sir t'OMEN Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Właśnie przeczytałem artykuł o kosmetykach na nartach http://narty.gazeta....28,3748920.html , czy i co stosujecie, może ktoś ma doświadczenia w tym temacie. Pod pachy... antyperspirant Gillette, na ciało Calvin Klein „Be” lub „Euphoria”, na mordkę jakiś typowy krem na zimę… usta , sztyft Nivea... Doświadczenia.... dziewczyny lecą na mnie, nie narzekają żebym śmierdział i nigdy nie przymarzły mi usta do inych ust.... sorki ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A ja spryskuję włosy płynnym jedwabiem, bo szlag mnie trafia jak mi się włosy elektryzują zimą. Na usta, twarz i ręce zawsze nivea, ale kiedyś z braku laku musiałam się kremem do rąk posmarować na buzi i nie było źle - krem zostawił warstewkę, nie świecił się (jak to z nivea bywa) i było całkiem ok. aha -i zdarza się sypać talk na stopy do tego standardowo antyperspirant (seria 3x smarowanko po 3 min odstępu działa rewelacyjnie) oraz stosowne perfjumsy, aby już kompletnie rozsiewać czar :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A ja spryskuję włosy płynnym jedwabiem, bo szlag mnie trafia jak mi się włosy elektryzują zimą. Na usta, twarz i ręce zawsze nivea, ale kiedyś z braku laku musiałam się kremem do rąk posmarować na buzi i nie było źle - krem zostawił warstewkę, nie świecił się (jak to z nivea bywa) i było całkiem ok. aha -i zdarza się sypać talk na stopy do tego standardowo antyperspirant (seria 3x smarowanko po 3 min odstępu działa rewelacyjnie) oraz stosowne perfjumsy, aby już kompletnie rozsiewać czar :cool: przepraszam, że spytam, Ty tak na serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 przepraszam, że spytam, Ty tak na serio ? pół żartem, pół serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 XD ja tam używam tłustego oliwkowego kremu z aptetki za 5 zł i dezodorantu str 8 kolor czarny lub niebieski łączny koszt okolo 30zł xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam Dermosan ale to jak jest wyjątkowa pogoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ok chlopaki jakiej szminki uzywacie i jakiego kremu ? .... moge sie podzielic z wami doswiadczeniem .... pzdrw alook;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja używam niedźwiedziego sadła na twarz,ale tak naprawde to na stoku liczy sie stylowa panda , jak sciagniesz gogle hehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no... ci co naprawde jezdza dysponuja taka "panda " ... tak wiec jedwab na wlosy, blyszczaca szminka w kolorze lekkiego zlota na usta, dla freeridowcow, ochronna maseczka. Prawde mowiac tlusty, ochrony krem na twarz, jesli bardzo zimno / i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no... ci co naprawde jezdza dysponuja taka "panda " ... tak wiec jedwab na wlosy, blyszczaca szminka w kolorze lekkiego zlota na usta, dla freeridowcow, ochronna maseczka. Prawde mowiac tlusty, ochrony krem na twarz, jesli bardzo zimno / i juz. Panda - na pande to ja zdawałem egzaminy na studiach, znów nic nie kumam. Ochronna maseczka jedwab na włosy i na wybieg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 teraz ja nie rozumiem alfiski ? jak to na pande ?.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi