kmusial Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Właśnie przeczytałem artykuł o kosmetykach na nartach http://narty.gazeta....28,3748920.html , czy i co stosujecie, może ktoś ma doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Używam tłustego kremu na twarz i to wszystko. Ust zwykle nie smaruję, bo nie mam z ich pękaniem żadnych problemów Jak jest duże słońce to czasem krem z filtrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ja nic nie stosuje, przy bardzo duzych mrozach czasem jakis krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja uzywam Linomak ( czy jakos tak ). Stosuje go zawsze gdy jestem na nartach. Zapobiega częstym pękaniu ust...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja urzywam kremu do twarzy i pomadki do ust żeby mi nie pękały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja uzywam jakiegos tlustego kremiku, najczesciej Dermosan =>dobrze sie sprawuje lub poprostu krem na narty (w zimie takie sie pojawiaja i w sklepach i w aptekach) najlepiej z filtrem UV, czasem jakas szminka ochronna oprocz tego ale najczesciej rozsmarowywuje krem tez na usta tak, ze szminki nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja też się zawszę kremuję(brrrrrr)byle jakim kremem, jak tego nie zrobię to twarz mnie tak piecze że wyrobić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja uzywalem pomadki do ust firmy neutrogena taka norweska dosc droga byla i musze powiedziec ze w ogole sie nie sprawdzila, po pierwsze byla zbyt tlusta az nieprzyjemna, i niebardzo chronila usta,wiec jakie byscie polecali pomadki bo ja akurat mam z tym problem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Pomadkę najlepiej importowac bezposrednio z ust osoby płci przeciwnej, marka pomadki nie istotna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja uzywam Linomak ( czy jakos tak ). Stosuje go zawsze gdy jestem na nartach. Zapobiega częstym pękaniu ust...:confused: Linomag (chyba) Dobre bo tłuste i świetnie izoluje od mrozu, tylko niefajnie pachnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jak mnie moja dziewczyna przed wyjsciem na stok dopadnie to mnie zawsze wysmaruje jakims kremem, ale nie wiem jakim, bo jestem zbyt zajety obrona przed jej atakiem zeby spojrzec na etykiete tego wynalazku, ktory pcha mi na twarz A poza tym to "szminka" nivea, bo usta mi strasznie pekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Nivejka jest ok,ładnie pachnie i jest skuteczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Linomag (chyba) Dobre bo tłuste i świetnie izoluje od mrozu, tylko niefajnie pachnie:rolleyes: O właśnie dzięki za poprawe;) No ma nieprzyjemny zapach, ale nie można go okreslić, poprostu śmierdzi. Jednak jest bardzo skuteczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja uzywalem pomadki do ust firmy neutrogena taka norweska dosc droga byla i musze powiedziec ze w ogole sie nie sprawdzila, po pierwsze byla zbyt tlusta az nieprzyjemna, i niebardzo chronila usta,wiec jakie byscie polecali pomadki bo ja akurat mam z tym problem????Polecam nivea i bebe! sprawdzone Jeśli chodzi o kremy sa speecjalne o sportów zimowych nawet naszxych rodzimych firm, nie sa drogie a naprawde super- mają filtr ochronny i sa tłuste, ale dobrze sie smaruje nimi! nie pamietam nazwy firmy- chyba dax cosmetic. co najważniejsze Panowie,na narty -NIGDY NIE UŻYWAJCIE KREMÓW NAWILŻAJĄCYCH-NIGDY! zawierają dużo wody, a jak jest mróz z buzi zrobi wam sie lodowisko! Polecam kremy, do tego celu stworzone! zimowe! I smarujcie twarz, ona naprawde potrzebuje tej ochrony Wiem że to mało męskie, ja ze swoim męzczyzna tez o to walcze- ale tylko tak wam sie wydaje, naprawde ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ruda święte słowa Mój facet na szczęście nie protestuje, jeżeli chodzi o kremy ochronne na mróz, czy na słoneczko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Polecam nivea i bebe! Też polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 dokładnie to co polecają obydwie Kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja smaruję się tym co akurat na półce żony stoi no i właśnie kiedys się pokremowałem i zamarzłem, a to pewnie był ten z wodą. A pomadki to w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pomadki to miałem jak do podstawówki chodziłem:p;) Teraz musze się smarować kremem z cynkiem :mad: :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodziak1993 Napisano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja jak juz stosuje (a zatko to robie) to nivea lub jakis tlutsy krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerwus Napisano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja stosuję rodzimy produkt:AA-polarna formuła.Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam, jakich kosmetyków używacie na stoku? W zeszłym roku stosowałam krem firmy Perfecta, ale wcale się nie sprawdził. Ja mam bardzo suchą, wrażliwą skórę. Po dniu na stoku zawsze mnie piecze i jest podrażniona. Możecie polecić coś naprawdę mocnego. Piz Buin. Mają różne kremy, drogie. Jak ma być coś od mrozu to zdecydowanie Klover Vaseline (duńska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madakes Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja stosuje tylko ochronny sztyft do ust Nivea i krem Dermosan tłusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ja w zeszłym roku używałam kremu Pharmaceris. Krem ochronny dla dzieci, na mróz, silny wiatr, słońce. Na lodowcu słońce potrafi mocno przymiec, znajomi po calym dniu jeżdzenia w słońcu, mieli na sobie permanentne okulary bo nie używali żadnej ochrony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 24 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Piz Buin. Mają różne kremy, drogie. Lepiej kupować za granicą bo w Polsce są one bardzo drogie a np. w Austrii sa prawie w każdym sklepie i aż tyle co u nas nie kosztują. Edit; Sprawdziłam już w tym roku nie są "aż tak drogie" ale i tak myślę, że za granicą będą tańsze. Tu można o nich poczytać: http://sklep.apteka-...hp?cPath=21_106 Użytkownik nika_k edytował ten post 24 listopad 2008 - 21:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi