Spiochu Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca W dniu 18.07.2024 o 12:54, Marcos73 napisał: Piotrek, historia zatacza koło, sam stajesz się powoli "Leśnym dziadkiem"....... pozdro Emerytem to jeszcze nie leśnym dziadkiem. Taki typowy dziad święcie wierzy w dogmaty wyuczone lata temu, lub bezkrytycznie ufa dawnym ekspetom. Nie tylko unika wyczynu i ryzyka ale przede wszystkim nowości. Dla mnie nadal naturalnym jest kwestionowanie wszelkich autorytetów i prawd. Nawet jeśli dotyczy to własnej wiedzy i przekonań. Choć mój poziom w niektórych dziedzinach jest niższy niż kiedyś to nie oznacza, że nie dostrzegam rozwoju narciarstwa, pojawiających się nowinek i zmian i choć częściowo staram się tego probować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca W dniu 18.07.2024 o 18:48, Jan napisał: zakładasz rolki i jedziesz jak na łyżwach, na łyżwach też mnie nikt nie uczył ale ritbergera nie zrobię Zawsze możesz się nauczyć. Ritbergera da się nawet na hokejówkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca W dniu 19.07.2024 o 10:49, MarioJ napisał: Wrzucę moją fotkę. Jest to kocioł w polskich górach, nie powiem dokładnie gdzie. Może Tatry 🙂 Myślę że nachylenie było 50 st na samej górze, niżej mniej. Nie przewróciłem się, nie spadłem. Zjeżdżałem z fajnym kolegą z innego forum, który mi zrobił zdjęcie. Tak żeby nie było tylko teoretycznie. 🙂 A zaczynałem freeride w sprzęcie zjazdowym. Pierwszy moja "poważna tura" to przejście ze Szrenicy pod Łabski Szczyt i zjazd do schroniska. Wtedy było to dla mnie raczej trudne, było wietrznie, szedłem sam. Dzisiaj to miejsce na wycieczki treningowe. To nie Karkonosze były? A 50 stopni miała kawa w termosie? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi