yukisan Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jak skombinuje kase, pozwolenie, przewóz i towarzystwo (nie wiem czy tu wszyscy się znają i tylko ja tak wyskakuje z nikąd? ) to bardzo chętnie pojadę :D. Nieszczęsny rocznik 92...czemu musze jeździć z takimi profesjonalistkami ? Pewnie szans nie mam.. O szansach decyduje polewający na starcie;). Nawet jeśli pojedziemy "ławą" wszyscy razem będzie świetnie. Obecnie staję na głowie, żeby sprostać terminom:eek: i uściskać własnoręcznie przyjaciół na dobre i na złe. Szanse są, chęci mojej rodzinki olbrzymie. Mamy szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mylne wrazenie... Ja tez nie znam nikogo... I to jest wlasnie najlepsza okazja aby poznac... A tam, nie znasz nikogo, nie ściemniaj Przecież z pobratyńcami z Breslau w domku będziesz, a Warszawkę i resztę też już w części poznałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 UWAGA!!! Poniewaz temat zawodow budzi wiele pozytywnych emocji przekladajacych sie na ilos postow w tym watku na prosbe Mietka dyskusje podzielilem na trzy tematy: 1. Lista startowa: http://www.skiforum....ead.php?t=27786 Tu znajdziesz liste osob, ktore zadeklarowaly swoje uczestnictwo w zawodach, oraz informacje jak to zrobic (jesli jeszcze nie zrobilas/zrobiles)... W mkiare na biezaco bedzie tam tez informacja potwierdzajaca dokonanie wplaty wpisowego... 2. Sprawy organizacyjne:http://www.skiforum....ead.php?t=27786 Tu znajduja sie i wciaz beda sie pojawiac oficjalne informacje od Mietka na temat zawodow... 3. Wolna dyskusja na tematy zwiazane z zawodami w tym watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Myślę, że należałoby nadać zawodom nazwę: II Ogólnopolskie Zawody Skiforum - PRACICA CUP :D:D Maarcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Myślę, że należałoby nadać zawodom nazwę: II Ogólnopolskie Zawody Skiforum - PRACICA CUP :D:D Maarcel Jak już, to Pracica Cup II, bo ta nazwa padała już przy pierwszej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a kto to taki?? wucośtam, zawodnik który boi się porażki Bejbe... Sama jedziesz trenować już od 11 lutego, a innych pomawiasz o takie niecne praktyki? Ja Ci będę tylko towarzyszył... Z całym szacunkiem, ale co ja niby będę trenowała w Twoim towarzystwie od 11go lutego? O zawodach chyba nie było mowy, chyba się nie zgłosiłam nawet... Użytkownik Asia* edytował ten post 25 styczeń 2010 - 21:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Wucośtam" w ogóle bardzo przejął się tymi zawodami... Cały czas truje o treningu, tyczkach, instruktorze, kupnie ochraniaczy, ba nawet całej zbroi, zmianie sprzętu na GS'y. Podczas wyjazdu do Świeradowa zaczął zadawać niepokojące pytania typu: "czym się różni LF od HF", "jaki będzie najlepszy kąt dla GS'ów" itd... Do tego planuje pojawić się na Praciakiach już 11.02 aby "poznać stok" ... Trenuj, trenuj Jareczku... Ułamki sekund są wszędzie do urwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 (...) "czym się różni LF od HF" (...)Pierwszą literką?:D(...) "jaki będzie najlepszy kąt dla GS'ów" (...)oj, do krzyżówki na pewno potrzebował odpowiedzi Myślisz, że do zawodów przygotowuje się nawet teoretycznie? :eek: To już grube nadużycie Do tego planuje pojawić się na Praciakiach już 11.02 aby "poznać stok" ... Trenuj, trenuj Jareczku... Ułamki sekund są wszędzie do urwania Trzeba wucośtam wyciągnąć gdzieś indziej od 11go, bo inaczej nie da Wam w zawodach szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Z całym szacunkiem, ale co ja niby będę trenowała w Twoim towarzystwie od 11go lutego? O zawodach chyba nie było mowy:p Prosimy o detale Chyba wszyscy chętnie poczytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 "Wucośtam" w ogóle bardzo przejął się tymi zawodami... Cały czas truje o treningu, tyczkach, instruktorze, kupnie ochraniaczy, ba nawet całej zbroi, zmianie sprzętu na GS'y. Podczas wyjazdu do Świeradowa zaczął zadawać niepokojące pytania typu: "czym się różni LF od HF", "jaki będzie najlepszy kąt dla GS'ów" itd...Do tego planuje pojawić się na Praciakiach już 11.02 aby "poznać stok" ... Trenuj, trenuj Jareczku... Ułamki sekund są wszędzie do urwania Uważaj, żebym ja się nie rozpisała o przygotowaniach..Prosimy o detale Chyba wszyscy chętnie poczytają Marcin, to chyba nie to forum... tu są dzieci! Użytkownik HesSki edytował ten post 26 styczeń 2010 - 14:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Marcin, to chyba nie to forum... tu są dzieci! Niech się dzieci uczą "Wucośtam" w ogóle bardzo przejął się tymi zawodami... Cały czas truje o treningu, tyczkach, instruktorze, kupnie ochraniaczy, ba nawet całej zbroi, zmianie sprzętu na GS'y. Podczas wyjazdu do Świeradowa zaczął zadawać niepokojące pytania typu: "czym się różni LF od HF", "jaki będzie najlepszy kąt dla GS'ów" itd...Do tego planuje pojawić się na Praciakiach już 11.02 aby "poznać stok" ... Trenuj, trenuj Jareczku... Ułamki sekund są wszędzie do urwania Co to za kraj, gdzie wypomina się ludziom pobieranie nauki... P.S. GS'y już "dodane do obserwowanych", teraz tylko pozostało czekać do 31 stycznia Pierwszą literką?:Doj, do krzyżówki na pewno potrzebował odpowiedzi Myślisz, że do zawodów przygotowuje się nawet teoretycznie? :eek: To już grube nadużycie Trzeba wucośtam wyciągnąć gdzieś indziej od 11go, bo inaczej nie da Wam w zawodach szans Kochana Dziewczynka :* Broni mnie przed tymi Potworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Kochani forumowicze/zawodnicy. Uaktualniłem właśnie listy startowe. Przeglądałem również cały powyższy temat i zauwzyłem sporo osób, które deklarowały chęć udziału w zawodach w swoich postach. Pamietajcie, że taka deklaracja nie jest zgłoszeniem i na jeje podstawie nie wciągam zawodnika na liste. Proszę o deklarowanie udziału w formie maili lub wiadomości na priv zawierających: NICK, IMIĘ I NAZWISKO, ROCZNIK Ostatecznym potwierdzeniem deklaracji uczestnictwa jest otrzymanie przeze mnie opłaty startowej. Bardzo prosze wszystkich zainteresowanych o uaktualnienie zgłoszeń. Pozdrawiam Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam ciekawe spostrzeżenie... Są osoby, które nie zgłaszały chęci uczestnictwa w zawodach, a są na liście startowej to dopiero cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Może dlatego:http://www.skiforum....86&postcount=35Listy startowe będę robił na bierząco tak jak w zeszlym roku w oddzielnym temacie (Chemiczek to załatwi)Zgloszenia na priv.Pozdrawiammarioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć mam pytanie . Czy w zawodach morze wsiąść udział były uczestnik forum? Na razie jeszcze tu piszę ale jak moderacja będzie taka NADGORLIWA to sprowokuję banicję. Komunę szczęśliwie mamy za sobą i nie zamierzam się taplać w takich klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Na razie jeszcze tu piszę ale jak moderacja będzie taka NADGORLIWA to sprowokuję banicję.Mirmiłku, nie desperuj PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześć Weź Harpia się nie wygłupiaj. Z powodu wyjazdu (Wisła) do 03 02 będę dostepny w sprawach pilnych tylko pod tel: 501753831. Nie będzie również aktualuizowana lista. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No ale wpisywać się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Przypominam, że do zawodów zostało tylko 22 dni Zachęcam do intensywnego treningu Ja już Praciaki w miarę czuję teraz czas na tydzień w dolomitach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Trenujcie, trenujcie, ale pamiętajcie o niebezpieczeństwach czyhających na narciarzy Maarcel Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 CześćWAŻNESą jeszcze wolne miejsca w domkach:Poszukiwana rodzina na tyle spokojna aby dzieci mogły sie wyspaćPoszukiwane dwie, trzy pojedyńcze osoby, może byc osoba z dzieckiem. Jeżeli ktos się waha lub nie ma jeszcze kwatery to info u mnie na priv lub tel 501753831. Sprawa o tyle pilna gdyz nie chcemy odpuszczac domku.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Myślę, że wpadnę na zawody. Szkoda że nie mogę bronić tytułu w juniorach tylko muszę ścigać się z dorosłymi... ale tym lepsza konkurencja tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 WitamWróciłem właśnie z Pracicy i chciałbym podzielić się kilkoma informacjami:-Warunki śniegowe są bardzo dobre-Skibusy o zmienionej "konstrukcji" wiozą narciarzy na stojąco, bardzo zbliża ludzi -.-'-Dużo ludzi, czyli długie czekanie w kolejkach do orczyków o żółwim tempie jazdy -Dla zainteresowanych "knajpingiem" dobre wieści, na stoku fajna knajpka, niżej przy parkingach genialna "oberża", polecam. -W miejscu wyznaczonej rok temu trasy stoją słupy nieczynnego jeszcze wyciągu krzesełkowego, ciekaw jestem ulokowania bramek w tym roku...Na koniec moja krótka refleksja na temat zachowania i kultury na polskich stokach:Nie wiedzieć dlaczego, na włoskich stokach da się stać w kolejce, jeździć i przebywać razem na stoku bez wzajemnych pretensji, uwag, pchania się, gróźb, przezwisk i głupich komentarzy... u nas w Polsce nie. Może jestem rozpieszczony przez zagraniczne kurorty, ale na naszych stokach klaustrofobicznych rozmiarów kultura jest na przerażająco niskim poziomie, wstyd mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Podpory nowej kanapy w niczym nie przeszkadzają w ustawieniu ciekawej trasy )))))) - gwarantuje...... na stoku Pracicy z powodzeniem cały weekand trenowały paraolimpijskie kadry Polski i Sowacji - dla ciekawości dodam że na tej samej trasie, gdzie ustawimy nasz slalom ))))) kolejki rzeczywiście w week były nie małe ale wynika to tylko ze wzrostu popularności stacji - no cóż ...... być może jeśli w końcu gestor przestanie mieć problemy z różnymi organizacjami to powstające kanapy i nowa trasa rozwiąża problem pzdr, mq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 WitamWróciłem właśnie z Pracicy i chciałbym podzielić się kilkoma informacjami:-Warunki śniegowe są bardzo dobre-Skibusy o zmienionej "konstrukcji" wiozą narciarzy na stojąco, bardzo zbliża ludzi -.-'-Dużo ludzi, czyli długie czekanie w kolejkach do orczyków o żółwim tempie jazdy -Dla zainteresowanych "knajpingiem" dobre wieści, na stoku fajna knajpka, niżej przy parkingach genialna "oberża", polecam. -W miejscu wyznaczonej rok temu trasy stoją słupy nieczynnego jeszcze wyciągu krzesełkowego, ciekaw jestem ulokowania bramek w tym roku...Na koniec moja krótka refleksja na temat zachowania i kultury na polskich stokach:Nie wiedzieć dlaczego, na włoskich stokach da się stać w kolejce, jeździć i przebywać razem na stoku bez wzajemnych pretensji, uwag, pchania się, gróźb, przezwisk i głupich komentarzy... u nas w Polsce nie. Może jestem rozpieszczony przez zagraniczne kurorty, ale na naszych stokach klaustrofobicznych rozmiarów kultura jest na przerażająco niskim poziomie, wstyd mi... My tydzień wcześniej zaszczyciliśmy ten stok naszą obecnością Kolejki na orczyk w sumie spore, a więc korzystając z pięknej pogody odwiedziliśmy taras baru , tam było już milutko Nikt sie nie pchał, nie krzyczał "prosze sie nie wpychać, tam jest koniec kolejki " A więc jak komuś nie będzie odpowiadał klimat przed orczykiem (mnie jakiś Pan okrzyczał że sie wpycham, wpychałam sie juz kilkanaście razy na tej stacji i nigdy nikt na mnie nie krzyczał a tu bach dostało mi sie,pewnie kiedyś musiał nadejść ten czas, nie żeby mnie to zraziło, nadal będe starała sie nie stać za długo w kolejce bo jakoś tak nudno i zimno ) gwarantuje że w barze jest już zupełnie inaczej Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach a słyszałam że jest o co zawalczyć Zośka Kilka razy udało nam sie nawet zjechac i waruni całkiem okej, chociaż bywało lepiej. Użytkownik Zofija edytował ten post 08 luty 2010 - 14:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi