba nie Fabosy. Niedlugo pozniej kupilem Dachsteiny, ktorych tak zazdrosciles. Zwroccie uwage na narty. 2.10 m. I wiazania. Japonskie Hope (od nadzieji, ze wypna), ktore Gierek wlasnie rzucil. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja tez jezdzilem w "Krosnach". Sznurowane, ale faktycznie byly dosc twarde. Potem przesiadlem sie na... nie pamietam. Ponizsze zdjecie pochodzi z 1971 lub 1972 r. Spedzilismy wtedy kilka wiosennych dni na Chocholowskiej. Nawet na slynnym firnie udalo sie pojezdzic. Wlasnie nosze buty klamrowe, ale nie pamietam co to bylo. Chyba nie Fabosy. Niedlugo pozniej kupilem Dachsteiny, ktorych tak zazdrosciles. Zwroccie uwage na narty. 2.10 m. I wiazania. Japonskie Hope (od nadzieji, ze wypna), ktore Gierek wlasnie rzucil. Te nasze klamrowce nazywały się ELBRUS, skórzane, miałem je przez dwa sezony, to były twarde i wąskie buty typu: nie ma przebacz. PS. Dwa dni temu kupiłem sobie nowe buty, chciałem mieć drugie ( pozbyłem się zbyt szerokich Headów ) nieco miększe od Tecnic, no i mam : ATOMIC RT "nówki nie śmigane" 06/07 kupione w sklepie z gwarancją na 2 lata, pasują b.dobrze, szerokosć 94 mm, flex 100/110, w botkach oryginalne wkładki SIDASa typu " arch flex control " czyli najlepsze. Cena 149 zł, brutto. Bezwzględnie jest to okazja roku. Użytkownik Lobo edytował ten post 03 luty 2010 - 12:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 PS. Dwa dni temu kupiłem sobie nowe buty, chciałem mieć drugie ( pozbyłem się zbyt szerokich Headów ) nieco miększe od Tecnic, no i mam : ATOMIC RT "nówki nie śmigane" 06/07 kupione w sklepie z gwarancją na 2 lata, pasują b.dobrze, szerokosć 94 mm, flex 100/110, w botkach oryginalne wkładki SIDASa typu " arch flex control " czyli najlepsze. Cena 149 zł, brutto. Bezwzględnie jest to okazja roku. :eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cena 149 zł, brutto. Bezwzględnie jest to okazja roku.po pierwsze to też wyrażam swe zdziwienie :eek::eek::eek: po drugie - nie zabrakło tam chociażby '0' po jedynce ??? po trzecie skoro to taka okazja, to aby Twój portfel nie wpadł w stres, jesteś winien Wszystkim ... piwo :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Gdzie ta promocja, kupie 100 takich par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Gdzie ta promocja, kupie 100 takich par Zostało jeszcze kilkanaście par, RT Ti, RT i widziałem wersje Foam. Jeden warunek Panowie, trzeba mieć stopy nr 23:p Swoją drogą Panie z zacięciem sportowym mogą coś dla siebie znależć. to jest mój nabytek ale z literkami XS na mankiecie, co oznacza flex extra soft, tutaj jest M czyli medium, no i jak widać Allegro coraz droższe:rolleyes: http://www.allegro.p...h_24_37_eu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://www.allegro.p...170cm_l780.html Ślizg : czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam, A jakiej firmy to jest metka :) http://img14.allegro...78/34/971783402 oczywiście z alledrogo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokcmok Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Takie tam marki, bazarowo-stadionowe, bo tego tam było najwięcej: Blessing Walk HARD Skorpioner FreeStep to jedne z nich. Jest ich więcej. Kurtki skrojone bardzo dobrze, dużo różnych kieszonek, zapięć, itd. Ale z jakich naprawdę materiałów - któż to wie. Gdzie wyprodukowane? Przez kogo? hmmmm Jednak ludzie kupują i są zadowoleni, bo cena niska 150-200zł. Nie wszystkich stać na markowe ciuchy. http://allegro.pl/it...alk_hard_m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taki_sobie_narciarz Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kolejna perełka: http://www.allegro.p...mon_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Toć to okazja!!! Gdzie ty teraz kupisz TAKIE narty Nie produkowane pewnie z 10-12 lat:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antibes Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja bym je wziął za tą cenę, ale gdyby dorzucił ten odjazdowy dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ale i tak najlepszy opis ze dal za nie 980 zl poltora roku temu :D bo może wtedy dorwał tę "rewelację" w necie i tyle właśnie go skroili?:D Użytkownik moris edytował ten post 12 maj 2010 - 19:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi