chemik Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześc Termin 20 02 2010 jest ustalony i niemienialny z wielu względów, jeżli chcemy żeby zawody się odbyły - ja chcę więc ankiet nie będzie. I mysle, ze tego sie trzeba trzymac... Nigdy nie bedzie tak, ze wszystkim bedzie pasowac... Zostal jeszcze miesiac, wiec wiekszosc zdola sie dopasowac do terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 termin znany jest a miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ...a miejsce? Przeciez ci to "lata"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 lata nie lata ale gdzieś muszę lecieć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pfff, jak nie potraficie zrezygnować z wyjazdów dla zawodów to nie możecie się nazywać Forumowiczami! Na szczęście nie Tobie o tym decydować ... bez pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Na szczęście nie Tobie o tym decydować ... bez pzdr. Ej no więcej luzu, jak nie ma "buźki" to już trudno żart rozpoznać? szczerze mówiąc miałem nadzieje że ktoś to jeszcze pociągnie... Ja pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześć LISTA STARTOWA: 1. HesSki 2. Sese Dzieki BRAWO!!! Listy startowe będę robił na bierząco tak jak w zeszlym roku w oddzielnym temacie (Chemiczek to załatwi)Zgloszenia na priv. Na lsytach będą wszelkie info dotyczące osób + info o opłacie startowej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześć Dzieki BRAWO!!! Listy startowe będę robił na bierząco tak jak w zeszlym roku w oddzielnym temacie (Chemiczek to załatwi)Zgloszenia na priv. Na lsytach będą wszelkie info dotyczące osób + info o opłacie startowej. Pozdrawiam serdecznie To my dziękujemy... I to bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześć Kochani. Jeszcze dobrze post nie ostygł a juz jest meksyk nielichy - pozytywnie!!! A więc: - na privy będe odpowiadał jeżeli będą zawierały konkretne pytania w incybnwypadkach podziekowan czy info pozwolicie że ogranicze sie do minimum. - domków juz nie ma: 1. sese 2. marioo 3. kurczak 4. mitek 5. mitek Tak że nie ma co dzwonic do Praciaków w sprawie domków. Bukujcie pokoje w środku nad oberżą (to jest tak gdzie domki) lub w innych miejscach. Dojazdy można bez problemu zorganizować na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pfff, jak nie potraficie zrezygnować z wyjazdów dla zawodów to nie możecie się nazywać Forumowiczami! Pozdr Marcin Mi by to nic nie dało ;( po pierwsze tłumaczenie starszym że nie pojade ? 200 euro zaliczki przepadnie ... a i tak nie będzie miał mnie kto zawieść na zawody :eek: Miłej zabawy , świetnych wyników PS. Jest tutaj na forum ktoś z rocznika 1993-1999 (oprócz mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 co to znaczy że domków już nie ma ? Znaczy śpimy pod namiotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 co to znaczy że domków już nie ma ? Znaczy śpimy pod namiotem ? namiotów nie można rozbijać ^^ pozostaje piękny i przyjazny biały śnieżek pod osłoną drzew :D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mimo że nie mam gdzie spać to startuje licząc że ktoś przygarnie mnie i jeszcze kilkanaście jak nie kilkadziesiąt osób najwyżej poukładamy sie sie jeden na drugim , domki są wysokie Użytkownik chemik edytował ten post 14 styczeń 2010 - 23:23 Usunieto liste startowa... Jest w wydzielonym watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześć Opcji zakwaterowania sa cztery. Domki to tylko jedna z nich i to wcale nie najlepsza. Są pokoje w ośrodku z domkami - ze sniadaniem!. jezt hotel na stoku, jest pernsjonat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zaraz zaraz, jaka HESSKI? Co HESSKI? Gdzie HESSKI? Co, że jeszcze pierwsza jest HESSKI?! No f...... way! :eek: W ogóle to wbrew prawu, Hesski się nie zgłaszała! Co to za porządki?! Sese lepiej nie pokazuj się w domu... W domku, na górze jest sypialnia z jednym duuużym wyrem - ona jest moja!! P.S. To tak, jakby ktoś miał jakieś wątpliwości gdzie kto śpi... :D AHA!! Zapisy na Snow Wrestling Pracica Cup II: 1. HesSki 2. 3... Użytkownik HesSki edytował ten post 14 styczeń 2010 - 16:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zapisy na Snow Wrestling: 1. HesSki 2. 3... yeeaaa..to coś dla mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 yeeaaa..to coś dla mnie :D A spodnie z chińską membraną masz??? Tylko jej posiadacze mają szanse na zwycięstwo... Użytkownik sese edytował ten post 14 styczeń 2010 - 17:36 wycofanie się z funkcji obserwatora wrestlingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A spodnie z chińską membraną masz??? Tylko jej posiadacze mają szanse na zwycięstwo... Czyli znowu tylko Nera ma szanse na zwycięstwo... Trudno, i tak z radością zajmę to zaszczytne II miejsce... Użytkownik HesSki edytował ten post 14 styczeń 2010 - 17:39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Kuby Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jest też możliwość noclegu w "Stajni Hucuł", www.brzazgacz.pl/indexh.htm gdzie są pokoje gościnne i kuchnia. Oraz duża świetlica. To tylko kilka kilometrów od Czarnego Gronia. Można też pojeździć na koniach huculskich. Do dyspozycji jest szesnaście koni z instruktorami. Możliwe są przejażdżki terenowe w Beskidzie Małym, organizacja kuligu. Na stronie internetowej są tylko zdjęcia letnie, ponieważ strona jest w budowie. Można bezpośrednio porozmawiać z właścicielem stajni. Telefon jest na stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Przewidziane kategorie: Mężczyźni: rocznik 1992 i starsi Kobiety: rocznik 1992 i starsi Młodzież: roczniki 1993-1999 Dzieci: roczniki 1999 i młodsi. Kategoria rodzinna: Suma czasów rodzica i dziecka. to gdzie jadą roczniki 1999 ? w starszych czy młodszych, ja będę z córką ps. 20 jest finał alezimy jak mi się uda pojechać w eliminacjach to może do białki pojadę nie na praciaki:( Użytkownik marcin0 edytował ten post 14 styczeń 2010 - 19:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cześć To ja zlamie troche liste... 11. ? 12. ? 13. chemik Zalezy mi na tym numerze, a zaraz zmykam sprzed kompa... Boje sie, ze jak wroce to juz bedzie zarezerwowany... Miejsce na liście startowej nie jest jednoznaczne z numerem. Pierwsze numery zarezerwowane są dla rodzinnych ze względu na łatwiejszą organizację. Pozdrawiam Cześc to gdzie jadą roczniki 1999 ? w starszych czy młodszych, ja będę z córką ps. 20 jest finał alezimy jak mi się uda pojechać w eliminacjach to może do białki pojadę nie na praciaki:( Przepraszam za błąd 99 i młodsi to dzieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A spodnie z chińską membraną masz??? Tylko jej posiadacze mają szanse na zwycięstwo... Technika się liczy popracuję nad nią tydzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia* Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 15. Asia*dobrze wiedzieć, psze pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
she922 Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jak skombinuje kase, pozwolenie, przewóz i towarzystwo (nie wiem czy tu wszyscy się znają i tylko ja tak wyskakuje z nikąd? ) to bardzo chętnie pojadę :D. Nieszczęsny rocznik 92...czemu musze jeździć z takimi profesjonalistkami ? Pewnie szans nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ...nie wiem czy tu wszyscy się znają i tylko ja tak wyskakuje z nikąd? ... Mylne wrazenie... Ja tez nie znam nikogo... I to jest wlasnie najlepsza okazja aby poznac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi