Mitek Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam a może po feriach...? Bedzie wiecej chetnych... np. ja i 'młoda'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam ... bo ogromna ciżba ludzi z sf (30-40 sztuk) okupować będzie kasztańskie stoki dookoła Lungau "prawie" w tym samym czasie ... Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Myśle że lepiej będzie 27-28 luty, wcześniej mamy ferie i wyjazdy już poorganizowane. Daj Mitku znać to porezerwujemy domki Pozdrawiam Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a może po feriach...? Bedzie wiecej chetnych... np. ja i 'młoda'... po feriach to już marzec będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox34 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czy znane już jest miejsce tych zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwir Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Myśle że lepiej będzie 27-28 luty, wcześniej mamy ferie i wyjazdy już poorganizowane. Daj Mitku znać to porezerwujemy domki Pozdrawiam ZośkaNie za dużo tych wyjazdów w tym sezonie co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 po feriach to już marzec będzie tys piknie..... ale ja tu tylko sprzątam.... Co każe naczalstwo, tak bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie za dużo tych wyjazdów w tym sezonie co ? wyjazdów na narty nigdy nie za dużo ZA MAŁOOOO bym powiedziała nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mitek... w marcu zróbmy! Luty to wcześnie strasznie, ferie jeszcze trwają u co poniektórych, część będzie dopiero po powrocie... Jakby się tak dało o przynajmniej dwa tygodnie przenieść do przodu to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a mogę wiedzieć gdzie się odbędą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no wlasnie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
she922 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jakieś wymagania wiekowe? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Luty też niestety u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Żaden termin nie zadowoli wszystkich Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jakieś wymagania wiekowe? :D Uprzedzę Mitka . Dla niezorientowanych tu jest większość informacji o imprezie sprzed roku: http://www.skiforum....ead.php?t=21015 Pozdrawiam marioo PS. Ja będę, bez względu na termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Żaden termin nie zadowoli wszystkich Pozdr Marcin Niestety, masz absolutną rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mitku Dołącz sondę z proponowanym terminem zawodów. Dzięki temu będzie mniej zawiedzionych;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Sonda sondą, ale termin musi pasować przede wszystkim osobom podejmującym się organizacji takiej imprezy. A pracy przy tym co nie miara i tym bardziej chwała Mitkowi i Maniaqowi za ubiegłoroczne zawody. Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picia55 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... bo ogromna ciżba ludzi z sf (30-40 sztuk) okupować będzie kasztańskie stoki dookoła Lungau "prawie" w tym samym czasie ... Zdravim :-) Ktoś wybiera sie od 20 do lungau? też tam będe:D Więc mnie by znowu nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Cześc Termin 20 02 2010 jest ustalony i niemienialny z wielu względów, jeżli chcemy żeby zawody się odbyły - ja chcę więc ankiet nie będzie. Ostatnie ustalenia zostały właśnie dokonane i jutro ogłoszony zaostanie oficjalny komunikat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ;( to mnie nie będzie nie zależnie od miejsca... :/ W tą właśnie sobotę będę powoli wracał z Włoch ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ja chcę więc ankiet nie będzie. Tschüß ;-) ----------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ;( to mnie nie będzie nie zależnie od miejsca... :/ W tą właśnie sobotę będę powoli wracał z Włoch ... ja też .... Cóż... przyjdzie zrezygnowac z wygranej - macie szansę! :D:D Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pfff, jak nie potraficie zrezygnować z wyjazdów dla zawodów to nie możecie się nazywać Forumowiczami! Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi