marioo Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Spoko Marcello, dzieciaki będą - możesz im dotrzymać towarzystwa jeśli wieczorne dyskusje o technikach narciarskich tak Cię męczą Pozdrawiam i dozo marioo PS. Mam nadzieję, że jak na mistrza przystało, wystartujesz jednak na Headach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Mam ochote zabrać Head GS 183 cm Tylko obawiam się zbyt blisko ustawionych bramek, ale jakoś pójdzie Może aż tak blisko nie będą stały:Pozdrawiammarioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Bo to było tak ... Wystartowałem dobrze, Nera został z tyłu... ale gdy poczułem jego oddech na plecach, musiałem rozstrzygnąć szybko ten pojedynek Szybkie trafienie i leżymy w sniegu, aż mu kijek zwiotczał Nie ma to jak dobrze wypaść (z trasy) Maarcel Użytkownik Maarcel edytował ten post 13 luty 2010 - 13:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 zapłacone jeszcze tydzień i jazda Jednak będziesz ?? Będziecie ??Tylko nie kombinuje z SL-kami jak ostatnio bo znowu pudło ucieknie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Jednak będziesz ?? Będziecie ??Tylko nie kombinuje z SL-kami jak ostatnio bo znowu pudło ucieknie Pzdr.sl nie będe zabierał wezme coś takiego http://www.skionline...ucent=Dynastar# 182 i coś takiego http://www.skionline...&id_modelu=2694 172 a dokładniej wersje limitowaną http://photos01.alle.../22/890712231_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Rozumiem, ze jedziesz na tych pierwszych, a te drugie ja potestuję na boku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Hummmmmmm No niezłe przygotowania tu widzę Byłem dziś na Czarnym Groniu padał świeży śnieg i było miękko tak, ale za tydzień myślę że to się zmieni. Dobra też odkryje jakieś karty jadę na tym co w zeszłym roku (Fischer Worldcup GS dł. 175 promień powyżej 21m) tylko troszkę inaczej ubrany będę Przypalać się nie ma co bo i tak nic już więcej w tych zawodach osiągnąć nie mogę Pozdrawiam i do zobaczenia w Sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Rozumiem, ze jedziesz na tych pierwszych, a te drugie ja potestuję na boku ;)jak będzie miękko to na kontaktach w bukowinie na nich jechałem bo było za wąsko na te drugie i było całkiem ok, w scyrku też drugi przejazd na tych nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 A jak już tak rozmawiamy chciałem zapytać czy dziewczyny będą bo nic się nie udzielają Ja stawiam na Ewę w tej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Przypalać się nie ma co bo i tak nic już więcej w tych zawodach osiągnąć nie mogę :(Możesz spróbować zdobyć drugą nartę do kompletu - o ile dobrze kojarzę, tak? :)http://www.skiforum....93&d=1237857883A właśnie - będzie ta druga narta w puli nagród? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Tak ćwiczą, że nie mają kiedy pisać. Cholera, widziałem pogodę, że od środy - czwartku coś się plusowo w temperaturze będzie robi.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Możesz spróbować zdobyć drugą nartę do kompletu - o ile dobrze kojarzę, tak? http://www.skiforum....93&d=1237857883A właśnie - będzie ta druga narta w puli nagród? druga z kompletu była za kategorię rodzinną , chyba że będzie inna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wiecie może dlaczego lista startowa nie jest aktualizowana? Zrobiłem przelew i mam stracha że nie dotarł... O.o' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Bo Mitek ma ferie jeszcze Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Mitek wyjechał do Zakopca i jest poza siecią, ponoć...... Zobaczymy co poniedziałek przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 My tu gadu, gadu, a inni intensywnie trenuja: http://www.skiforum....ead.php?t=29419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześc Pierwsze dwie litery rozszyfrowałem ale to B? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Do dziś myślałam, że i w tym roku dotrę na zawody i to w powiększonym o potomka składzie. Niestety dzisiejsza wizyta w szpitalu rozwiała moje nadzieje - z młodym szykujemy się na dniach do kolejnej operacji po wakacyjnym masakrycznym złamaniu ręki. Miałam ciężki rok, na forum mnie mało, miałam nadzieje, że odreaguję bawiąc się na zawodach a tu zonk:( Bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzisiejsza diagnoza lekarska brzmiala jak wyrok: zapalenie gardla, krtani i oskrzeli... A poszedlem tam ze zwyklym przeziebieniem, ktore ciagnie mi sie juz ponad tydzien... Ale na starcie stane, chocbym mial pluca wypluc... PS Na szczescie antybiotyk, ktory mi przepisano, jako substancje czynna ma doksycykline, a ta nie wchodzi w interakcje z etanolem... Znaczy sie w uproszczeniu - pic moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzisiejsza diagnoza lekarska brzmiala jak wyrok: zapalenie gardla, krtani i oskrzeli... A poszedlem tam ze zwyklym przeziebieniem, ktore ciagnie mi sie juz ponad tydzien... Ale na starcie stane, chocbym mial pluca wypluc...PSNa szczescie antybiotyk, ktory mi przepisano, jako substancje czynna ma doksycykline, a ta nie wchodzi w interakcje z etanolem... Znaczy sie w uproszczeniu - pic moge...Doxycyklina?! :eek: jestem uczulona. Masakra, to może pomagać? Co Ty kolego o zapaleniu gardła mi tutaj, pikuś jakiś, ja na koncert U2 pojechałam - jak się okazało - z mega anginą i zapaleniem nerek myślę, że nawet ze złamanym kciukiem pokazałabym się na starcie Żarty żartami, ale zdrowiej szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doxycyklina?! :eek: jestem uczulona.Wiec cie nie poczestuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Trochę medycznie pojadę po bandzie, no ale...składałam przysięgę, że swoją wiedzą i doświadczeniem będę pomagać innym, więc to czynię PSNa szczescie antybiotyk, ktory mi przepisano, jako substancje czynna ma doksycykline, a ta nie wchodzi w interakcje z etanolem... Znaczy sie w uproszczeniu - pic moge...Muszę Cię zmartwić, albo pocieszyć - zależy jak na to spojrzysz Przy podawaniu doxy nie powinno się stosować alkoholu, bo może dojść do niewydolności wątroby. Dodatkowo - etanol nasila działanie doxycykliny, dzięki czemu mogą wystąpić te objawy niepożądane, które bez alkoholu nie miałyby miejsca A od serca do dodania mam jedynie tyle, że dezynfekcja gardła stężonym etanolem może jedynie pomóc Tak więc - baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Na szczescie antybiotyk, ktory mi przepisano, jako substancje czynna ma doksycykline, a ta nie wchodzi w interakcje z etanolem... Znaczy sie w uproszczeniu - pic moge...co do picia to Asia już wyżej...a ja tylko dodam, że przy tym specyfiku winieneś się dodatkowo zabezpieczyć, gdyż osłabia on znacznie działanie antykoncepcyjnych piguł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Pozwolę sobie przypomnieć linka do listy startowej (dzisiaj zaktualizowanej):http://www.skiforum....ead.php?t=27786bo mam wrażenie, że nie wszyscy zainteresowani obserwują co tam się dzieje. Niektórzy wybierają się, a jakoś nie dopilnowali żeby być na liście .I już nie przeszkadzam, można rozwijać interesujący wątek medyczno-rozrywkowy Pozdrawiammarioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 co do picia to Asia już wyżej...a ja tylko dodam, że przy tym specyfiku winieneś się dodatkowo zabezpieczyć, gdyż osłabia on znacznie działanie antykoncepcyjnych piguł... Tak mi się skojarzyło, że doxy wywiera silny wpływ na riketsje, laseczki i niektóre pałeczki ...i takie tam także z tą antykoncepcją rzeczywiście warto uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi